Hypervolt massage gun vs Theragun: wie wint?

Als je op zoek bent naar een krachtig apparaat om spierpijn te verminderen, kan het lastig zijn om te kiezen tussen deze twee reuzen die tot de beste massage guns behoren. Beide apparaten hebben hun eigen kenmerken en voordelen, maar komen ook op een aantal vlakken wel overeen.

De Hypervolt massage gun en de Theragun beschikken namelijk beide over verschillende voordelen, zoals een krachtige motor die gericht is op het verminderen van spierpijn en het verbeteren van de bloedcirculatie. Echter zijn er ook bekende kenmerken van de Theragun die geen andere massage gun kent, zoals een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk te hanteren is en hun eigen techniek om de stille motor te bewerkstelligen.

Naast de voordelen is het belangrijk om ook te kijken naar de prijzen van beide typen massage guns. De Hypervolt massage gun is over het algemeen goedkoper dan de Theragun, maar beide apparaten kunnen nog steeds een aardige hap uit je portemonnee nemen.

Lees je met ons mee om erachter te komen, welke van deze twee massage pistolen tot beste is verkozen?

Belangrijkste punten

  • De Hypervolt massage gun en de Theragun bieden beide unieke voordelen, waarbij de Theragun de strijd nipt wint
  • De Hypervolt massage gun is over het algemeen goedkoper dan de Theragun
  • Door eigenschappen en prijzen te vergelijken, kun je het beste apparaat kiezen voor jouw behoeften
  • Beide apparaten zijn effectief voor het verlichten van pijnlijke spieren

Functies van de Theragun en Hypervolt massage gun

Zowel de Hypervolt massage gun en de Theragun zijn ontworpen om in de kern spierpijn en stijfheid te verlichten, en daarnaast een echte massage na te bootsen, zodat deze voor iedereen toegankelijk wordt.

Functies van de Theragun

De Theragun heeft een ergonomische vormgeving, met ergonomisch handvat en is uitgerust met een borstelloze motor die tot 2400 slagen per minuut kan leveren. Ook heeft de Theragun tegenwoordig stille werking en is hij te verkrijgen met verschillende snelheidsinstellingen die je kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Wat de Theragun onderscheidt, is de gepatenteerde amplitude die speciaal ontworpen is om de spieren dieper te behandelen i.c.m met een zeer krachtige motor, wat resulteert in een effectiever herstel.

“De Theragun heeft een gepatenteerde amplitude die speciaal ontworpen is om de spieren dieper te behandelen, wat resulteert in een effectiever herstel.”

De Theragun wordt ook geleverd met een mobiele app, zodat je jouw instellingen kunt aanpassen en jouw gegevens kunt bijhouden voor toekomstige sessies (de Hypervolt heeft haar eigen variant). Uiteraard heeft de Theragun nog veel meer functies (die we niet hier uitlichten), waaronder verwisselbare opzetstukken en toegang tot haar eigen applicatie, met vooringestelde massage programma’s.

Functies van de Hypervolt massage gun

De Hypervolt massage gun heeft een vergelijkbare vormgeving als de Theragun, maar is lichter van gewicht en ondanks zijn eigen ontwerp, ook gemakkelijk vast te houden. Deze massage gun heeft ook een krachtige motor die tot maar liefst 3200 slagen per minuut kan leveren en is daarmee (net als de Theragun) één van de krachtigste massage guns op de markt.

“De Hypervolt massage gun is lichter van gewicht en is ook gemakkelijk vast te houden. Het heeft een krachtige motor die tot 3200 slagen per minuut kan leveren en is daarmee een van de krachtigste massage guns op de markt.”

De Hypervolt massage gun wordt geleverd met vijf verwisselbare opzetstukken in tegenstelling tot Theragun (met 6) en elke opzetstuk is ontworpen om een ​​specifieke spiergroep te behandelen en zo een persoonlijke en effectief mogelijke massage aan te bieden. De Hypervolt massage gun heeft net als de Theragun ook een relatief stille werking, wat betekent dat je zonder enige afleiding kunt ontspannen (netflix bijvoorbeeld) terwijl je geniet van een krachtige en zeer effectieve thuismassage.

Hypervolt massage gun vs Theragun

Hoewel de Theragun en de Hypervolt massage gun vergelijkbare functies hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen die het overwegen waard zijn.

  • De Theragun heeft meer snelheidsinstellingen en biedt een gepatenteerde amplitude die de spieren dieper kan behandelen.
  • In termen van pure kracht, heeft de Theragun Pro een iets krachtigere motor (27,22kg massagekracht) te hebben in vergelijking met de Hypervolt Plus (20,41kg massagekracht).
  • Daarnaast heeft de Theragun een uniek en ergonomisch design, die wij prettiger in de hand vinden liggen.
  • Aan de andere kant heeft de Hypervolt massage gun een meer vriendelijke prijs en een lichter ontwerp.
  • Verder worden beide apps door ons ongeveer even hoog gewaardeerd om hun functionaliteit en gepersonaliseerde routines.

Ga je dus voor het allerbeste (Theragun) of wil jij graag een goed apparaat voor een wat zachtere prijs?

is de hypervolt of de theragun beter?

Welke van de twee is geschikt voor jou?

Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, dan is een Hypervolt massage gun misschien de beste keuze voor jou. Met een prijs die lager is dan die van de Theragun, biedt de Hypervolt nog steeds veel voordelen, zoals een stille- en krachtige motor en meerdere snelheidsinstellingen. Tevens is een goedkope optie ook een Theragun mini, die wel een stuk minder functies en opzetstukken heeft als andere Theraguns.

Aan de andere kant, als je bereid bent meer geld uit te geven voor de beste massage gun met een opvallend en ergonomisch design, dan is de Theragun de beste opties voor jou. De Theragun biedt aanvullend een diepere penetratie van de spieren en heeft een ergonomisch ontwerp dat het gemakkelijk maakt om op moeilijk bereikbare plekken te richten. Niet voor niks is Theragun al ruim een decennia toonaangevend..

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.