Beste shiatsu voetmassage apparaat kopen? 2023 review.

De beste shiatsu voetmassage apparaten die momenteel beschikbaar zijn, bieden een geweldige oplossing. We hebben een hele pagina gewijd aan de best beoordeelde producten met de nieuwste technologieën op het gebied van Shiatsu massage.

Zo behandelen we de voor- en nadelen, geven we meer algemene informatie en gaan we ook dieper in op de shiatsu functie. Ik kan me niet voorstellen dat je na het lezen van dit artikel nog met vragen zit over shiatsu voetmassage apparaten.

Lees je met ons om erachter te komen welk shiatsu voetmassage apparaat het beste bij jou past?

Waarom Shiatsu voetmassage apparaten zo goed en populair zijn

Shiatsu voetmassage apparaten bieden een heerlijke ervaring voor wie op zoek is naar een effectieve massage zonder een dure afspraak in de spa te moeten boeken en er zijn tegenwoordig zelfs voetenbaden met shiatsu massage functie, vanwege de grote populariteit.

Het belangrijkste voordeel van shiatsu voetmassage apparaten is de mogelijkheid om een krachtige diepe weefselmassage te geven. Dit geeft veel ontspanning en helpt onder meer bij pijnlijke voeten en vermoeide voeten.

Door traditionele shiatsu massage technieken te gebruiken, kunnen deze apparaten zich effectief richten op specifieke gebieden van de voeten, zoals de tenen bijvoorbeeld, waardoor pijn wordt verlicht die wordt veroorzaakt door dagelijkse activiteiten zoals wandelen of lichaamsbeweging.

Shiatsu voetmassage apparaten helpen ook de bloedsomloop in jouw voeten te verbeteren, waardoor ook ontstekingen en ongemakken in jouw hele lichaam worden verminderd en de gezondheid wordt verbeterd.

De beste shiatsu voetmassage apparaten van dit moment

Ons team van experts heeft veel voetmassage apparaten op de proef gesteld, op zoek naar de perfecte Shiatsu voetmassage apparaat. We hebben talloze klantrecensies gelezen en verschillende modellen vergeleken om te bepalen welke echt de beste is.

1. Happy feet – Verschillende voetmassage programma’s (Beste en meest luxe keuze)

afbeelding van het happy feet shiatsu voetmassage apparaat

Eigenschappen:

 • Robuuste voetreflexologie bij de hiel en zool
 • Krachtige Rollers
 • Zeer luxe en kwalitatief product
 • Verschillende massage niveaus en intensiteit
 • Relatief hoog in prijs kan een minpunt zijn
 • Afneembaar en uitwasbaar
 • 2 Jaar volledige garantie

De Happy Feet Shiatsu Voetmassage Apparaat (Grijs) is de perfecte manier om thuis te genieten van een luxueuze voetmassage. Het revolutionaire apparaat biedt compressie massage, drukpuntmassage, shiatsu massage en guash-therapie in één gebruiksvriendelijk product. Compressie, drukpunt en shiatsu massage technieken kunnen helpen bij heerlijke ontspanning, verlichting van stress en comfortverhoging voor vermoeide of pijnlijke voeten, koude voeten, stramme spieren of gespannen spieren. Hoewel dit product minimaal 3 keer zo duur is als andere opties op de markt, wordt het door velen beschouwd als het beste voetmassage apparaat beschikbaar.

2. El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat – Shiatsu (Beste prijs/kwaliteit

afbeelding van het shiatsu voetmassage apparaat van el suvon

Voordelen:

 • Met Luchtcompressie en Infrarood Warmte
 • Professionele kwaliteit en stimuleert herstel
 • Wasbare sok
 • Biedt verlichting bij koude of gespannen voeten
 • zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers

Nadelen:

 • Alleen geschikt voor shiatsu voetmassages

Ervaar ontspanning van top tot teen met het El Suvon Shiatsu voetmassage apparaat! Dit professionele massageapparaat helpt gespannen spieren te ontspannen en stimuleert de bloedsomloop. Met 12 verschillende kneedknoppen, afstandsbediening, modi en warmte therapiefunctie kun je je voeten behandelen zoals jij dat wilt met dit apparaat. De timer zorgt ervoor dat dit apparaat uitschakelt na 15, 20 of 30 minuten zodat je niet te lang aan hoeft te staan. Bovendien is de antibacteriële sok extra hygiënisch en wasbaar voor een fris gevoel. Geniet van een professionele shiatsu massage die bijdraagt aan het herstelvermogen van je lichaam, stimulering van de bloedsomloop en verlichting bij koude of gespannen voeten!

3. Rileks Shiatsu voetmassage apparaat (Goed alternatief)

afbeelding van het rileks voetmassage apparaat met shiatsu functie

Voordelen:

 • Certificaten: CE, RoHS, FCC
 • Dit shiatsu voetmassage apparaat beschikt over een warmtefunctie
 • Dit voetmassage apparaat beschikt naast de shiatsu massage over een roller- drukpunt- en luchtcompressiemassage
 • 3 massagestanden en de 5 intensiteitsniveaus

Nadelen:

 • Het massageapparaat is niet draadloos

De Rileks Shiatsu voetmassage Apparaat is een massage apparaat dat gebaseerd is op de 100 jaar oude Japanse vorm van massage, genaamd shiatsu. Met deze apparaat kun je je fysieke en psychologische pijn effectief behandelen – zoals stress, spanning en spierpijn – door het combineren van drukpuntmassage (shiatsu) technieken met luchtcompressie over de voetzool. Het apparaat is voorzien van een touchscreen bediening waarlangs 5 intensiteitslevels, 3 massage standen, een warmte functie en een timer optie gekozen kan worden. Daarnaast is er ook een uitneembare en wasbare sokje bij het product geleverd die perfect past in schoenmaat 36 tot 45.

4. Lifeproducts Shiatsu Voetmassage apparaat (Betrouwbaar merk)

Voordelen:

 • Zorgt voor ontspanning en betere bloedcirculatie
 • Met afstandsbediening eenvoudig bedienbaar
 • 3 snelheden en 3 luchtintensiteitsstanden

Nadelen:

 • Minder hoog beoordeeld als bovenstaande opties
 • Prijstechnisch niet goedkoper

De Lifeproducts Shiatsu-voetmassager is een handige en effectieve oplossing voor voetpijn, vermoeidheid en andere ongemakken. Het biedt drie verschillende massagetechnieken, waaronder shiatsu-, drukpunt- en compressiemassages. Deze massages helpen de bloedcirculatie te verbeteren, spierspanning te verlichten en ontspanning te bieden. Het shiatsu voetmassage apparaat kan worden aangepast aan uw voorkeuren, zodat je de tijd, massage-intensiteit, luchtintensiteit en warmte kunt aanpassen. Hij is geschikt voor gebruik thuis of op kantoor en dankzij het draagbare ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen. Dit massage apparaat is geschikt voor zowel kleine als grote voeten en schakelt automatisch uit na 15 of 30 minuten. Met zijn gebruiksvriendelijke afstandsbediening kun je hem bedienen en je kunt zelf nog kiezen uit meerdere instellingen voor snelheden en luchtintensiteit.

Wat zijn de voordelen van een Shiatsu voetmassage apparaat?

Je bent vast nieuwsgierig naar precies alle voordelen die shiatsu voetmassage apparaten kunnen bieden.

 • Minder vermoeidheid: In de eerste plaats zijn shiatsu-voetmassageapparaten uitstekend in het bestrijden van vermoeidheid. Door druk uit te oefenen op specifieke punten in jouw voeten, kunnen deze apparaten helpen de bloedstroom te stimuleren en spanning door je hele lichaam te verminderen. Dit kan erg veel verlichting bieden bijvoorbeeld na een lange werkdag, zoals ook blijkt uit diverse klantervaringen.
 • Pijn verlichting: Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een shiatsu-voetmassageapparaat is dat het voetpijn kan helpen verlichten die wordt veroorzaakt door aandoeningen zoals onder andere fasciitis plantaris of platvoeten. Door zich op specifieke delen van de voet te richten met technieken voor diepe weefselmassage, kunnen deze apparaten genezing bevorderen en ongemak in de loop van de tijd verminderen.
 • Koude voeten verminderen: Een ander fijn voordeel van shiatsu voetmassage apparaten is hun warmtefunctie. Deze functie helpt je voeten op te warmen, vooral bij koud weer. Als iemand die last heeft van koude voeten als gevolg van een slechte bloedcirculatie, kan ik getuigen van de effectiviteit van deze functie. De warmte dringt langzaam door je huid (of erg snel als je hem zeer warm zet), waardoor een comfortabel en knus gevoel ontstaat dat je voeten en lichaam onmiddellijk doet ontspannen.
 • Mentale voordelen: Naast fysieke voordelen kan het gebruik van een shiatsu-voetmassageapparaat ook geestelijke gezondheidsvoordelen hebben. De zachte druk die tijdens de massage wordt uitgeoefend, kan endorfine stimuleren – natuurlijke chemicaliën in het lichaam die ons helpen ons goed te voelen – wat leidt tot een algeheel gevoel van kalmte en ontspanning.
 • Minder stress: Als iemand die elke dag urenlang op de been is, ben ik geen onbekende in spanning en pijn in mijn onderste ledematen. Het gebruik van een shiatsu-voetmassageapparaat aan het einde van een lange dag is voor mij een soort ritueel geworden – het helpt me te ontspannen en te ontspannen voordat ik naar bed ga, waardoor ik gemakkelijker in slaap val en wakker word met een fris gevoel.

Zijn shiatsu voetmassage apparaten de beste voetmassage apparaten?

Voetmassage apparaten worden steeds populairder, omdat mensen op zoek zijn naar manieren om stress en spanning in hun voeten te verlichten. Maar met zoveel verschillende soorten voetmassage apparaten op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste voor jou is.

Een type voetmassage apparaat dat de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het shiatsu voetmassage apparaat. Shiatsu is een traditionele Japanse massagetechniek en shiatsu massage apparaten bootsen deze techniek na met rollen of kneedschijven om pijn, pijn en stijfheid in jouw voeten te verlichten. Hoewel dit soort voetmassage apparaten erg nuttig kunnen zijn, zijn er ook nog vele andere opties die ook erg goed en comfortabel kunnen zijn.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken en tegelijkertijd vertrouwen te hebben in je eigen keuze. Om dit proces te ondersteunen hebben wij vele reviews doorgespit en producten getest om jullie hierbij te ondersteunen. Ons team heeft zorgvuldig de best beoordeelde shiatsu voetmassage apparaten geselecteerd op basis van reviews en eigen tests om zo de beste modellen te selecteren. Lees ook goed de voor- en nadelen door die wij geven om de beste keuze te kunnen maken.Wij stellen eerlijkheid en openheid boven alles en daarom zullen wij geen producten selecteren die slecht scoren. Indien je toch zo’n product vind laat het ons dan alsjeblieft weten, zodat wij het artikel aan kunnen passen. Wij hebben ons gespecialiseerd in massage apparaten en weten dus waar deze apparaten aan moeten voldoen om betrouwbaar te zijn. Kijk voor onze expertise maar eens rond op onze website, waar je wel tot 200 artikelen over massage apparaten zal vinden.

Daarnaast updaten wij onze artikelen regelmatig om ze up to date te houden. Indien je vragen hebt mag je ons ook altijd een mail sturen.

Onze lijst met de beste voetmassage apparaten in het algemeen

Ons team van experts hebben vele voetmassage apparaten getest, om zelf te ervaren welke voetmassage apparaten de beste zijn.

Op deze pagna geven we een beschrijving van elk product net zoals we dat hier voor shiatsu voetmassage apparaten hebben gedaan.

Ga naar ons artikel met de beste voetmassage apparaten in het algemeen>>>

Welke voetmassage apparaten hebben wij nog meer beoordeeld?

Dat zijn de volgende: voetmassage apparaten van Blije Voeten, Blokker voetmassage apparatenSanitas voetmassage apparaten, voetmassage apparaten van de Lidl.

Veelgestelde vragen

Wat is de oorsprong van Shiatsu?

Shiatsu is een traditionele vorm van massage die zijn oorsprong vindt in Japan. Het woord “shiatsu” betekent letterlijk “vingerdruk” in het Japans, wat verwijst naar de belangrijkste techniek die wordt gebruikt bij deze massagevorm. Shiatsu maakt deel uit van de bredere traditionele Chinese geneeskunde en is gebaseerd op de principes van het balanceren van de levensenergie, ook bekend als “qi” of “ki”, die door het lichaam stroomt.
Hoewel shiatsu zijn oorsprong heeft in Japan, is het beïnvloed door de traditionele Chinese geneeskunde en heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een unieke massagevorm met zijn eigen technieken en benaderingen. Het wordt wereldwijd erkend als een effectieve vorm van massage om het welzijn te bevorderen en stress te verminderen.

Hoe lang mag je een shiatsu voetmassage apparaat gebruiken?

De duur van het gebruik van een shiatsu voetmassage apparaat en de frequentie ervan kunnen variëren afhankelijk van individuele behoeften en persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met korte sessies van 10-15 minuten en geleidelijk aan de duur te verlengen als je comfortabel bent. Het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en eventuele ongemakkelijke sensaties te vermijden.

Hoe vaak mag je een shiatsu voetmassage apparaat gebruiken?

Wat betreft de frequentie, kan een shiatsu voetmassage apparaat dagelijks worden gebruikt, maar het is raadzaam om het niet te overdrijven. Een regelmatige routine, bijvoorbeeld 2-3 keer per week, kan gunstig zijn om de voordelen van de massage te ervaren en je voeten te ontspannen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is, dus het is raadzaam om te experimenteren met de duur en frequentie van het gebruik van het apparaat om te bepalen wat het beste werkt voor jouw specifieke behoeften. Als je specifieke medische aandoeningen hebt, is het raadzaam om advies in te winnen bij een zorgverlener voordat je een shiatsu voetmassage apparaat gebruikt.

Hoe werkt een shiatsu massage?

Shiatsu-massage omvat het toepassen van druk op specifieke punten op het lichaam, langs de meridianen of energiekanalen, om de circulatie van energie te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. Naast vingerdruk kunnen ook andere technieken zoals strekking, kneden en schommelen worden gebruikt tijdens een shiatsu-massage.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.