MusclePro massage gun review: tests uit 2023

Welkom bij dit artikel, waar je alle informatie vindt die je nodig hebt over MusclePro massage guns. MusclePro massage guns staan bekend om hun kwaliteit en prestaties, waardoor ze een populaire keuze zijn onder bijvoorbeeld ook atleten en fitnessliefhebbers., maar zijn ze ook erg goed?

In dit artikel beantwoorden we deze vraag en gaan we enkele van MusclePro’s beste massage guns bekijken en bespreken we hoe deze massage guns van MusclePro zicht verhouden ten opzichte van de concurrentie.

We geven ook aanvullende informatie over het gebruik van deze massage pistolen, evenals antwoorden op veelgestelde vragen over spierherstel en het gebruik van massagepistolen.

Dus als jij op zoek bent naar betrouwbare informatie over de producten van MusclePro of hulp bij het selecteren van het juiste model voor jouw behoeften, dan is dit de plek!

De beste MusclePro massage guns van dit moment

Hieronder vind je beste MusclePro massage guns die er op dit moment beschikbaar zijn om vastzittende knopen en dergelijke te behandelen.

Ons team van experts heeft gedegen onderzoek gedaan, naar de beste opties om jouw spieren te ontspannen:

1. MusclePro massage gun original editie

afbeelding van het standaard muscle pro massage pistool

Eigenschappen:

 • Verminderd stijve spieren en verzacht het bindweefsel
 • Verbeterd de doorbloeding en spierherstel
 • Draadloos & LCD touchscreen display
 • Batterijduur van 4uur
 • Licht gewicht van 900g
 • 8 verschillende opzetstukken
 • Oplader en reistas inbegrepen

MusclePro massage pistool biedt jou de oplossing. Met 8 verschillende opzetstukken en 30 instelbare snelheidsniveaus geeft het je stijve spieren een diepe massage die de stijfheid vermindert, bindweefsel verzacht en doorbloeding bevordert. Dankzij de krachtige, maar stille 45db 30w 24V borstelloze motor gaat de batterijduur langer mee dan 4 uur, terwijl het lichtgewicht van 900g voor maximale comfort zorgt. De set bestaat uit: Massage gun, 8 verschillende opzetstukken, Oplader, Reistas en Handleiding.

2. MusclePro massage gun Prime

afbeelding van de muscle pro beste massage gun

Eigenschappen:

 • Draadloos
 • LED touchscreen display
 • Krachtige en stille borstelloze motor
 • Batterijduur van 6 uur
 • Licht gewicht apparaat van 900g
 • Warmte en koel functie
 • 7 verschillende opzetstukken
 • Oplader en reistas

Ontdek de MusclePro professionele massage gun, het revolutionaire lichaamsherstelapparaat voor professionals en atleten! Met 7 verschillende mondstukken, een draadloos LED touchscreen display, krachtige maar stille borstelloze motor en lange levensduur van 6 uur met de batterij. Dit complete pakket neemt jouw prestatievermogen tot een heel nieuw niveau, waardoor je professioneel kunt ontspannen wanneer je dat nodig hebt. De pakket omvat: een massagegun, 7 verschillende mondstukken, een oplader, een reistas en handleiding. Vermindeer stijfheid in spieren en verzacht bindweefsel met verbeterde doorbloeding na gebruik van de MusclePro!

3. MusclePro Mini massage gun (Beste mini optie)

afbeelding musclepro massage gun mini kopen

Voordelen:

 • 4 opzetstukken, wat veel is voor een mini massage gun
 • Batterijduur van 6uur en beschikt over stille motor
 • Erg goed beoordeeld door klanten

Nadelen:

 • Niet zo krachtig als de grotere modellen

Het MusclePro Mini-massage pistool is de perfecte compacte oplossing voor iedereen die last heeft van spierpijn of vermoeidheid. Of het nu komt door lichaamsbeweging, werk of stress, dit apparaat kan helpen stijfheid te verlichten en een beter spierherstel te bevorderen. Met vier verschillende mondstukken en instelbare snelheidsniveaus kun je jouw massage-ervaring ook met deze mini variant aanpassen aan specifieke delen van je lichaam. Het kogelmondstuk is ideaal voor grotere spiergroepen, terwijl het vorkmondstuk perfect is voor de wervelkolom. Het platte mondstuk is geschikt voor alle spiergroepen en het kogelmondstuk is ideaal voor gewrichten en triggerpoints.

MusclePro massage gun kopen: Welke overwegingen neem je?

Het hebben van een massagepistool is geweldig om pijnlijke spieren aan te pakken en de hersteltijd te verbeteren. Maar als het gaat om de aanschaf ervan, zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden om een goede aankoop te kunnen doen.

 • Kwaliteit en materialen: Het is erg belangrijk om naar het materiaal en de kwaliteit van de massage gun die je wilt kopen te kijken. Sommige massage guns kunnen worden gemaakt met goedkopere onderdelen die niet zo lang meegaan.
 • Functies: Ook is het belangrijk om rekening te houden met de aanvullende functies van het massage pistool. Is een infrarood massage functie voor jou belangrijk of heb je deze niet nodig?
 • Opzetstukken en snelheden: Hoeveel heb jij er nodig? Meestal zijn 4 opzetstukken en 4-6 snelheden voldoende!
 • Geluidsniveau: de meeste MusclePro massage guns hebben een vrij stille motor en maken dus niet zoveel geluid.
 • Reviews van klanten: hoe worden de massage guns beoordeeld door eerdere gebruikers? Dit geeft altijd een goed beeld van de massage pistolen, omdat de klanten het massage pistool natuurlijk getest hebben en weten waar ze over spreken. Let bij de reviews ook op de opmerkingen: waarom geven klanten een bepaalde beoordeling en wat vonden zij goed aan het apparaat en wat juist niet?

Zijn de massage guns van Muscle Pro één van de beste op de markt?

MusclePro Massage Guns staan bekend om hun hoge kwaliteit en daarnaast zijn ze erg goedkoop, wat hen aantrekkelijk maakt ten opzichte van andere massage pistolen. Qua prijs en kwaliteit zou je dus kunnen zeggen dat deze massage pistolen zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Ook voldoen deze Muscle pro massage guns wat ons betreft aan de standaard vereisten die mensen kunnen hebben wat betreft snelheidsinstellingen en opzetstukken. Wat ons betreft zijn dit er ruim voldoende.

Wat fijn kan zijn is dat deze Muscle pro massage guns lichtgewicht zijn en hierdoor gemakkelijk in gebruik. Ook als je niet zo heel sterk bent kun je deze massage pistolen dus langere tijd vasthouden.

Over het algemeen zijn wij dus erg positief over de MusclePro massage guns en vinden wij vooral de prijs-kwaliteit verhouding doorslaggevend.

De positieve aspecten van de MusclePro massage gun

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding: Je betaald niet de hoofdprijs en krijgt wel veel kwaliteit.
 • Genoeg opzetstukken en snelheden: Zelfs de mini massage gun van MusclePro is hierin goed voorzien!
 • Stille borstelloze motor: MusclePro massage guns maken relatief weinig geluid
 • Goede aanvullende functies: De Prime bezit een infraroodfunctie massage functie en dient dus als infrarood massage apparaat. Daarnaast heeft deze massage gun van MusclePro ook een warmte en een koelfunctie wat hier natuurlijk goed bij past. De original massage gun van MusclePro een LCD touchscreen display en alle opties uit dit artikel werken draadloos.
 • Goede beoordelingen van klanten: alle MusclePro massage guns zijn goed beoordeeld door klanten. Ervaringen van klanten zijn natuurlijk altijd een aantoonbaar gegeven dat de producten van goede kwaliteit zullen zijn.

Nadelen van een MusclePro massage gun

 • Het zijn niet de beste massage guns op de markt, ondanks hun geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Sommige modellen – die ook een stuk duurder zijn – presteren nog wat beter.

Andere goede merken die wij echt aanraden op basis van kwaliteit?

Er zijn misschien een paar merken die kwalitatief net wat beter zijn, maar daar betaal je ook meer voor! Denk hierbij aan de Hyperice Hypervolt massage guns.

Qua prijs kwaliteit zouden wij zeggen dat de Northwall massage guns een beetje op het gelijke niveau zitten, deze zijn iets duurder in prijs en worden ook nog net wat beter beoordeeld.

Wij houden ook een artikel bij met de beste massage pistolen van dit moment. Hier letten we niet alleen op de prijs, maar ook vooral op de kwaliteit. Het artikel vind je hieronder:

Ga naar het artikel met de beste massage pistolen van dit moment>>>

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Wil jij een massage pistool kopen die jouw spieren de verlichting geeft die ze nodig hebben? Zoek niet verder dan Mindsetking’s selectie van de beste massage pistolen van MusclePro.

Ons team heeft uitgebreid onderzoek gedaan en urenlang getest om de beste lijst voor jou te maken. We hebben erg veel beoordelingen gelezen en vergeleken en de feedback van gebruikers op verschillende platforms onderzocht.

We hebben elk product getest op eigenschappen, functionaliteit, prestaties en prijs-kwaliteitverhouding.

We begrijpen hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten te krijgen die binnen jouw budget vallen, dus hebben we met al deze punten rekening gehouden bij het uitkiezen van de massagepistolen die op onze lijst komen.

Wat zijn andere goede merken van massage guns die jullie beoordeeld hebben?

Er zijn super veel fabrikanten die massage guns produceren. Als je op zoek bent naar interessante merken voor massage guns, kun je eens kijken naar: Hypervolt massage guns, Hyundai massage guns, Northwall massage guns, Maicura massage guns, Medisana massage guns, Theraguns, Tunturi massage guns & Sanbo massage guns.

Veelgestelde vragen over Muscle Pro massage gun

Hoeveel massage guns hebben jullie getest?

In totaal hebben wij al meer dan 100 massage guns getest, waaronder de MusclePro massage gun en daarom kunnen wij jullie de beste aanbeveling geven.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.