Voetmassage apparaat Blokker: Miskoop of goede aankoop?

Ben jij op zoek naar een voetmassage apparaat dat je aan het einde van een lange dag voldoende ontspanning en verlichting kan bieden? Heb je misschien gehoord van het Blokker voetmassage apparaat en ben je benieuwd of deze hierin kan voorzien?

In deze review gaan we dieper in op de voetmassage apparaten van Blokker om te zien of ze het waard zijn om in te investeren. Welke voetmassage apparaten kun je vinden bij de Blokker?

Het assortiment van Blokker omvat zowel niet-elektrische massage apparaten als modernere opties met elektrische functies voor je voeten, soms zelfs met infrarood functie.

Maar hoe effectief zijn deze voetmassage apparaten in vergelijking met de concurrenten of professionele masseurs?

Welke voetmassage apparaten heeft de Blokker?

Blokker beschikt over een vrij groot assortiment aan voetmassage apparaten bestaande uit apparaten van diverse goede merken. Denk hierbij aan Lifeproducts, Medisana en Auronic. Bovendien bieden ze klanten ook voetbaden, massagekussens en massage guns aan, waardoor het te kiezen aanbod van totale massage apparaten nog groter wordt.

Blokker voetmassage apparaten met verschillende functies

Sommige zijn voorzien van verwarmingssystemen, terwijl andere diepe kneedmogelijkheden bieden. Je kunt ook apparaten vinden die als vibratie massage apparaat dienen of een luchtdrukmassage bieden. Evenals apparaten die zijn uitgerust met instelbare snelheidsinstellingen en verschillende opzetstukken. Ook biedt Blokker naast haar voetmassage apparaten een relatief breed assortiment voetenbaden aan.

soorten voetmassage apparaten bij de Blokker en hoe goed ze zijn
Geef je voeten de behandeling die ze verdienen en lees hieronder of dat mogelijk is met de Blokker voetmassage apparaten.

Hoe goed zijn deze Blokker voetmassage apparaten?

”Hoe goed zijn Blokker voetmassage apparaten?” Dit vraag jij je waarschijnlijk af en wij hebben testen gedaan om hierop antwoord te kunnen geven, net als bij de andere Blokker massage apparaten. Daarnaast hebben vele klant beoordelingen doorgenomen om onze mening hierover te versterken.

Onze persoonlijke ervaring

Ik was zeker niet teleurgesteld met mijn aankoop. De duurdere modellen voetmassage apparaten die de Blokker-winkel aanbiedt, presteren uitzonderlijk goed, terwijl er ook merken zijn die wat achterblijven in kwaliteit.

Instellingen en functies

Ze hebben meerdere instellingen en modi voor verschillende soorten massages, waaronder shiatsu en compressie. De duurdere apparaten kunnen ook een mix van functionaliteiten hebben. Hiermee kun je de voetmassage afstellen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Favoriete warmtefunctie voor de winter

De warmtefunctie voegt ook een extra niveau van ontspanning toe aan mijn ervaring. Zeker tijdens de koudere maanden is deze massage heerlijk. Het warmt je hele lichaam op en laat daarnaast je geest en lichaam ontspannen. Doordat sommige voetmassage apparaten van Blokker specifiek de drukpunten in je voeten masseren, wordt direct je hele lichaam meer ontspannen.

Vergelijking met andere winkels

Blokker is één van onze favoriete winkels om voetmassage apparaten aan te schaffen en te testen. Dit omdat ze hoogwaardige merken in huis hebben, die een goede voetmassage kunnen geven.

We hebben bijvoorbeeld ook voetmassage apparaten van de Lidl getest en daarnaast nog van vele andere aanbieders zoals bijvoorbeeld Sanitas voetmassage apparaten. Onze bevinding is dat de voetmassage apparaten van Blokker, bovengemiddeld presteren in vergelijking met de concurrenten. Hierbij willen we wel vermelden dat de best presterende Blokker voetmassage apparaten ook wat duurder kosten, zeker dan de twee hierboven genoemde concurrenten.

Er zijn nog andere voetmassage apparaten die je online kunt kopen en die wel beter zijn, als de voetmassage apparaten die Blokker in hun assortiment heeft. Hierover vertellen we je in de laatste alinea van deze pagina meer.

Wat maakt het lastig om een algemeen oordeel te vellen?

Het blijft echter lastig te bepalen hoe goed ze over het algemeen zijn en op verschillende momenten in de tijd, omdat hun aanbod varieert. We zien soms nieuwe merken binnen komen die nieuw voor ons zijn, maar de verwachting is dat deze nieuwe merken ongeveer gelijk presteren als wat er eerder beschikbaar was.

Waarom denken we dit? Omdat de klant beoordelingen ook ongeveer het zelfde laten zien.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat deze voetmassage apparaten die we getest hebben hun werk goed deden!

Voortaan geen dure voetmassages meer bij een praktijk, maar gewoon één keer investeren in een goed (Blokker) voetmassage apparaat?

De beste voetmassage apparaten van alle winkels getest

Ons team heeft zorgvuldig honderden producten doorgenomen om een lijst samen te stellen van de beste voetmassage apparaten die uitstekende prestaties en duurzaamheid op de lange termijn bieden.

Al deze artikelen zijn uitgebreid getest door zowel ons team als door klanten zelf, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt bij jouw aankoop.

Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of meer geavanceerd, we hebben hier iets voor elk budget!

Ga naar de beste voetmassage apparaten gerangschikt door klanten en experts>>>

Andere goede merken van voetmassage apparaten

Een erg populair merk zijn de voetmassage apparaten van Blije Voeten op dit moment.

Beste lezer, wij zijn Team Mindsetking en we bestaan uit de groep schrijvers die je kunt vinden op onze ''over ons'' pagina. Wij publiceren voornamelijk op basis van onze eigen ervaring, wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.