deze mensen gebruiken een goede sanitas bloeddrukmeter die ze hebben aangekocht

3x beste Sanitas bloeddrukmeter voor 2023: review

Wil jij een Sanitas bloeddrukmeter kopen, maar ben je eerst op zoek naar een eerlijke review? Dan ben je op de juiste pagina beland. Het meten van de bloeddruk is een essentieel onderdeel van het behouden van een goede gezondheid. Let dan vooral op wanneer je de bloeddruk meet, hoe je de bloeddruk meet en zorg dat je een goede bloeddrukmeter bezit. Sanitas, een toonaangevende leverancier van medische apparaten, biedt een reeks betaalbare en betrouwbare bloeddrukmeters die gemakkelijk te gebruiken zijn. Hier laat ik je zien wat de beste Sanitas bloeddrukmeter voor jou is, gebaseerd op prijs, functies en echte Sanitas bloeddrukmeter reviews.

Mijn Top 3 Sanitas Bloeddrukmeters

Er zijn vele goede merken bloeddrukmeters zoals Medisana bloeddrukmeters, Omron bloeddrukmeters & Microlife bloeddrukmeters.

Maar in dit artikel kijk ik naar de beste Sanitas bloeddrukmeters. Ik onderzoek de functies en voordelen van elk apparaat, evenals hun voor- en nadelen en algehele waarde voor mijn geld. Daarnaast hebben experts van Mindsetking deze bloeddrukmeters en vele andere bloeddrukmeters getest. Of je nu op zoek bent naar een basismodel of een geavanceerder apparaat met extra functies, er is voor iedereen een Sanitas bloeddrukmeter.

Ik kijk ook gelijk naar het bedrijf achter deze fijne bloeddrukmeters en hun toewijding om toegankelijke en betaalbare bloeddrukmeters te bieden. Aan het einde van dit artikel heb jij alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over welke Sanitas bloeddrukmeter het beste bij jou past.

1. Sanitas SBM 21 Bloeddrukmeter (Beste keuze)

afbeelding van de Sanitas Bloeddrukmeter SBM 21

Voordelen:

 • Beschikt over automatische druk voorselectie en deflatie
 • Heeft een snelle responstijd
 • Waarschuwing functie bij hartritmestoornissen

Nadelen:

 • Niet draadloos

De Sanitas SBM 21 is de beste Sanitas bloeddrukmeter als je op zoek bent naar een zeer betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmeter zonder dat je teveel geld betaald. Deze Sanitas bloeddrukmeter is ontworpen voor optimale bloeddrukcontrole en nauwkeurige resultaten die niet van de huisarts zijn te verschillen. De comfortabele manchet is geschikt voor 22 tot 36 cm en is uitgerust met een systeem voor de detectie van een onregelmatige hartslag, zo weet jij precies wat er aan de hand is.

Een andere opvallende eigenschap van de SBM 21 is het gemakkelijk afleesbare XL-scherm. Dit extra grote scherm maakt het mogelijk om de metingen duidelijk te bekijken. Deze bloeddrukmeter van Sanitas slaat ook tot 4x 30 resultaten op, waardoor jij jouw bloeddruk over een langere periode kan bijhouden. Gebruikers van deze bloeddrukmeter hebben de betaalbaarheid en effectiviteit van deze bloeddrukmeter geprezen en vinden het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Negatieve reviews over deze Sanitas bloeddrukmeter zijn moeilijk te vinden met maar één gebruiker die een error code te zien kreeg (waarschijnlijk een fabrieksfout).

Daarnaast wordt de SBM 21 geleverd met een handige opbergtas, wat een leuke bijkomstigheid is om je bloeddrukmeter netjes op te bergen of mee te nemen ergens naartoe. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de uitstekende kwaliteit maken het een top kandidaat voor iedereen die zijn bloeddruk thuis wil controleren.

2. Sanitas SBM 22 Bloeddrukmeter (Ook erg goed)

afbeelding van een goede sanitas bloeddrukmeter SBM 22

Voordelen:

 • Detectie van een onregelmatige hartslag
 • Herinneringsfunctie
 • Het display is gemakkelijk af te lezen

Nadelen:

 • Ochtendhypertensie wordt niet gedetecteerd
 • Detecteert onjuist aangebracht manchet niet

Als je op zoek bent naar een goedkopere Sanitas bloeddrukmeter met uitgebreide functies die ook gemakkelijk te gebruiken is, dan is de Sanitas SBM 22 de beste Sanitas bloeddrukmeter voor jou. Deze bloeddrukmeter biedt jou volledig automatische bloeddruk- en hartslagmetingen zonder dat je naar de huisarts moet of de weg kwijtraakt in een moeilijke gebruikershandleiding. Het gebruiksvriendelijke scherm is gemakkelijk af te lezen en slaat net zoals de SBM 21 tot 4x 30 metingen op, waardoor jij een gedetailleerd overzicht van jouw bloeddruk krijgt en zo overzicht hebt op je gezondheid.

Bovendien is de SBM 22 uitgerust met detectie van een onregelmatige hartslag en heeft het een grotere geheugencapaciteit dan veel andere bloeddrukmeters in deze prijsklasse die op de markt te vinden zijn. Gebruikers hebben de gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functies van dit apparaat geprezen en vinden het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De positieve reviews van deze Sanitas bloeddrukmeter van dit apparaat weerspiegelen goed de prijs-kwaliteitverhouding waar het bedrijf bekend om staat.

3. Sanitas SBC 15 Pols Bloeddrukmeter (Beste pols bloeddrukmeter)

afbeelding van de sanitas bloeddrukmeter voor de pols

Voordelen:

 • Voordelig in prijs en kwalitatief product
 • 2 jaar garantie en CE gecertificeerd

Nadelen:

 • Niet geschikt voor bovenarm
 • Kan minder nauwkeurig zijn dan bovenstaande opties

Naast de SBM 21 en SBM 22 biedt Sanitas ook de betaalbare SBC 15 Pols bloeddrukmeter aan. Dit apparaat is goedkoper dan de andere Sanitas bloeddrukmeters maar biedt toch die betrouwbare en nauwkeurige metingen waar Sanitas bekend om staat. De SBC 15 Pols bloeddrukmeter is geschikt voor polsmaten van 13,5 tot 19,5 cm en is ontworpen voor eenvoudig thuisgebruik. Het apparaat slaat tot 120 metingen op, waardoor jij je bloeddruk met dit apparaat ook over een langere periode kan bijhouden.

Sanitas bloeddrukmeters worden gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zodat jij een betrouwbaar apparaat krijgt voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige pols bloeddrukmeter of een geavanceerdere arm bloeddrukmeter met uitgebreide functies, heeft Sanitas een bloeddrukmeter voor iedereen.

Met hun uitstekende prijs kwaliteitverhouding en betrouwbare prestaties zijn Sanitas bloeddrukmeters een geweldige koop. Het monitoren van de bloeddruk is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid en kan zelfs helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, lees hier meer over hoe bloeddrukmeters jou kunnen bijstaan bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Met een Sanitas bloeddrukmeter kan jij snel en gemakkelijk je bloeddruk meten en bijhouden, zonder een bezoek aan de huisarts.

Beoordeling van de Sanitas bloeddrukmeters

De bloeddrukmeters van Sanitas onderscheiden zich van de concurrentie door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurigheid. In vergelijking met andere merken in dezelfde prijscategorie vind ik dat Sanitas meer functies en betere prestaties biedt.

Belangrijke functies

De Sanitas bloeddrukmeters hebben heldere displays die gemakkelijk af te lezen zijn en bieden betrouwbare metingen die over een langere periode kunnen worden bijgehouden. Bovendien zijn de manchetten zacht en verstelbaar, zo voelt het meten fijner aan.

Gebruiksgemak

Een ander voordeel van de bloeddrukmeters van Sanitas is hoe compact ze zijn en makkelijk te bedienen en mee te nemen. De SBM 21 en SBM 22 worden geleverd met een handige opbergtas, terwijl de SBC 15 Pols compact genoeg is om gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk in gebruik, vanwege de simpele instellingen. Zonder instructies konden wij de bloeddrukmeter prima voor de eerste keer gebruiken.

Meten van afwijkingen hartritme

Dat de apparaten afwijkingen in het hartritme meten is nog een voordeel van de bloeddrukmeters van Sanitas. De bloeddrukmeters detecteren mogelijke afwijkingen in het hartritme en waarschuwen je hier vervolgens voor, zo weet jij altijd wanneer je de huisarts op de hoogte moet stellen of extra moet opletten. 

Meer over het merk ”Sanitas”

Sanitas is een bedrijf dat is toegewijd aan het bieden van betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmeters voor mensen van alle leeftijden en behoeften. Ik vind het fijn dat ze het belang van het bijhouden van je gezondheid begrijpen, en zo hebben ze het ook hun missie gemaakt om het bijhouden van de bloeddruk zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Ze geloven dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare gezondheidsmonitoring-apparaten, daarom bieden ze hun reeks bloeddrukmeters tegen betaalbare prijzen.

Vertrouwd merk in de gezondheidsindustrie

Al met al is Sanitas een vertrouwd merk in de gezondheidszorgindustrie en hun bloeddrukmeters getuigen van hun toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid, dit kan ook gezien worden in de lovende Sanitas bloeddrukmeter reviews online. Door toegankelijke en betaalbare bloeddrukmeters aan te bieden, maakt Sanitas het voor mensen gemakkelijker dan ooit om het heft in eigen handen te nemen en hun gezondheid zelf in de gaten te houden. Wil jij je meer inlezen over andere goede bloeddrukmeters en informatie over bloeddrukmeters in het algemeen, bekijk dan via de link het uitgebreide artikel.

Andere producten van Sanitas

Sanitas maakt dus een hoop producten in de gezondheidsindustrie. Een aantal gezondheidsproducten die zij produceren zijn, manicure & pedicure sets, voetenbaden, massage apparaten (onze Sanitas voetmassage apparaat review) & tens apparaten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bloeddrukmeters hebben jullie getest?

Wij hebben meer dan 35 bloeddrukmeters getest voor alle verschillende reviews, waaronder ook alle Sanitas bloeddrukmeters.

Waar hebben jullie de reviews nog meer op gebaseerd?

We hebben rekening gehouden met nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid, aanvullende functies die bloeddrukmeters bieden, aanbevelingen van professionals, maar ook meningen van toonaangevende organisaties, zoals: hartstichting en de consumentenbond.

Paris is schrijfster bij Mindsetking in de categorieën Gezondheid en Rust. Zij heeft een passie voor de meeste onderwerpen in deze categorieën en diept haar onderzoek graag uit, voordat zij een artikel schrijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *