Hoe goed zijn de massagekussens van de Blokker? Review.

Overweeg jij de aanschaf van een Blokker massagekussen? In dit artikel bespreken we de kenmerken en voordelen van deze massagekussens en gaan we in op enkele moeilijke vragen, zoals: zijn ze de beste op de markt en zijn ze jouw geld wel waar? We helpen je ook te beslissen of een Blokker massagekussen geschikt is voor jouw behoeften of dat jij persoonlijk beter een deurtje verder kunt kijken.

Het assortiment massagekussens van Blokker is ontworpen om spierspanning en -pijn effectief te verlichten. Als het gaat om het uitzoeken of deze massagekussens goed zijn, is er geen definitief antwoord – het hangt echt af van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren wanneer het om massagekussens gaat.

Lees mee en kom erachter of één van hun beste modellen jouw behoefte kan vervullen!

Beste massagekussens die je bij Blokker kunt kopen

Als iemand die veel tijd aan mijn bureau doorbrengt, weet ik hoe belangrijk het is om voor mijn lichaam te zorgen. Daarom ben ik op zoek geweest naar het beste massagekussen (ook bij Blokker) dat me tijdens lange werkuren de broodnodige verlichting kan bieden. Na diverse opties getest te hebben, kan ik met een gerust hart zeggen dat Blokker een aantal uitstekende massagekussens heeft die je zou moeten overwegen (naar mijn idee). Hieronder vind je de Blokker massagekussens die je kunt kopen:

1. Lifeproducts Shiatsu massagekussen in stoel vorm (Beste keuze)

afbeelding van het beste massagekussen van Blokker

Voordelen:

 • Biedt diverse massages, waaronder Luchtcompressiemassage
 • 4 Shiatsu Massagekoppen voor een shiatsu massage
 • Afstandsbediening met uitgebreide opties
 • Zeer hoog beoordeeld door klanten

Nadelen:

 • Eén van de hoger geprijsde massagekussen bij Blokker

Het Shiatsu Blokker massagekussen biedt knedings-, rol-, vibratie- en luchtcompressiemassage voor ontspanning. Hij heeft 4 roterende, in hoogte verstelbare, verwarmbare Shiatsu massagekoppen en 2 nekmassagekoppen. Het massagekussen kan op een bank worden geplaatst of aan een stoel worden vastgemaakt voor ontspanning. De massage is aanpasbaar met een druk op de knop. Het Lifeproducts shiatsu massagekussen heeft 4 Shiatsu massagekoppen met instelbare infrarood warmte en een uitneembaar rugkussen. Deze goedkope massagestoel biedt ook een diepe knedende nekmassage, luchtcompressiemassage en vibratiemassage voor een ontspannende en verlichtende ervaring. Het is het beste massagekussen welke je bij Blokker kunt kopen, naar mijn mening.

2. Massagerr® shiatsu massagekussen (Beste voor nek)

massagekussen Blokker voor je nek

Voordelen:

Nadelen:

 • Minder geschikt voor andere lichaamsdelen

Het Massagerr® nekmassage kussen is een draadloos Blokker massagekussen dat spierspanning in verschillende lichaamsdelen helpt verminderen. Dit Blokker massagekussen heeft 8 roterende massagekoppen en is geschikt om het hele lichaam mee te masseren. De intensiteitsinstellingen kunnen worden aangepast. Hij is overal te gebruiken, ook in auto’s met de meegeleverde adapter. Het Massagerr® Shiatsu massagekussen heeft een infrarood warmtefunctie voor een aangename massage, perfect voor thuiswerkers. Het Blokker massagekussen heeft ook een automatische uitschakelfunctie van 15 minuten voor spierbescherming en apparaatveiligheid.

3. Qumax Massagekussen (Beste goedkope bij Blokker)

beste blokker massagekussen voor je rug

Voordelen:

 • Zeer geschikt voor onderrug
 • Ook geschikt voor in de auto
 • Voordelig en goed beoordeeld

Nadelen:

 • Geen timer
 • Geen afstandsbediening

Het Qumax shiatsu massagekussen heeft infrarood warmte en instelbare snelheid en draairichting voor 4 massagekoppen. Dit Blokker massagekussen is gemakkelijk te vervoeren en compact, geschikt voor schouders, nek, rug en benen. Het is niet draadloos en dat kan voor sommigen een obstakel vormen. Het Blokker massagekussen is gemakkelijk te vervoeren en wordt geleverd met een autoadapter. Het biedt een shiatsu-massage voor de nek, schouders, rug en benen. De infraroodwarmte helpt bij het verlichten van fysieke pijn veroorzaakt door stress en spanning. Het is één van de beste massagekussens die Blokker aanbied en toch zeer voordelig in prijs.

Hoe is het assortiment van massagekussens van de Blokker?

Als je op zoek bent naar massagekussens, kun je eens in het assortiment van De Blokker. Verrassend genoeg voor sommigen biedt Blokker een zeer divers aanbod aan massagekussens, en daarnaast nog een hoop andere Blokker massage apparaten.

Het assortiment biedt vele opties met verschillende maten en vormen om aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Afhankelijk van wat voor soort massagekussen je nodig hebt, is er waarschijnlijk een verkrijgbaar via De Blokker. Want ze hebben modellen voor nek- en schouders, maar ook voor de onderrug.

Hoewel het mogelijk is om betere kwaliteit te vinden dan wat De Blokker biedt, zijn hun producten over het algemeen helemaal niet slecht en kunnen ze mogelijk een adequate optie zijn voor mensen met een beperkt budget die geen topprestaties van hun massage nodig hebben.

Ze hebben dus eigenlijk van alles wat en gaan van laag geprijsd tot een zeer degelijke middenklasse. De beste zijn ze dan net niet kan ik alvast verklappen. Maar wie dan wel denk je? Dat vertel ik je in de volgende pagagrafen.

Andere massage apparaten die je bij Blokker kunt kopen

Deze massage apparaten masseren weer andere delen van het lichaam over het algemeen, daar waar de massagekussens wat meer gericht zijn op de nek-, schouder- en rug gebieden

Welke massagekussens zijn beter dan de massagekussens van de Blokker?

Voor degenen die op zoek zijn naar een goed massagekussen, kunnen de hoeveelheid opties iets teveel van het goede zijn. Ik snap dat, want massage kussens zijn er tegenwoordig niet alleen bij Blokker in overvloed, maar overal. En welke moet je nou kopen?

Als je op zoek bent naar iets dat beter is dan de Blokker-massagekussens, is het misschien tijd om naar de meest high end producten te kijken, omdat de betere Blokker massagekussens, gewoon best wel goed zijn.

Bekijk ons artikel met de beste massagekussens in het algemeen voor de beste massagekussens (de meeste zijn ook nog eens betaalbaar).

Meer artikelen van ons over massagekussens:

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.