foto van een erg goed ergonomisch bureau

Wat is het beste ergonomische bureau? (2024 vergelijking)

Naast ergonomische muizen, ergonomische toetsenborden en ergonomische bureaustoelen zijn er ook bureaus die bijdragen aan een goede ergonomie. Ergonomische bureaus zijn speciaal ontworpen om de houding en comfort van de gebruiker te verbeteren tijdens het werken aan een bureau. Ze zijn bedoeld om fysieke problemen (zoals rug- en nekpijn) te voorkomen die ontstaan door een verkeerde houding of ongemakkelijke werkomstandigheden. Ergonomische bureaus kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals op kantoor, thuis of in een opleidingscentrum.

In dit artikel delen wij de beste ergonomische bureaus met jullie en geven we daarnaast veel aanvullende informatie over deze ergonomische hulpmiddelen. Wil jij hier meer over te weten komen of wil je direct het beste ergonomische bureau kopen? Lees dan met ons mee en we zullen je verrassen!

De beste ergonomische bureaus in 2023

Naarmate de technologie vordert, introduceren fabrikanten een verscheidenheid aan innovatieve ontwerpen om ervoor te zorgen dat gebruikers de best mogelijke ergonomische ervaring krijgen. Met zoveel keuze op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welk bureau geschikt is voor jouw behoeften.

Daarom heeft MindsetKing deze uitgebreide lijst samengesteld met de beste ergonomische bureaus die beschikbaar zijn in 2023, zodat je kunt vinden wat voor jou en je huis- of kantoorruimte werkt. Onze experts hebben een reeks modellen van toonaangevende merken onderzocht en beoordeeld, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welk model het beste bij jou past.

1. Zit-sta bureau elektrisch verstelbaar – Lineaflex MRC (Beste keuze)

Voordelen:

 • Maximaal beoordeeld uit 25 reviews
 • Geheel volgens ARBO norm
 • Wij vonden hem erg goed en kwalitatief
 • Zeer aantrekkelijke prijs voor deze kwaliteit

Nadelen:

 • Hij is niet gratis

Het Lineaflex MRC Easy zit-sta elektrisch bureau is een ARBO-verantwoorde keuze die uitstekende kwaliteit combineert met een actievere werkhouding. Dit bureau is de ideale keuze voor elk professioneel (thuis)kantoor, dankzij zijn stabiele, elektrisch verstelbare frame dat een hoogtebereik van 73,5 tot 123,5 cm biedt. Dit maakt het geschikt voor elke gebruiker, ongeacht hun lengte. Het sterke frame biedt niet alleen stevigheid, maar ook een elegante uitstraling met zijn strakke zwarte design. Met een draagvermogen van 70 kg is het bureau robuust en betrouwbaar. De elektrische hoog-laag bediening zorgt voor moeiteloze aanpassingen, waardoor het ideaal is om rugklachten te voorkomen en een gezonde werkhouding te bevorderen.

2. Active zit sta bureau elektrisch (Ook erg goed)

Voordelen:

 • Super goed beoordeeld door ons en gebruikers
 • Zeer kwalitatief ergonomisch bureau met zit en sta mogelijkheden
 • Natuur eiken werkblad en verstelbaar bureau

Nadelen:

 • Wat hoger geprijsd als de goedkope opties (maar wel meer kwaliteit)
afbeelding van het ergonomische bureau van active

et Active zit-sta bureau elektrisch biedt een ongeëvenaarde ergonomische thuiswerkoplossing van hoge kwaliteit. Met de eenvoudige bediening van het elektrisch verstelbare bureau, voorzien van één motor, schakel je moeiteloos tussen zittend en staand werken. Het draagvermogen van 80 kg zorgt voor een stabiele werkplek, ondersteund door het geluidloze hoogteverstellingssysteem (<50db). Het intuïtieve bedieningspaneel, met up & down switch, maakt aanpassingen gemakkelijk en snel. Een veelzijdig zit-sta frame, elektrisch verstelbaar van 73 tot 121 cm, biedt de ideale hoogte voor elke gebruiker. Het Active bureau levert een naadloze combinatie van functionaliteit en comfort voor een productieve werkomgeving.

3. Ergonomisch zit-sta bureau van Vestland (Beste prijs/kwaliteit)

Voordelen:

 • Gemakkelijk in hoogte verstelbaar
 • Zeer goed beoordeeld zit sta bureau
 • Mooi design
 • 2 jaar fabrieksgarantie

Nadelen:

 • Bovenstaande opties zijn nog net wat kwalitatiever en robuuster

Het Ergonomisch zit-sta bureau van Vestland is een uitstekende keuze voor zowel thuis als op kantoor. Het ergonomische bureau, vervaardigd met hoogwaardige MDF-materialen, combineert duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling. Het is niet alleen robuust, maar ook gemakkelijk te onderhouden, wat bijdraagt aan de lange levensduur. Het elektrische hoog-laag mechanisme maakt het eenvoudig om de hoogte te verstellen, waardoor het schakelen tussen zitten en staan moeiteloos gaat, wat de productiviteit bevordert en gezondheidsproblemen zoals rugklachten helpt voorkomen. De geheugenfunctie, waarmee gebruikers hun favoriete bureauhoogtes kunnen opslaan en snel kunnen herstellen, voegt een laagje gemak en efficiëntie toe.

4. VDD Gaming – Bureau verhoger zit sta werkplek (beste goedkope optie)

Voordelen:

 • Kan zeer snel verhogen en verlagen door het gasliftmechanisme
 • Erg comfortabel door gebogen voorkant en verstelbare voetenplank
 • Zowel voor zittend als staand gebruik een ergonomische werkplek
 • Kan helpen bij nekpijn en rugpijn

Nadelen:

 • Biedt niet de soortgelijke ondersteuning voor staand gebruik als een sta bureau

Dit is een ergonomisch bureau dat ontworpen is om een comfortabele en ergonomische werkomgeving te creëren. Het bureau is 95 cm breed en heeft een hoogteverstelling, wat betekent dat je de hoogte van het bureau kunt aanpassen aan jouw eigen comfortniveau. Dit kan helpen om rug- en nekpijn te verminderen die vaak voorkomen bij het werken aan een traditioneel zitbureau. Een voordeel van dit ergonomische bureau is dat het gemakkelijk in gebruik is. Het heeft een gasliftmechanisme dat het verhogen en verlagen van het bureau gemakkelijk maakt, zodat je snel en gemakkelijk kunt overschakelen tussen zitten en staan tijdens jouw werkdag. Dit kan helpen om stilzitten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren, wat op zijn beurt kan helpen om gezondheidsproblemen die voorkomen bij het stilzitten te voorkomen. Je kunt eventueel een zitbal of bureaufiets toevoegen om nog sportiever je werkdag door te komen.

5. UBAMBU ergonomisch bureau “Standing Desk” (duurzame optie)

Voordelen:

 • Duurzaam en ergonomische product
 • In hoogte verstelbaar, kan helpen bij nek- en rugpijn door de bloedcirculatie op gang te helpen
 • Voorzien van laptop standaard

Nadelen:

 • Alleen voor staand gebruik

De UBAMBU Sta-Bureau “Standing Desk” is een duurzaam en ergonomisch product dat gemaakt is van bamboe. Een van de voordelen van dit ergonomische sta bureau is dat het milieuvriendelijk is, aangezien bamboe een snelgroeiende en hernieuwbare grondstof is. Bovendien lijkt het bureau stevig en betrouwbaar te zijn, wat belangrijk is voor een comfortabele en efficiënte werkplek. Een ander voordeel van dit ergonomisch bureau is dat het in hoogte verstelbaar is, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Dit kan helpen om rug- en nekklachten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Het bureau is ook voorzien van een laptop standaard, wat het gemakkelijk maakt om een laptop op het bureau te plaatsen en op een comfortabele hoogte te werken.

6. Ergonomisch bureau “Standing Desk” (voordelig ergonomisch sta bureau)

Voordelen:

 • In hoogte verstelbaar
 • Kan helpen bij rug- en nekklachten en de bloedcirculatie verbeteren
 • Voorzien van laptopstandaard

Nadelen:

 • Minder geschikt voor als je zeer groot of erg klein bent
ergonomisch sta bureau standing desk

Dit ergonomische bureau is in hoogte verstelbaar, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat onder andere rug- en nekklachten voorkomen en verminderd worden. Een ander voordeel is dat ook dit ergonomische bureau over een laptop standaard beschikt en plaats biedt voor je ergonomische toetsenbord. Een nadeel om dit ergonomisch sta bureau kopen is dat het misschien niet geschikt is voor mensen met een zeer lange of zeer korte lengte, aangezien het in hoogte verstelbaar is binnen een beperkte range. Het bureau is ook misschien niet stevig genoeg voor het gebruik van zware objecten, zoals een desktopcomputer of printer.

7. De Ergonomisch Verstelbare Laptop Tafel (Hoogwaardige keuze)

Voordelen:

 • In hoogte verstelbaar
 • Voorzien van een laptopstandaard en geschikt om 8 uur per dag mee te werken
 • Kan helpen bij nek- en rugpijn en zelfs bij oogproblemen geeft de productbeschrijving aan.
 • Ergonomisch bureau bestaande uit hoogwaardige materialen

Nadelen:

 • Prijs is relatief hoog
 • Desktopcomputer of printer kan het bureau waarschijnlijk niet houden
afbeelding van het ergonomische laptop tafel van tatkraft

De Ergonomisch In hoogte verstelbare laptop tafel is een praktisch en ergonomisch product te zijn voor zowel kantoor- als thuiswerk. Het bureau is in hoogte verstelbaar, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Dit kan helpen om rug- en nekklachten te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Bovendien is dit bureau voorzien van een laptop standaard en daarom is dit ergonomisch bureau voor 8 uur per dag perfect, wat het gemakkelijk maakt om een laptop op het bureau te plaatsen en op een comfortabele hoogte te werken. Een nadeel van het bureau is dat het misschien niet geschikt is voor mensen met een zeer lange of zeer korte lengte, aangezien het in hoogte verstelbaar is binnen een beperkte range. Het bureau is ook misschien niet stevig genoeg voor het gebruik van zware objecten, zoals een desktopcomputer of printer.

8. Best Office FDW JY-45 zwart verstelbaar ergonomisch bureau

Voordelen:

 • Geschikt voor zittend en staand gebruik
 • In hoogte verstelbaar en geschikt voor gebruik thuis of op kantoor
 • Mooi en slank design

Nadelen:

 • Kwalitatief niet optimaal volgens sommige gebruikers
afbeelding van het ergonomische bureau van best office

Best Office FDW JY-45 black verstelbaar zit-sta-bureau is een ergonomisch verstelbaar bureau dat uitstekend geschikt is voor thuiswerken of voor het gebruik op kantoor. Het bureau is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd comfortabel kunt werken, ongeacht je lichaamslengte. Dit is een belangrijk voordeel, aangezien een verstelbaar bureau kan helpen om nek- of rugklachten te verminderen die vaak ontstaan door een verkeerde houding tijdens het werk. Het bureau heeft ook een modern en slank design, wat het een mooie aanvulling maakt op elke werkplek. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat betekent dat het stevig en duurzaam is. Een nadeel van dit ergonomische sta bureau kan zijn dat het prijziger is dan sommige andere verstelbare bureaus op de markt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je in dit geval betaalt voor de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Beste ergonomische bureau kopen? Hier let je op:

Als het gaat om het vinden van het beste ergonomische bureau, zijn er een paar belangrijke dingen waar je even op moet letten:

 • Verstelbaarheid: Eerst en vooral wil je een bureau dat verstelbaar is, zodat je gemakkelijk de meest comfortabele hoogte kunt vinden om te typen en te werken.
 • Bijpassende verstelbare stoel: Een verstelbare stoel is ook belangrijk, omdat deze ervoor zorgt dat je ruggengraat in één lijn blijft wanneer je langdurig zit. Hiervoor kun je een goede comfortabele hoge bureaustoel aanschaffen.
 • Grootte werkruimte: De volgende belangrijke factor waarmee je rekening moet houden naar mijn mening, is de grootte van jouw werkruimte. Je hebt voldoende ruimte nodig voor al jouw apparatuur en gereedschap, zonder dat je je oncomfortabel voelt.
 • Materiaal en duurzaamheid: Kies voor een ergonomisch zit sta bureau gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal of duurzaam hout. Duurzaamheid is essentieel voor een langdurige investering, en het materiaal moet voldoen aan hoge normen van stevigheid en kwaliteit. Je wil immers niet binnen een paar jaar alweer een nieuw bureau kopen toch?
 • Kabelmanagement: Een effectief kabelmanagement is erg belangrijk voor een opgeruimde werkplek en te zorgen dat je ergonomische bureau van stroom wordt voorzien. Zorg ervoor dat het bureau dichtbij een stopcontact wordt geplaatst en dat de kabels enigszins uit het zicht gewerkt kunenn worden.
 • Aanpasbare toevoegingen: Een goed ergonomisch bureau met de mogelijkheid om aanpasbare accessoires toe te voegen, zoals monitorarmen, ladeblokken of scheidingswanden, vergroot de functionaliteit en past zich aan aan verschillende werkbehoeften.
 • Ooghoogte: Het is ook belangrijk dat het computerscherm of laptopscherm op ooghoogte staat, zonder verblinding door ramen of andere lichtbronnen die het moeilijk maken om duidelijk te zien.
 • Voetensteun: Heb je een voetensteun nodig om goed uit te komen? Het is belangrijk dat je met beide voeten op de grond komt (of je voetensteun) voor een goede ergonomische zithouding.

Ergonomisch bureau gebruiken (zit sta): hoe doe je dat het best?

Het effectief gebruiken van een ergonomisch bureau is heel erg belangrijk voor het maximaliseren van de gezondheids- en productiviteitsvoordelen op de werkplek. Hier zijn enkele van onze belangrijkste tips en tricks om je ergonomische bureau op de best mogelijke manier in te zetten:

Wissel regelmatig tussen staan en zitten

De sleutel tot het effectief gebruik van een ergonomisch bureau is in onze ogen variatie. Het is aanbevolen om elke 30 tot 60 minuten af te wisselen tussen staan en zitten, voor een optimale gezondheid, zonder hierbij moe te worden. Dit helpt ook bij het verminderen van de risico’s verbonden aan langdurig zitten, zoals rugpijn en verminderde bloedcirculatie, en voorkomt vermoeidheid door langdurig staan.

Juiste hoogte-instelling

Zorg ervoor dat jouw bureau en beste bureaustoel correct zijn ingesteld, om goed ergonomisch te kunnen werken. Wanneer je zit, moeten je armen een hoek van 90 graden vormen bij het typen, en je voeten moeten plat op de grond rusten. In staande positie moet het bureau hoog genoeg zijn zodat jouw armen comfortabel kunnen rusten, terwijl je een rechte zithouding behoudt.

Gebruik een anti-vermoeidheidsmat:

Wanneer je langere tijd staat, kan het gebruiken van een anti-vermoeidheidsmat helpen om druk op je benen en rug te verminderen. Deze matten stimuleren subtiele bewegingen van de voeten, wat helpt bij de bloedcirculatie op gang te houden en het verminderen van vermoeidheid.

Monitor op ooghoogte

Zorg ervoor dat de monitor of je laptop op ooghoogte staat, of je nu staat of zit. Dit voorkomt overmatige nek- en oogspanning. Indien nodig, gebruik een monitorstandaard of laptopstandaard om de ideale positie te bereiken. Hieronder zie je de correcte hoogte van het sta-bureau van een van onze collega’s.

afbeelding van het ergonomisch sta bureau welke wij aan he testen waren

Wat zijn de voordelen van het werken aan een ergonomisch bureau?

Ergonomische bureaus bieden aanzienlijke voordelen voor de gezondheid en het welzijn van werknemers, zoals ondersteund door verschillende wetenschappelijke studies. Hier zijn de voordelen onderbouwd met wetenschappelijke bronnen:

 1. Verminderde rug- en nekpijn: Langdurig zitten kan leiden tot rug- en nekpijn, vooral als werknemers een verkeerde houding aannemen. Ergonomische zit sta bureaus kunnen dit risico minimaliseren. De CDC ontdekte dat door de zittijd met 66 minuten per dag te verminderen, 54% van de deelnemers een vermindering van rug- en nekpijn ervoer (B)​.
 2. Verminderde bloedsuikerspiegels: Staand werken na de lunch kan bloedsuikerpieken met wel 43% verminderen. Dit helpt bij het reguleren van bloedsuikerspiegels, wat vooral belangrijk is voor mensen met diabetes of die risico lopen op de ziekte​(B).
 3. Betere hartgezondheid: Langdurig zitten kan schadelijk zijn voor het hart (ook wel cardiovasculaire gezondheid). Onderzoek toont aan dat buschauffeurs die 50% van de tijd stonden, hun risico op hartziekten maar liefst halveerden. Ergonomische zit sta bureaus stellen werknemers in staat om naar wens te zitten of te staan, wat bijdraagt aan een betere gezondheid van het hart op de lange termijn (B).
 4. Verbeterde gemoedstoestand en energielevels: Langdurig zitten kan leiden tot verhoogde risico’s op angst en zelfs meer kans op depressie. Een 7-weken durende studie wees uit dat werknemers met ergonomische zit sta bureaus minder stress en vermoeidheid ervaarden en meer energie en vitaliteit meldden gedurende de werkdag (B)​.
 5. Minder stress: Een studie volgde de fysieke en mentale stressniveaus van de werknemers in drie verschillende kantooromgevingen; één met ergonomische bureaus, één met traditionele bureaus en één zonder bureaus. De resultaten toonden aan dat degenen die ergonomische bureaus gebruikten de laagste niveaus van fysieke en mentale stress hadden. (B)
 6. Verbeterde productiviteit: Ondanks een aanpassingsperiode aan ergonomische bureaus, is er geen negatieve impact op de tijd en productiviteit besteed aan taken. Werken met staande bureaus kan de productiviteit zelfs verhogen, omdat het de gemoedstoestand en energieniveaus van mensen verbetert​​.
 7. Preventie van musculoskeletale stoornissen: Studies hebben aangetoond dat het gebruik van ergonomische bureaus kan helpen bij het verminderen van musculoskeletale aandoeningen (MSA’s), zoals lage rugpijn.
 8. Vermindering van Ziekte Risico’s: Langdurig zitten wordt geassocieerd met een verhoogd risico op diverse gezondheidsproblemen, waaronder nare ziektes als diabetes, hartziekten en sommige vormen van kanker. Door alternatieven voor zitten – zoals ergonomische sta bureaus – aan te bieden, kunnen deze risico’s worden verminderd​​.

Waarom kun je onze keuze vertrouwen voor het kiezen van een goed en sterk ergonomisch bureau?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om online winkels te vertrouwen als het gaat om het kopen van het beste ergonomische bureau, dus we hebben de nodige stappen genomen om ervoor te zorgen dat jij ons kunt vertrouwen. Zo hebben we talloze beoordelingen uit verschillende bronnen met elkaar vergeleken en zelf getest om de kwaliteit van de producten die we aanbieden te waarborgen.

Bovendien staan we tijdens kantooruren altijd voor je klaar om al je vragen over onze producten of diensten te beantwoorden. We doen er alles aan om al onze klanten uitstekende service te bieden – daarom moet je ons jouw volgende aankoop toevertrouwen!

Wat is nog meer onderdeel van een ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek wordt niet alleen gemaakt door het kopen van een ergonomisch bureau. Een ergonomische bureaustoel, ergonomisch toetsenbord, ergonomische muis en een goede voetensteun zijn allemaal belangrijke onderdelen van een gezonde werkplek.

Ergonomisch vormgegeven bureaustoelen zorgen voor de nodige steun in de rug en kunnen op de juiste hoogte worden afgesteld, zodat ujijcomfortabel kunt zitten tijdens het werken. Een ergonomisch toetsenbord houdt je handen in een comfortabele positie tijdens het typen, waardoor je armen en polsen minder worden belast. Een ergonomische muis helpt je armen in een natuurlijke hoek te houden wanneer je deze gebruikt om door documenten of websites te navigeren. Ten slotte is een juiste zithouding essentieel om nekpijn of spanningshoofdpijn te voorkomen, die na verloop van tijd het gevolg kunnen zijn van slechte zitgewoonten.

Door te investeren in een ergonomische werkplekopstelling die aan elk van deze criteria voldoet, voel je je comfortabeler tijdens lange periodes achter de computer en profiteer je ook op de lange termijn van gezondheidsvoordelen.

Het is tegenwoordig ook prima mogelijk om ergonomisch verantwoord thuis te werken en je hebt tegenwoordig keuze uit een veelvoud van ergonomische producten, zoals bijvoorbeeld ook een ergonomisch kruk als alternatief voor de bureaustoel.

Als je het helemaal mooi wil maken en over een sta bureau beschikt, kun je hier eventueel een loopband voor op je werkplek onderzetten. Zo blijf je ook nog eens in beweging, naast dat je van de ergonomische voordelen gebruik maakt.

Veelgestelde vragen

Wat is een ergonomisch bureau?

Ergonomische bureaus zijn ontworpen om de houding te verbeteren en vermoeidheid te verminderen tijdens het werken aan een bureau. Een ergonomisch bureau is meer dan een gewoon bureau. Het is ontworpen met functies die aansluiten op het lichaam van de gebruiker, waardoor een betere uitlijning wordt bevorderd en de belasting van de nek, schouders, armen en onderrug wordt verminderd.

Waarom is een ergonomisch bureau belangrijk?

Een ergonomisch bureau helpt je om een juiste zithouding aan te houden, waardoor rugpijn, nekklachten en andere lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde houding worden voorkomen. Geestelijk stimuleert een ergonomisch bureau de productiviteit omdat het je helpt gefocust te blijven zonder het ongemak van een oncomfortabele stoel of werkruimte. Door ervoor te zorgen dat jouw lichaam op de juiste manier wordt ondersteund, kun je vermoeidheid en spierspanning helpen verminderen, wat leidt tot verbeterde concentratieniveaus gedurende de dag.

Zit er verschil tussen ergonomische bureaus voor thuis en ergonomische bureaus voor op het werk?

Voor degenen die op zoek zijn naar de juiste ergonomische ondersteuning, is er een belangrijke vraag om te overwegen: is er een verschil tussen ergonomische bureaus voor thuis en ergonomische bureaus voor op het werk? Het korte antwoord is nee. De meeste van dezelfde modellen en functies kunnen in beide gevallen worden gebruikt, zolang ze maar met de juiste materialen zijn gemaakt.

Waar moet een ergonomisch bureau aan voldoen?

Een goed ergonomisch bureau moet verstelbaar zijn, zodat de gebruiker het kan aanpassen aan zijn lichaamsvorm, grootte en houding. De materialen moeten sterk genoeg zijn om voldoende ondersteuning te bieden. Daarnaast moet het oppervlak van een ergonomisch bureau voldoende ruimte bieden voor alle benodigde apparatuur zoals laptops, toetsenborden, telefoons en meer.

Zijn ergonomische bureaus alleen geschikt voor kantooromgevingen?

Nee, ergonomische bureaus zijn geschikt voor diverse omgevingen, waaronder thuiskantoren, maar ook studieruimtes bijvoorbeeld. Deze bureaus zijn ontworpen om aan de (gezonde en ergonomische) behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, ongeacht de setting. De aanpasbaarheid en voordelen op het gebied van comfort maken ergonomische bureaus een waardevolle toevoeging aan elke omgeving waar langdurig zitten en werken plaatsvindt. Iedereen die zijn gezondheid op prijs stelt, zou eigenlijk aan een ergonomisch bureau moeten werken, ongeacht de setting vinden wij als experts.

Dag! Ik ben Maarten, en ik schrijf al geruime tijd voor Mindsetking. Mijn specialisatie ligt in het schrijven van vergelijkingsartikelen en artikelen gebaseerd op onze eigen tests, wetenschappelijke informatie, vooral gericht op ergonomisch werken, sport, voeding en gezondheid. Door mijn leven heen ben ik intensief bezig geweest met het ergonomisch inrichten van werkplekken en het onderhouden van een goede lichamelijke gezondheid, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn cliënten. Indien je vragen hebt, mag je altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *