Review van de kruidvat massage guns

Er zijn veel verschillende soorten massage guns die je kunt kopen en er komen er steeds meer bij op de huidige markt, hierdoor kan het moeilijk zijn om een beslissing te maken. Ook de Kruidvat verkoopt zo nu en dan massage guns.

Een Kruidvat massage gun lijkt een goede optie, wanneer je naar de goedkope prijs kijkt, maar is dit werkelijk ook zo?

In dit artikel reviewen we de Kruidvat massage guns (waaronder Silvergear massage pistolen) en bespreken we de kwaliteit, prijs en andere belangrijke onderwerpen.

Voordelen van de Kruidvat massage guns

De massage guns van de Kruidvat die wij door de jaren heen hebben gezien, vergeleken en getest hebben een aantal voordelen (we spreken hier in algemene zin):

 • Prijs: De Kruidvat massage guns zijn één van de goedkoopste massagetools op de markt, waardoor de verleiding groot wordt om hem te overwegen. Echter is goedkoop niet altijd duurkoop zoals ze zeggen, geldt dat hier ook? We geven hier later antwoord op.
 • Multi-functioneel: De massage gun kan op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder rug- en nekmassages, triggerpoint-therapie en andere soorten massages, eigenlijk net zo als andere massage guns.
 • Ze doen hun job: Ondanks dat ze niet altijd als beste worden gezien, werken ze wel goed en voeren ze hun taak om het maar zo te zeggen goed uit. Vooral de Kruidvat massage gun uit dit artikel doet dat erg goed en je kunt hem wat verder naar beneden op deze pagina vinden.

Ze zijn echt goedkoop en hierdoor kan het een leuke optie zijn voor een eerste massage gun, zodat je het rustig kunt uitproberen zonder teveel geld uit te geven, zoals we ook al aangaven in onze review over Silvergear massage guns (één van de merken die Kruidvat heeft aangeboden).

Er zijn echter ook enkele nadelen aan de massage guns van de Kruidvat, die we hieronder zullen bespreken…

Nadelen van de Kruidvat massage guns

Kruidvat massage guns hebben wel nadelen ten opzichte van andere massage guns als je het ons vraagt. Hoe kan dat eigenlijk ook anders voor deze prijs? De laagste prijs die wij hebben gezien was slechts €10,00..

 • Mindere kwaliteit: Dit is een reden dat ze zijn gemaakt van materialen van mindere kwaliteit en doorgaans minder functies hebben dan de meeste andere massage guns, want hoe hou je anders marge over? Je krijgt in principe wel waarvoor je betaald.
 • Weinig positieve recensies: Bovendien hebben Kruidvat massage guns weinig positieve recensies gekregen en merken veel gebruikers op dat ze minder krachtig zijn dan traditionele massagetools. Uiteindelijk kunnen deze factoren leiden tot een lagere tevredenheid bij gebruikers en kan het geld dat je hieraan uitgeeft ook weggegooid geld worden.

Hoe goed is de prijs/kwaliteit verhouding?

De Kruidvat massage guns zijn erg goedkoop en je krijgt niet erg veel kwaliteit, dit lijkt op het eerste oog dus in verhouding. Wij zouden zeggen dat je eigenlijk een massage pistool van lage kwaliteit krijgt

Voor €10,00 hoef je natuurlijk ook niet veel te verwachten en er is niet veel voor nodig om aan een prijskaartje van €10,00 te voldoen.

De kwaliteit van de massage is er niet echt in vergelijking met andere massagepistolen, maar toch voelde we wel een soort van verlichting.

Prijs kwaliteit verhouding van duurdere modellen

Om als voorbeeld een merk te nemen welke de Kruidvast heeft aangeboden, namelijk Silvergear, kunnen we constateren dat ook hier de prijs/kwaliteit verhouding over het algemeen ”oké” is.

 • Ze zijn niet erg goed
 • Worden niet heel hoog beoordeeld
 • Maar kosten ook relatief weinig centen

Wel zit er onderling in de modellen van Silvergear een verschil, want sommige modellen zijn beter dan andere modellen.

Zoals we al zeiden hebben we ook het merk Silvergear nauwkeurig onder de loep genomen en hun massage guns getest, waaronder een aantal massage guns die we hebben teruggezien bij de Kruidvat. Daarom weten we welke Silvergear massage gun jouw geld het meeste waard is en doen we je graag een aanbeveling.

Aanbeveling: beste massage gun van merk bij Kruidvat

massage gun kruidvat review

Voordelen:

 • Beschikt over 6 snelheidsinstellingen (wat ruim voldoende is)
 • 4 opzetstukken meegeleverd, wat ook genoeg is
 • Opbergkoffer meegeleverd om alles netjes bij elkaar te houden en voor jouw reisgemak
 • Lichtgewicht en ligt goed in de hand
 • Maar liefst 4 uur batterijduur

Nadelen:

 • Er zijn betere modellen (waar je wel meer voor betaald)

Voor wie zijn de massage guns van de Kruidvat geschikt?

Voor wie graag zo goedkoop mogelijk uitgeeft, is de massage gun van Kruidvat een goede optie. De goedkoopste Kruidvat massage gun die we hebben gezien kost slechts € 10,00 en is hiermee één van de goedkoopste opties op de markt.

Hij kan niet tippen aan de duurdere en meer kwalitatieve massage guns, maar indien je zo goedkoop mogelijk uit wil zijn en niet teveel kwaliteit verwacht, is deze Kruidvat massage gun wellicht iets voor jou.

Het kan ook een leuke optie zijn voor voor mensen die graag met een minimale investering een massage gun willen uit proberen. Zo kun je met weinig geld toch een massage gun kopen en uitvinden of het gebruik van een massage gun wat voor jou is.

Indien je echt pijnklachten wil bestrijden of iets in deze trant, raden wij wel aan een wat meer kwalitatievere massage gun te kopen.

Wat zijn de beste massage guns die er zijn?

Er zijn vele goede massage pistolen die je kunt kopen op de internationale markt, maar ook zeker op de Nederlandse markt. Wij hebben een pagina gewijd die regelmatig geüpdatet wordt en daarin vind je de beste massage pistolen die er zijn.

Indien je graag kijk naar specifieke merken op het gebied van massage guns, kun je eens kijken naar: Hyperice Hypervolt massage gunsMaicura massage gun, Muscle Pro massage gunsNorthwall massage gun, Renpho massage gunsSanbo Massage guns & Theraguns.

Beste lezer, wij zijn Team Mindsetking en we bestaan uit de groep schrijvers die je kunt vinden op onze ''over ons'' pagina. Wij publiceren voornamelijk op basis van onze eigen ervaring, wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.