afbeelding van het blije voeten voetmassage apparaat en beencreme

Blije voeten voetmassage apparaat kopen? Lees eerst dit.

Het Blije voeten voetmassage apparaat is een populair product onder mensen die op zoek zijn naar een voetmassage apparaat. Dit product schijnt namelijk kwalitatief te zijn en wordt voor een acceptabel bedrag verkocht. Maar is dit product werkelijk het bedrag waard, waarvoor het verkocht wordt?

We hebben dit product uitgebreid getest en vergeleken met andere producten in zijn categorie, zodat we je een eerlijk oordeel kunnen geven over hoe goed het werkelijk is. In dit artikel lees je alles over onze ervaring en de ervaringen van andere gebruikers met het blije voeten voetmassage apparaat. Lees je met ons mee?!

Het beste blije voeten voetmassage apparaat

Voordelen:

  • Zorgt voor heerlijke ontspanning van meerdere spieren
  • Met infrarood en afstandsbediening
  • Inclusief pot been crème t.w.v. €18,95
  • 2 jaar garantie!
  • Hoog beoordeeld door eerdere gebruikers
  • Verschillende trilniveaus

Nadelen:

  • Het blije voeten voetmassage apparaat is niet draadloos te gebruiken

Blije Voeten Voetmassage Apparaat is een innovatieve manier van voetreflex massage dat trillingen en infrarood licht combineert voor optimale resultaten. Met behulp van zijn 15 verschillende trilniveaus, 8 instelbare infrarood lampen en automatische stand, kunt u genieten van diepe massage binnen 10, 20 of 30 minuten, afhankelijk van de gebruiker. Maar het beperkt zich niet alleen tot voeten – met het apparaat kan ook rug-, hand- en buikmassage worden gedaan. Het gerichte drukpunt massage de reflexpunten in de voet om fysieke effecten te produceren zoals aangename spanning in de benen, verbeterde doorbloeding en warmte in de tenen. Bovendien ontvang je twee jaar garantie op dit product.

Wat is ons algemene oordeel van het blije voeten voetmassage apparaat?

Het blije voeten voetmassage apparaat is één van de betere voetmassage apparaten die er beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

De kwaliteit van het product zelf is behoorlijk indrukwekkend vinden wij gezien de prijs, omdat de trillingen goed voelbaar zijn, zonder dat dit pijn gaat doen of vervelend wordt.

Na een korte sessie van 10 minuten voelde wij allen al een flinke verlichting van spanning in onze voeten, maar ook meer rust op mentaal gebied. Hierdoor kunnen concluderen dat de werking van het Blije voeten voetmassage apparaat ons erg goed bevalt.

We vonden het kortom een zeer aangenaam voetmassage apparaat om te gebruiken en hebben het blije voeten voetmassage apparaat ook opgenomen in ons artikel met beste voetmassage apparaten in het algemeen.

Minpunt

Het enige minpuntje voor ons was dat het apparaat niet draadloos te gebruiken is en je hierdoor altijd een stopcontact binnen bereik moet hebben.

Wat vinden we van de prijs?

De prijs is goed en zeer redelijk omdat het blije voeten voetmassage apparaat zeer kwalitatief is en niet eens voor een hoofdprijs wordt verkocht (in vergelijking met de concurrenten). Het Blije voeten voetmassage apparaat beschikt ook over een aantal geavanceerde functies, zoals een infrarood functie, wat normaal gesproken de prijs aanzienlijk zou verhogen.

afbeelding van hoe we het blije voeten voetmassage apparaat gebruiken op verschillende lichaamsdelen
Op deze foto zie je hoe het blije voeten voetmassage apparaat voor meerdere lichaamsdelen gebruikt kan worden.

Hoe onderscheid het Blije voeten voetmassage apparaat zich van de concurrentie?

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding: In tegenstelling tot de meeste concurrenten biedt dit goede voetmassage apparaat kwaliteit voor een goede prijs. Bovendien wordt het geleverd met zijn eigen unieke mogelijkheden voor voetreflexmassage.
  • Extra’s meegeleverd: Het blije voeten voetmassage apparaat is zorgvuldig ontworpen om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden en wordt geleverd met een gratis pot beencrème.
  • Instellingen: De meerdere instellingen maken het perfect voor het richten op die moeilijk bereikbare delen van de voeten, wat niet bij elk ander voetmassage apparaat het geval is.

Daarnaast zorgen de gespecialiseerde rollers voor verlichting van alledaagse pijn en spanning, zoals je dat mag verwachten van een goed voetmassage apparaat.

Tevens beschikken de meeste voetmassage apparaten niet over een infrarood warmte functie om je voeten mee te masseren.

Is het Blije voeten voetmassage apparaat het beste voetmassage apparaat op de markt?

Het product is door ons persoonlijk als één van de beste voetmassage apparaten beoordeeld, maar scoort daarnaast ook erg hoog in de reviews, die zijn geplaatst door andere gebruikers.

Je doet met het Blije voetmassage apparaat dus zeker één van de beste aankopen die je kunt doen op het gebied van voetmassage apparaten en je krijgt naar onze mening zeker waar voor je geld.

Toch zijn er nog betere voetmassage apparaten die je kunt kopen. Deze onderscheiden zich door meer opties te bieden, zoals meerdere type massages. Daarnaast hebben sommige voetmassage apparaten een sok, waar je je voeten in kunt doen, om van deze massages te genieten.

Het is daarom ook een beetje afhankelijk, wat je voorkeur geniet.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Als je op zoek bent naar een voetmassage apparaat, wil je er zeker van zijn dat je er één koopt die de beste verlichting en ontspanning biedt. Bij Mindsetking begrijpen we deze behoefte en streven we ernaar onze klanten de meest betrouwbare producten op de markt te bieden.

We hebben talloze massage apparaten vergeleken, waaronder ook veel voetmassage apparaten. Voor deze resultaten kun je ook onze bijbehorende pagina over voetmassage apparaten bezoeken of onze pagina over voetmassage rollers en zelfs onze pagina over voetenbaden met massagefunctie.

We hebben onlangs het Blije voeten voetmassage apparaat getest en vergeleken met veel van zijn concurrenten. We waren blij te ontdekken dat de feedback van klanten overweldigend positief was; ze meldden meer ontspanning, meer flexibiliteit van hun voeten en een gevoel van intense ontspanning.

Welke voetmassage apparaten vergelijken wij nog meer op onze website?

Hoewel de voetmassage apparaten van Blije voeten één van de beste zijn en je dus niet verder hoeft te kijken voor andere opties, ben je misschien net als ons gewoon geïnteresseerd in mogelijke alternatieven.

Wij hebben aandacht besteed aan vele voetmassage apparaten zoals je op onze algemene pagina op voetmassage apparaten kunt lezen.

Daarnaast hebben wij nog een aantal specifieke modellen getest en vergeleken en dat zijn Blokker voetmassage apparaten, Sanitas voetmassage apparaten en Shiatsu voetmassage apparaten.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *