Massage apparaat Action: opties, beste keuze & advies

Na een drukke dag of goede work-out verlangen onze spieren naar ontspanning en verlichting. Maar wie heeft nou de tijd of het geld voor regelmatige bezoekjes aan een professionele masseur? Dit betreft slechts een klein groepje mensen.. Maar er zijn alternatieven, je kunt jezelf deze verwennerij ook geven, zonder dat je de deur uit hoeft, met de selectie massage apparaten van Action. Of je nu op zoek bent naar een voetmassage apparaat, nekmassage apparaat of rugmassage apparaat, Action heeft vaak een hoop in haar assortiment tegen betaalbare prijzen en en ze hebben zelfs massage olie en aromatherapieproducten om de massage helemaal compleet te maken. Maarwelke masage apparaten heeft Action in haar assortiment? En hoe goed zijn deze massage apparaten en zijn ze jouw geld wel waard? Wij hebben ze getest en hieronder lees je onze eerlijke beoordeling over de kwaliteit van de Action massage apparaten. Kun je jezelf hiermee een heerlijk verwenmoment geven of kun je beter ergens anders een kwalitatiever massage apparaat kopen?

Welke soorten massage apparaten kun je bij Action kopen?

Als je het hebt over een verscheidenheid aan massage apparaten voor een winkel waarvan dit niet de core-business is, dan heeft Action zeker wel wat te bieden. Dus laten we eens kijken naar het indrukwekkende assortiment massage apparaten van deze winkel. Ik zal hieronder even de opties met je doornemen, voor wat betreft de populairste categorieën:

  • Voetmassage apparaten: Deze zijn perfect voor degenen onder ons die erg veel gebruik maken van hun voeten en benen. Of je nu een actieve sporter bent, je doorbloeding in het lichaam wil verbeteren of iemand die in een winkel werkt, je voeten zullen zeker profiteren van een goede voetmassage. En de voetmassage apparaten van Action kun je die vermoeide voeten wat verwennerij geven. Ze hebben niet altijd voetmassage apparaten in hun assortiment, maar we komen ze geregeld tegen.
  • Massage kussens: We kennen allemaal dat gevoel van een stijve nek na een lange dag werken achter de computer. Deze apparaten zijn perfect om die nekpijn aan te pakken en je een gevoel van ontspanning te geven. Er zijn ook speciale nekmassage kussens die je kunt uitproberen en die je soms tegenkomt tussen het assortiment van de Action.
  • Massage pistolen: Deze apparaten zijn perfect voor het aanpakken van diepe spierknopen en het verlichten van spanning en de massage pistolen van Action zijn hier een goedkoop alternatief voor. Ze presteren niet zo goed als andere duurdere massage guns, maar kunnen zeker enige verlichting bieden en zijn leuk om uit te proberen, indien je nog niet bekend bent met deze apparaten.
  • Voetenbaden: Wie zei dat je naar een dure spa moet gaan voor een voetenbad? Met de voetenbaden van Action kun je je eigen spa-ervaring creëren, zonder dat je hiervoor ook maar een stap de deur uit hoeft. Deze baden zijn niet alleen een goedkope uitkomst voor het weken en ontspannen van vermoeide voeten, maar ze hebben ook soms extra functies zoals massage- en bubbelinstellingen.

Naast massage apparaten kun je bij Action teven terecht voor hun warmtekussen(s) en hun verzwaringsdeken, waarmee je ook stress gerelateerde klachten kunt aanpakken.

deze vrouw gebruikt een action massage apparaat

Klant beoordelingen en ervaringen met massage apparaten van Action

Meningen van andere klanten zijn altijd een eerlijke en betrouwbare graadmeter, als het om een product aankoop gaat. Wij hebben vele klantbeoordelingen doorgenomen en op basis hiervan hebben we onderstaande punten samengesteld:

  • Effectiviteit: Klanten geven toe dat de massage apparaten van Action enige verlichting bieden, maar ze zijn niet altijd even effectief als het merendeel van de beste massage apparaten. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat haar massage apparaat van Action goed werkte voor lichte spanning, maar niet zo goed voor diepere knopen en spierpijn, die moeilijk te bereiken zijn. Maar mag je dit wel verwachten voor de prijs waarvoor Action haar massage apparaten aanbied? Wij vinden van wel, omdat de belofte is dat de massage apparaten werken bij het verlichten van spiergerelateerde klachten.
  • Duurzaamheid: Hoewel sommige klanten hebben gezegd dat hun massage apparaten van Action na veelvuldig gebruik nog steeds goed werken, zijn er ook enkele klachten over de duurzaamheid en melden klanten dat de producten soms snel kapot gaan. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat haar massage apparaat van Action na een paar maanden minder krachtig werd en dat de achterkant van haar massage gun los raakte. Ga jij voor goedkoop of duurkoop? Wij zouden altijd voor een lange termijn investering gaan, omdat je anders je geld twee keer uit moeten geven. Wanneer je wat meer geld uitgeeft, kun je een apparaat aanschaffen, dat jaren meegaat.
  • Prijs: Er is geen twijfel over mogelijk dat een Action massage apparaat betaalbaar is en voordeliger dan de meeste concurrenten. Maar zoals het oude gezegde luidt: “je krijgt waar je voor betaalt.” Sommige klanten hebben opgemerkt dat, hoewel ze blij waren met de lage prijs, ze uiteindelijk moesten inleveren op het gebied van kwaliteit en dit kan ervoor zorgen dat je alsnog een beter product moet kopen.
  • Gebruiksgemak: De Action massage apparaten zijn vrij eenvoudig te gebruiken maar sommige klanten hebben aangegeven dat de bedieningselementen en functies niet zo intuïtief zijn als ze zouden willen. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat ze moeite had om uit te zoeken hoe ze de verschillende massage instellingen moest aanpassen. Hier wil ik wel enige kanttekening bij plaatsen, want dit zien we eigenlijk bij de meeste merken wel terugkomen. Niet een geheel terecht punt dus, in mijn ogen.
  • Keuze: Action biedt soms een relatief brede selectie van massage apparaten, wat dan zeker een pluspunt is. Maar we zijn ook periodes tegengekomen, dat hun aanbod erg schaars is. Kijk op sites als Bol.com of in onze reviews om meer keuze te hebben uit verschillende type massage apparaten.

Conclusie klant beoordelingen

De massageapparaten van Action zijn zeker een voordelige keuze, maar je moet wel bereid zijn om in te leveren op kwaliteit. Als je op zoek bent naar een snelle en goedkope oplossing, dan zijn ze misschien geschikt voor jou. Maar als je op zoek bent naar een duurzaam en krachtig massageapparaat, dan moet je misschien elders zoeken.

Welk type Action massage apparaat is onze favoriet?

Mijn persoonlijke favoriet – en ik denk dat ik wel namens het hele team spreek – is de massage gun. Het maakt me dan niet uit of hij van de Action is of niet, als je begrijpt wat ik bedoel. Het gaat erom wat je met een massage gun kunt doen..

Je kunt er je hele lichaam mee masseren, wat een zeer groot plupunt is in mijn ogen. Daarnaast hebben ze opzetstukken, waarmee je kunt afwisselen voor specifieke delen van je lichaam en met de snelheid kun je de percussies afstemmen op jouw behoeften voor dat specifieke lichaamsdeel.

Daarnaast vind ik massage apparaten ook één van de meest effectieve massage tools. In dit geval is goedkoop, geen duurkoop. Je wil dan wel een goed apparaat aanschaffen en een persoonlijke favoriet van mij en veel collega’s is de Northwall massage gun. Dit omdat deze een zeer goede kwaliteit biedt voor een redelijke prijs.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.