Over ons

Welkom bij Mindsetking, waar passie voor een gezonde mindset en levensstijl onze drijfveer is. Ons verhaal begon met drie vrienden – Martijn, Maarten en Elizabeth – die hun gezamenlijke interesse in mindset, gezond leven en welzijn wilden delen met de wereld.

Onze missie

Bij Mindsetking geloven we dat een gezonde levensstijl niet alleen fysieke voordelen biedt, maar ook mentaal en emotioneel welzijn versterkt. Ons doel is om je te helpen je leven te optimaliseren door praktische en toegankelijke informatie te bieden. We willen je inspireren om beter voor jezelf en je lichaam te zorgen, wat resulteert in een gezondere lever, meer geluk en een algeheel gevoel van rust.

Ons team

Elizabeth, onze slaapexpert, heeft een persoonlijke reis achter de rug van slaapproblemen naar slaapoplossingen, die ze graag met jullie deelt. Haar nieuwsgierigheid en ervaringen met diverse slaapproducten vormen de basis van haar diepgaande en eerlijke artikelen op Mindsetking. Doordat Elizabeth jarenlang problemen heeft gehad met slapen, weet ze precies wat jij doormaakt op dit gebied. Daardoor kan ze zich goed verplaatsen in de lezer en dat lees je terug in haar artikelen.

Maarten, met zijn achtergrond als facilitair medewerker, is Maarten onze deskundige op het gebied van ergonomisch werken. Zijn expertise in ergonomisch werken en zijn passie voor het delen van kennis en producttesten verrijken Mindsetking met waardevolle inzichten. Maarten’s artikelen zijn niet alleen praktisch, maar delen ook zijn persoonlijke mening en ervaringen. Hij weet hoe schadelijk een slechte houding kan zijn voor iemands gezondheid en wil voorkomen, dat dit jullie ook overkomt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat hij alleen de beste ergonomische producten zal uitlichten in zijn reviews.

Martijn, een recreatief masseur, had vroeger te kampen met chronische nek- en rugpijn. Hij kwam er maar niet vanaf, zelfs niet met wat handige ergonomische tips van Maarten. Totdat hij massageapparaten ontdekten, die zijn spierknopen eindelijk los hebben gemaakt. Zijn ontdekkingstocht en ervaringen met massageapparaten hebben geleid tot diepgaande kennis die hij graag deelt met zijn lezers. Zijn enthousiasme en persoonlijke verhalen over hoe deze apparaten zijn leven veranderd hebben, zijn een bron van inspiratie voor velen.

Ons team van schrijvers

Uiteraard wordt het een beetje lastig om alle content geheel zelf te schrijven, vooral met zulke uitgebreide artikelen. Daarom hebben we ook een aantal bekwame schrijvers ingehuurd, die net als onze passie hebben met de onderwerpen op de website.

Ons team van schrijvers bestaat uit: Alexandra Florez, Asadullah Mohsin, Bert Bauzon, Eduard Sebastian Isai, Elizabeth, Fateeha Ashraf, Hiruni Tharuka, Lieze Neven, Josephine Ebhoomhan, Maarten, Mahnoor Butt, Maurice Kruytzer, Martijn, Mathijn van Berlo, Paris Soest, Sehrish Iqtedar, Shelly Sunjka, Winnie Norval.

Hoogwaardige content

De content op Mindsetking wordt geschreven door enkel personen die passie voor het onderwerp hebben en die ook ervaring hebben met de onderwerpen op de website. Dit kan praktijkervaring zijn of ervaring in de vorm van een opleiding.

Voor meer informatie omtrent onze content en voorwaarden kun je verder lezen op https://mindsetking.nl/gebruikersvoorwaarden/.Wil jij content schrijver worden? kijk dan op: https://mindsetking.nl/content-schrijver-worden/.

Onze bedrijfsgegevens

  • KvK-nummer: 81831153
  • Vestigingsnr: 000037794213
  • Locatie: Arendstraat 4, Sittard 6135 KT
  • Contact opnemen: Via ons contactformulier
  • Email: contact@mindsetking.nl
  • Telefoon: +31623256149