in dit artikel vind je alle informatie en de beste modellen van de hyperice hypervolt massage guns

Beste hyperice hypervolt massage gun kopen? 2024 review.

Ben jij op zoek naar de beste Hyperice Hypervolt massage gun op de markt of wil je gewoon meer informatie over deze massage pistolen en erachter komen of ze hun goede reputatie waarmaken?

In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! In deze review zullen we alle belangrijke kenmerken beschrijven van de beste hyperice hypervolt massage guns en ook eventuele pijnpunten uitlichten.

We hebben de tijd genomen om de producten zelf te testen en daarnaast hebben we vele reviews doorgenomen, die zijn geschreven door andere klanten. Lees met ons mee en kom erachter of opties in deze Hyperice Hypervolt massage gun review bij jou passen.

Hyperice Hypervolt massage gun review: welke is het best?

We kunnen alvast wel verklappen dat de Hyperice Hypervolt massage apparaten tot de beste massage guns op de markt behoren.

Toch zijn er nog verschillende modellen te vinden onder het merk Hypervolt zelf. Deze modellen hebben wij getest en vergeleken en hieronder vind je ons oordeel:

1. Hyperice Hypervolt 2 PRO (Beste keuze)

afbeelding van de Hyperice Hypervolt 2 PRO massage gun

Voordelen:

 • Krachtigste Hyperice massage gun ooit
 • vijf percussieniveaus en 5 opzetstukken
 • Verwisselbare lithium-ion-batterij, batterijduur van minimaal 3 uur
 • Professionele massage gun met bluetooth verbinding
 • HyperSmart™ app voor bediening, persoonlijke training en andere hulpmiddelen
 • Zeer goed beoordeeld door klanten en getest door ons

Nadelen:

 • Kwaliteit heeft een prijskaartje

De Hyperice Hypervolt Plus Massage-gun is de meest hoogwaardige massage gun van Hyperice Hypervolt naar onze mening. Deze massage gun geeft zo’n diepe, krachtige en heerlijke massage, dat is echt niet normaal en we hebben alleen bij de theragun een soortgelijk effect gevoeld. We hebben vele massage pistolen getest, maar deze sloeg echt alles. Het komt vooral doordat dit de meest krachtige en sterke Hyperice Hypervolt massage gun die we hebben getest. We kunnen zelfs stellen dat Hyperice met deze massage gun aan de top van de markt staat op dit moment. We konden haast geen minpuntje vinden.. Indien we van jullie dan toch moeten kiezen, zouden we willen zeggen dat de prijs vrij hoog is, in vergelijking met het gemiddelde andere massage pistool. Je krijgt daar wel een stuk meer kwaliteit voor terug, dus wat is jouw meer waard? Geld of kwaliteit?

2. Hyperice Hypervolt Plus massage gun (Ook erg goed)

afbeelding van de hyperice hypervolt massage gun de beste en meest luxe optie

Voordelen:

 • Hyperice apparaten worden gebruikt in topsport, bijvoorbeeld voor het masseren van NBA spelers
 • Met de krachtige motor dringt dit apparaat diep door in: pijnlijke spieren & stijve spieren
 • Hoogst gepersonaliseerde massage ervaring
 • Meerdere verwisselbare koppen heeft dit massage apparaat
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Oplaadtijd: 2 uur, Maximale batterijduur: 6 uur

Nadelen:

 • Kwaliteit heeft een prijskaartje

Deze Hypervolt massage gun maakt diepere massage mogelijk door het leveren van meer vermogen en spanning dan gebruikelijk is. De Hyperice Hypervolt plus is vrijwel feiloos beoordeeld door klanten en wij kunnen niet anders dan ons hierbij aansluiten. Het massage apparaat beschikt over verschillende standen, waarmee je jouw massage techniek kunt afstemmen op wat wenselijk is. Als we een minpunt moeten kiezen dan gaan we toch voor het ontbreken van een app en bluetooth connectie, wat de nieuwere modellen wel hebben. Verdere kenmerken: QuietGlide®-technologie wat hem stil maakt, geschikt voor professioneel gebruik, garantieperiode van 2 jaar, een batterijduur van maximaal 6 uur en een oplaadtijd van 2 uur.

3. Hyperice Hypervolt 2 massage gun (Beste prijs/kwaliteit)

Afbeelding van de hyperice hypervolt 2 massage gun

Voordelen:

 • Fluisterstil door QuietGlide®-technologie
 • Ergonomische handgreep
 • Bediening met app mogelijk via bluetooth
 • Verschillende opzetstukken voor persoonlijke ervaring
 • Hyperice apparaten worden gebruikt in topsport

Nadelen:

 • Net wat minder kwalitatief als de PRO versie

De HyperIce Hypervolt 2 massage pistool is een verbeterde versie van de originele Hyperice hypervolt massage gun, dat lichter en krachtiger is dankzij het nieuwe ontworpen ergonomische handvat. Bovendien wordt stapsgewijze begeleiding geboden door middel van de Bluetooth app, waardoor je ervoor zorgt dat je herstel optimaal verloopt. Met een snelle warming-up en innovatieve QuietGlide® technologie die het geluid op een minimum houdt, zal deze percussie massage ervoor zorgen dat je zoals jij wilt blijft bewegen en mogelijkheden creëert om verder te gaan met het volgende wat er komt. Het massage apparaat is voor ons een goede nummer 3, waarin wij wel een klein verschil konden merken, maar groot was het verschil zeker niet. Deze Hypervolt massage gun is qua prijs ook iets goedkoper dan de nummer één.

4. Hyperice Hypervolt original (Meest voordelige grote optie)

afbeelding van de hyperice hypervolt massage gun original

Voordelen:

 • Maximaal beoordeeld door klanten in de reviews
 • 5 verwisselbare kopbevestigingen en druksensortechnologie
 • Quiet Glide™ Technology
 • Oplaadtijd 2 uur, evenals de batterijduur
 • Acceptabel bedrag voor een Hyperice
 • 1 jaar garantie

Nadelen:

 • Inmiddels zijn er meer geavanceerde Hypervolt producten

Iets lager geprijsd dan bovenstaande opties en kwam heel dicht in de buurt. Om eerlijk te zijn zo dicht (vooral bij de nummer 2) dat het echt lastig kiezen was. Na het uitvoerig testen van deze Hyperice Hypervolt massage gun viel ons op dat de batterij een stuk minder lang mee ging (2 uur in plaats van 6 uur) en dat de garantietermijn 1 jaar korter duurt, wat uiteraard geen hele grote problemen zijn. Wel wordt deze Hyperice Hypervolt massage gun massage gun voor een acceptabel bedrag verkocht, wat natuurlijk ook wel leuk meegenomen is. Hierdoor heeft deze massage gun naar onze mening de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast biedt de original Hyperice massage gun met zijn gepatenteerde Quiet Glide™-technologie, drie snelheden, 5 verwisselbare hoofdbevestigingen en drukdetectietechnologie, nog steeds een persoonlijke en krachtige massage-ervaring.

5. Hyperice Hypervolt Go massage gun (Beste mini)

afbeelding van de hyperice hypervolt go mini

Voordelen:

 • Absolute top-kwaliteit massage-apparaten
 • Bevordert circulatieVersnelt opwarming en herstel
 • Zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers

Nadelen:

 • Minder krachtig en kwalitatief als bovenstaande Hypervolt massage guns

De Hyperice Hypervolt Go massage gun is gemaakt om het leven van sporters makkelijker te maken en is een erg goede mini massage gun. Dit massage apparaat is ultralicht, weegt 0,7 kg en is 30% kleiner dan de HyperVolt. Met behulp van dit krachtige massage apparaat kunnen gebruikers genieten van verlichting door spierpijn en stiffheid te verminderen, bewegingsbereik te verbeteren, circulatie te bevorderen en opwarming en herstel te versnellen. Merknamen zoals Lebron James of andere NBA sterren gebruiken al jarenlang apparatuur van Hyperice voor hun training omdat zij achter deze top-kwaliteit massage-apparatuur staan. Dit is de mini Hyperice Hypervolt massage gun en een erg goede optie, indien je geen grote massage gun wil en/of een goedkoper alternatief zoekt.

Hypervolt massage gun review: wat maakt ze zo bijzonder?

Hyperice Hypervolt massage guns zijn één van de meest gebuikte massage apparaten geworden voor atleten en professionele sporters. Maar waarom is dat zo en wat maakt ze zo bijzonder t.o.v. de concurrentie? Hieronder delen we hun voordelen in vergelijking met de meeste concurrenten:

 • Kwaliteit en functies: de Hyperice Hypervolt massage guns zijn zeer hoog gewaardeerd vanwege hun effectiviteit, kracht, kwalitatieve materialen, draagbaarheid en duurzaamheid.
 • Bluetooth en app bediening: De Hyperice Hypervolt 2 (pro en regulier) bieden bediening via applicatie, middels bluetooth connectie. Dat is op zich nog niet zo bijzonder, maar wel veel gemak. Het is namelijk zeer handig en eenvoudig te bedienen.
 • Krachtige en vrij stille werking: De krachtige motor zorgt voor extreem krachtige massages, om er zeker van te zijn dat je spieren goed los zullen aanvoelen. Daarnaast maakt de fluisterstille werking hem ideaal om ook in het bijzijn van andere mensen te gebruiken.
 • Comfort en gebruiksgemak: Daarnaast is de Hyperice Hypervolt massage gun ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers maximaal kunnen profiteren van hun massages zonder zich ongemakkelijk te voelen of hun handen of polsen te zwaar te belasten.
 • Krachtige batterij: De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt tot 6 uur continu gebruik, zodat je overal kunt genieten van diepe weefselmassage.
 • Lichtgewicht: de Hyperice Hypervolt massage guns zijn licht in gewicht. Vooral de Hyperice Hypervolt 2 is erg licht, wat natuurlijk wel lekker is als je iemand of jezelf langdurig wil masseren.
 • Positieve reviews: Niet alleen bij ons komt de Hyperice Hypervolt massage gun goed uit de test, maar ook klanten schrijven uitsluiten positieve reviews over deze massage pistolen.

Er is vrijwel geen ander merk op de markt van massage pistolen, die bij Hyperice in de buurt komt. Alleen Theragun heeft enkele modellen die aan de kwaliteit van kunnen tippen.

Met Hyperice Hypervolt doe je altijd een goede aankoop, toch?

Elke Hyperice Hypervolt massage gun is naar onze mening erg goed en krachtig, kwalitatief en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat je op het gebied van massage kwaliteit geen verkeerde aankoop kunt doen, ongeacht welke Hyperice Hypervolt massage gun je ook koopt.

Daarnaast worden ze ook op professioneel gebied gebruikt door fysiotherapeuten en professionele sporters, zoals NBA spelers, wat hun kwaliteit aantoont. Maximale kwaliteit en voordelen toch?

Maar kent een Hyperice Hypervolt massage gun, dan misschien ook nadelen? We zouden geen goede review schrijven, als we dit achterwege zouden laten.

Voor wie is een Hyperice Hypervolt massage gun wellicht niet geschikt en wat zijn nadelen?

 • De budgetbewuste kopen: De prijs van de Hyperice Hypervolt ligt over het algemeen hoger in vergelijking met andere massage guns op de markt. Dit betekent dat je redelijk diep in de buidel moet tasten, bij je aankoop van Hyperice Hypervolt massage gun. Ze zijn nog niet zo duur als Theraguns, maar ze zijn wel een stuk prijziger als de gemiddelde massage gun. Een prijsvriendelijk en kwalitatief alternatief kan een Northwall masage gun zijn, die ook erg goed zijn en daarnaast wat goedkoper.
hypervolt percussion massage gun met bluetooth
Door de ongekende stabiliteit kan iedereen een Hypervolt massage gun gebruiken. Lees hieronder hoe ze het doen t.o.v. hun concurrenten.

Echte ervaringen van gebruikers van de Hyperice Hypervolt massage guns

”Beste massage pistool samen met de Theragun G3 pro. Stall force van 30 kg en 90 watt motor. Je gaat heel diep in de spieren. Ik raad dit product zeker aan” Review van Jeremaia (20-29 jaar) uit Rotterdam bij Hyperice Hypervolt Plus.

”Mijn blessure weg binnen 2 dagen waar ik al langere tijd mee liep. Althans een stuk minder geworden. erg blij met de aanschaf van dit massage pistool en zeker een aanrader. Klantenservice is geweldig de aankoop prijs was ergens anders goedkoper dit aangekaart nadat ik t al in mijn bezit had en het verschil zoals besproken retour gekregen en de prijs werd gelijk aangepast.” Review van Rein1337 (30-39 jaar) bij Hyperice Hypervolt original.

”Dit massage apparaat verlicht de pijn in de spieren. En het scheelt heel veel ritjes naar de fysiotherapeut of kinesisten. Erg blij mee” Review van Camo68 10 augustus 2022bij Hyperice Hypervolt GO.

Waarom kun je onze Hypervolt massage gun review vertrouwen?

Als je op zoek bent naar het beste massage pistool dat er is, dan kun je het beste bij Mindsetking zijn. Met talloze beoordelingen vergeleken en producten getest, heeft ons team van experts alleen het allerbeste uitgekozen om aan te bevelen. We hebben vele uren getest met massage pistolen om een goed oordeel te kunnen vellen. Daarnaast hebben we nog eens vele uren besteed aan het doorspitten van reviews, ook van concurrenten. We hebben ons gespecialiseerd in het beoordelen van massage apparaten en massage pistolen in het speciaal.

Hoe hebben wij exact getest?

Om de Hyperice massage guns voor deze review te testen, heb ik alle functies grondig onderzocht, van de initiële installatie tot de ervaring na de massages. Ik gebruikte alle apparaten op verschillende lichaamsdelen met elk opzetstuk en maakte gebruik van de Hyperice-app om de functionaliteiten optimaal te testen. Mijn focus lag hierbij op de massage-ervaring, waarbij ik lette op hoe mijn lichaam aanvoelde vóór, tijdens en na elke sessie. Ik bekeek ook de kwaliteit van de opzetstukken, verpakking en draagtas, en vergeleek de Hyperice massage guns, met andere modellen die ik heb vergeleken voor Mindsetking.nl.

Wat zijn andere bekende en goede merken naast Hyperice die wij beoordeeld hebben?

De enige massage guns, die op het gebied van kwaliteit in de buurt komen van Hyperice Hypervolt massage guns, zijn: Theragun massage guns. Alle andere merken zijn eigenlijk stukken minderen, dan deze massage pistolen.

Een Hyperice Hypervolt massage gun is voor ons en vele andere absolute top. Andere bekende merken, waarvan de meeste ook goede massage guns leveren, die wel goedkoper zijn: Maicura massage guns, MusclePro massage guns, Sanbo massage gun, Silvergear massage guns & Tunturi massage guns.

Mocht je nog meer informatie willen over massage guns of de wetenschappelijke voordelen: wij hebben een pagina over massage guns in het algemeen, die nog een stuk uitgebreider is.

Veelgestelde over Hyperice Hypervolt massage gun

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben in totaal wel meer dan 100 massage guns getest op het moment van schrijven, waaronder elke Hyperice Hypervolt massage gun. We weten dus zelf goed hoe deze massage pistolen aanvoelen.

Zijn er ook Hyperice Hypervolt massage gun aanbiedingen?

Voor een Hyperice Hypervolt massage gun, zijn er niet vaak aanbiedingen. Toch kun je via één van de links in ons artikel kijken of er op dit moment wel een aanbieding beschikbaar is.

Hoe is deze review tot stand gekomen?

Als kenners op het gebied van massage apparaten en toch wel in het speciaal massage guns, kunnen wij natuurlijk niet zonder een review over de massage pistolen van Hyperice Hypervolt. Deze hebben de reputatie de beste te zijn en wij konden er dan ook niet omheen om deze te testen (en dat wilde we ook helemaal niet). Om eerlijk te zijn hadden we voor het schrijven van deze review al twee Hyperice massage guns gebruikt en waren ze dus niet helemaal nieuw voor ons. Het maakte het wel extra leuk dat we nu ook de andere massage guns van Hyperice konden testen, om zo te ontdekken wat de verschillen zijn. We hebben er van genoten en we zullen deze lijst up to date houden om jullie van de beste informatie te voorzien, want dat is uiteindelijk wel ons doel.

Hypervolt massage gun vs theragun: welke is beter?

Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning en spierherstel, is het debat tussen de Hyperice Hypervolt massage gun en de Theragun al lang een onderwerp van discussie. Nadat ik beide uitgebreid heb geprobeerd, kan ik vol vertrouwen zeggen dat hoewel ze in veel opzichten vergelijkbaar zijn, er een klein voordeel te vinden is bij de Theragun. Ja, er hangt misschien een nog iets hoger prijskaartje aan, maar de prestaties rechtvaardigen de investering. Na de Theragun is een Hyperice Hypervolt massage gun wel de meest kwalitatieve en dat is knap met zoveel concurrentie op de markt!

Wordt een Hyperice Hypervolt massage gun geleverd met meerdere opzetstukken?

Ja: vijf in totaal bij het standaard model, inclusief de basisopzetkop. Dit maakt het apparaat veelzijdig en geschikt voor het masseren van verschillende spiergroepen.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *