in deze review vind je alle informatie over de beste silvergear massage guns

Beste Silvergear massage gun kopen: hoe goed zijn ze?

Ben jij op zoek naar de beste Silvergear massage gun op de markt of wil je weten of de Silvergear massage guns überhaupt het kopen waard zijn? Wij hebben het onderzoek gedaan, naar deze massage pistolen die soms ook bij de Action worden verkocht en alle essentiële informatie verzameld, zodat jij een juiste aankoopbeslissing kunt doen.

In onze Silvergear massage gun review gaan we eerst in op de voor- en nadelen van de beste silvergear massage guns en behandelen we ook hun product specificaties. Vervolgens zullen we deze massage pistolen eerlijk vergelijken met concurrenten en kom je erachter of ze de beste aankoop zullen zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd onze sectie met veelgestelde vragen doornemen of ons gewoon een mail sturen!

Beste massage guns van Silvergear van dit moment

Hieronder hebben wij de beste massage guns van Silvergear voor jou gerangschikt in onze Silvergear massage gun review en lees je meer over de eigenschappen van hun modellen. Na het doen van grondig onderzoek en testen en het doornemen van vele reviews zijn we uitgekomen op onderstaande bevindingen.

Indien je vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij zijn experts op het gebied van massage pistolen.

1. Silvergear® Premium Massage Gun (Beste keuze)

afbeelding van de silvergear massage gun premium Pro

Eigenschappen:

 • Pulserende en drukkende bewegingen
 • Vier verschillende massagekoppen
 • Zes verschillende snelheden
 • Voor zowel ontspanning als herstel na inspanning
 • Zorgt voor betere bloedcirculatie
 • Beschikt over LCD-scherm
 • Inclusief luxe opbergkoffer
 • 4 uur batterijduur

Verken de masserende werking van de Silvergear® Massage pistool pro; de Silvergear massage gun die de meest professionele massage geeft. Met zes ontspannende pulsstanden en vier verschillende opzetstukken, kun je toch wel goed genieten voor deze prijs. En uiteraard pak je door de meegeleverde opzetstukken van deze massage gun ook ieder lichaamsdeel mee. Ondanks zijn zachte prijs is hij niet veel minder als een groot aantal duurdere massage guns. Een betere bloedcirculatie is één van de voordelen die je ook met deze massage gun kan verwachten en hij maakt je spieren goedlos. Een verbetering van de bloedsomloop zorgt voor diverse gezondheidsvoordelen, waaronder het sneller afvoeren van afvalstoffen afvalstoffen, terwijl tegelijkertijd voedingsstoffen makkelijker naar spieren en zenuwen wordt getransporteerd. Dit helpt om spierpijn- en spierstijfheid te verminderen.

Deste specificaties en functies zijn niet beter dan de tweede keus in dit artikel, maar klanten en experts hebben hem wel beter beoordeeld. Ook konden wij hiermee instemmen nadat we beide opties zelf getest hadden. Hij gaf wat ons betreft net wat meer kracht en lag wat fijner in de hand, aangezien hij een stuk stabieler is als de zwarte massage gun.

2. Silvergear® Zwarte massage gun (Beste prijs/kwaliteit)

afbeelding van de professionele silvergear massage gun

Eigenschappen:

 • Beschikt over meerdere verschillende type massages door de verschillende opzetstukken
 • 4 opzetstukken: small ball, u-vorm, platte kop, kogelkop
 • Maak je spieren los en geniet van een professionele massage
 • Gewicht: 1084 gram
 • Afmetingen: 17 x 6,9 x 22cm
 • Beschikt over oplaadbare lithium accu
 • 1 uur te gebruiken op een volle accu

Ontspan je spieren en ervaar herstel met de Silvergear® zwarte massage gun. Dit is ook een prima massage gun van Silvergear voor de prijs naar onze mening. Dit baseren wij na het testen van vele massage pistolen. Silvergear is zelf degene die aangeeft dat het een professioneel massage pistool is, maar onthoudt dat hier officieel helemaal geen richtlijnen voor zijn. Wat betreft de functies die wel aantoonbaar zijn: Met 6 verlichtende standen en een accuduur van 3 uur, geniet je van toch wel van een langdurige massage die ook goed werkt. Onze stijve spieren verdwenen namelijk wel degelijk, na afloop van de massage. De aanwezige kopstukken maken een diepe massage mogelijk, specifiek gericht op verschillende spieren in ons lichaam. Ook deze Silvergear massage gun helpt bij het verbeteren van de doorbloeding in je spieren, het voorkomen of verminderen van spierpijn en het behandelen van trigger points. Tot slot kun je zelf testen wel niveau van intensiteit jou het beste helpt bij het herstellen of als voorbereiding voor een sportwedstrijd of training.

3. Silvergear® mini massage gun (Beste mini massage gun)

afbeelding van de beste mini massage gun van Silver gear

Eigenschappen:

 • Trillende en drukkende bewegingen die wat minder krachtig zijn dan bovenstaande opties
 • Afmetingen: 17.5 x 17.5 x 6 cm
 • Gewicht: 320 gram
 • Vermogen: 3.7 V
 • Materiaal: kunststof

De Silvergear® mini massage gun is een handig massage apparaat in meeneemformaat. Daarnaast is deze Silvergear massage gun erg goedkoop en licht in gewicht. Met een gewicht van slechts 320 gram en compact formaat wordt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, wat hem perfect maakt om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Dit mini massage pistool doet zijn werking redelijk in vergelijking met de andere opties. Naar onze mening is hij zijn goedkope prijs ergens wel waard, maar zouden wij wat meer investeren voor een beter model. We merken wel iets van de werking, maar minder in vergelijking met de andere Silvergear massage guns en al helemaal in vergelijking met de beste massage guns die je kunt kopen. Op zoek naar een betere gun in hetzelfde formaat, kijk dan naar beste mini massage guns.

Wat zijn de voordelen bij het kopen van een Silvergear massage gun?

Je bent natuurlijk benieuwd waarom je een Silvergear massage gun aan moet schaffen en niet een merk van bijvoorbeeld een concurrent. In deze alinea gaan we in op de voordelen die je krijgt bij je aankoop van een Silvergear massage gun. Uiteraard geven we een eerlijke review (zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt) en zullen we ook de nadelen en mogelijke alternatieven nog gaan behandelen.

De voordelen van een Silvergear massage gun zijn echter:

 • Zeer voordelige prijs: één van de opvallende voordelen van Silvergear massage pistolen is hun onverslaanbare prijs. In tegenstelling tot andere merken die een arm en een been kunnen kosten, zijn deze massage pistolen ongelooflijk betaalbaar zonder al te veel in te leveren op kwaliteit. Je hoeft niet meer diep in de buidel te tasten om de rustgevende voordelen van deep tissue massage thuis of onderweg te ervaren. Met Silvergear massage pistolen wordt een ontspannende massage voor iedereen toegankelijk!
 • Aan opzetstukken en snelheden niets te kort: Met evenveel hulpstukken en snelheidsfuncties als de meeste concurrenten, bieden Silvergear massage guns een aanpasbare ervaring die specifiek is afgestemd op je behoeften. Of het nu gaat om een kogelkop voor uiterste precisie of een ronde kogelkop voor grote spiergroepen, Silvergear zorgt ervoor dat elk deel van je lichaam de aandacht krijgt die het verdient. Koop dan wel één van de bovenste twee opties uiteraard!
 • Je hebt garantie op je aankoop: Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten in de wetenschap dat je nieuwe investering beschermd is tegen eventuele defecten.
 • Ze doen hun werk en werking is prima: ondanks het lage prijskaartje doen Silvergear massage guns hun werk en kunnen zij je de ontspanning bieden je zoekt. Of je nu op zoek bent naar verlichting van het diepe weefsel, je richt op specifieke spiergroepen of gewoon een zachte ontspanningssessie wenst, deze goedkope massage pistolen hebben het ook voor je. Dit is dus niet persé iets wat hen onderscheid van de concurrentie, maar wel iets dat zij ook bieden ondanks het lage prijskaartje. Je krijgt dus wel wat terug voor je geld.
silvergear massage gun test
Je kent nu de voordelen en de specificaties, maar proeft dat er ook wel degelijk betere alternatieve of nadelen kunnen zijn. Hieronder lees je er meer over:

Silvergear massage guns kennen ook nadelen

Een Silvergear massage gun wordt op de markt gebracht als ”professioneel” massage pistool, maar doet vaak onder voor meer kwalitatieve concurrenten. Ook zijn wij sceptisch over hun zelfbenoemde term ”professioneel”, aangezien er betere opties op de markt zijn en wij hem bij professionals nog niet zijn tegengekomen.

Ondanks deze negatieve toon, zijn de Silvergear massage guns voor hun prijs best wel goed (de opties in dit artikel), maar kunnen ze niet opboksen tegen de duurdere modellen, wat natuurlijk ook best wel logisch is.

Hoewel de Silvergear massage guns qua prijs aantrekkelijk zijn en zeker wel hun waarde leveren, zijn er veel andere merken op de markt die superieure functies en kwaliteit bieden, zoals stillere motoren, krachtigere werking, duurzamere materialen en een langere levensduur van de batterij.

Merkbaar verschil

Wanneer je betere massage pistolen gebruikt, zoals bijvoorbeeld de Northwall massage guns, dan voel je dat ook echt in je spieren.

Het is alsof deze massage guns dieper doordringen in je spieren en ze ook daadwerkelijk beter los maken of de spanning beter wegmasseren.

Daarnaast voel je de volgende dag ook een stuk meer verlichting over het algemeen. Soms werkten de Silvergear massage guns bij ons ook erg goed, maar er zaten ook dagen bij dat je de volgende dag nog steeds last had van je stijve nek.

Betere alternatieven zijn ook duurdere alternatieven

Let wel op: deze massage pistolen die betere functies en kwaliteit bieden dan de Silvergear massage gun, vallen wel in een andere prijsklasse.

Als je op zoek bent naar een massagepistool van hoge kwaliteit, waar je ook iets meer voor wil betalen, dan is het zeker de moeite waard om enkele van de beschikbare alternatieven te overwegen.

De Silvergear massage gun is dus een hele leuke goedkopere optie om toch resultaat te boeken, maar je hebt dan niet de beste massage gun in huis.

Wat zijn de beste alternatieven voor een Silvergear massage gun?

Na vele tests op diverse spiergroepen en het aandachtig doornemen van reviews van klanten hebben onze experts een artikel samengesteld met daarin de beste professionele massage guns verkrijgbaar. Deze massage guns zijn allemaal beter beoordeeld (en ja ook prijziger) dan de Silvergear massage guns.

Indien je een kleiner massage pistool wil die goed werkt, kun je onze ”mini massage gun review” bekijken.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Mindsetking biedt eerlijke beoordelingen van de beste massagepistolen in verschillende categorieën, waaronder ook Silvergear massage guns. Onze experts hebben veel producten volgens strikte normen getest en de beste op de markt geselecteerd.

Om je te helpen een zelfverzekerde aankoop te doen, geeft Mindsetking eerlijke informatie gebaseerd op tests en vele reviews. We doen uitgebreid onderzoek en testen om geweldige items te identificeren en betrouwbaar advies te geven om jullie te helpen verstandiger aankopen te doen.

Onze review over de beste silvergear massagepistolen staat garant voor de beste keuze op het gebied van van Silvergear massage guns, aangezien ons beoordelingsproces zo uitgebreid is en onze kennis op het gebied van massage guns enorm is.

Andere tests omtrent massage guns als blijk van onze expertise

Als kenners van massage apparaten en massage guns in het bijzonder, hebben wij uiteraard ook vele andere merken vergeleken en getest.

Als je een massage gun van een specifiek ander en kwalitatief merk wil bekijken, dan kun je de volgende pagina’s bezoeken: Hypervolt massage guns, MusclePro massage guns, Northwall massage guns, Sanbo massage guns, Tunturi massage guns.

Wij adviseren om geen massage pistool van x3pro te kopen omdat deze een stuk slechter dan gemiddeld beoordeeld worden. Daarnaast kun je vanwege de prijs/kwaliteit verhouding ook beter geen EnjoyLife massage gun kopen.

Veelgestelde vragen over silvergear massage guns

Zijn er ook Silvergear massage gun aanbiedingen?

 Er zijn soms aanbiedingen beschikbaar voor dit product. Klik op de link in dit artikel om meer te weten te komen over deze aanbiedingen.

Wat kost een Silvergear massage gun?

Er zijn verschillende modellen van Silvergear beschikbaar, die in verschillende prijsklassen vallen: de miniversie kost 21 euro terwijl de grotere variant 35-50 euro kost. Voor de beste prijzen kijk je in ons artikel omtrent de beste silvergear massage guns.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een massage gun?

Massage pistolen kunnen helpen bij het verminderen van gespannen en stijve spieren door de spieren te ontspannen en spanning in het lichaam effectief en snel te verminderen. Ze kunnen ook de mobiliteit en bloedcirculatie verbeteren. Een massage pistool is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een productieve techniek om je lichaam te ontlasten van veelvoorkomende druk en/of spanning die je in het dagelijks leven ervaart. Bovendien kunnen massagepistolen worden toegepast op alle lichaamsdelen en spiergroepen, wat niet alle andere massage apparaten kunnen. Dit maakt massage pistolen multifunctionele massage apparaten. De Silvergear massage guns leveren deze voordelen ook.

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben meer dan 100 massage pistolen getest, waaronder alle Silvergear massage pistolen uit dit artikel. We begrijpen dat je pas echt een goede beoordeling kan geven, wanneer je producten zelf uittest.

Waar hebben jullie de Silvergear massage pistolen op beoordeeld?

We hebben rekening gehouden met diverse factoren zoals: kracht, opzetstukken, snelheden, aanvullende functies, handvat, stabiliteit, batterijduur en uiteraard ook prijs. We hebben eerst vele reviews doorgenomen van klanten en vervolgens zelf de Silvergear massage guns getest.

Waarom is kracht zo belangrijk bij een massage gun?

Als het gaat om het losmaken van knopen en spieren, speelt kracht (met enig beleid) een cruciale rol. De krachtige trillingen die door een massage pistool worden gegenereerd, dringen diep door in het spierweefsel, stimuleren de doorbloeding en bevorderen ontspanning. Vaak kan alleen door middel van redelijk krachtige pulsatie gespannen plekken voorzichtig worden weggekneed, waardoor je met meer kracht ook een beter resultaat boekt.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *