warmtekussen action review

Elektrisch warmtekussen action kopen: Een goed idee of niet?

Terwijl de temperatuur langzaam daalt, is er niets dat mij meer vreugde brengt dan warm en knus blijven. En daar komen warmtekussens om de hoek kijken – die zalige bron van warmte voor vermoeide spieren en stijve gewrichten. Ze zijn echt een essentieel woonaccessoire tijdens het koude seizoen. Maar laten we eerlijk zijn, met zoveel keuzes op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welk warmtekussen de investering waard is.

Ik kwam een betaalbaar en effectief warmtekussen tegen in de Action-winkels. En natuurlijk kon ik de verleiding niet weerstaan. Nu is de grote vraag: voldoet dit product aan mijn verwachtingen? Is het echt de moeite waard om mijn zuurverdiende geld aan uit te geven? In dit artikel neem ik je mee op mijn ontdekkingstocht en deel ik mijn eerlijke beoordeling als een gezondheidsexpert. Dus, laten we duiken in de wereld van het Action warmtekussen en zien of het echt aan mijn warmtebehoefte voldoet!

Het Action warmtekussen kopen – een overzicht

Hieronder vind je het warmtekussen, welke je bij de winkel Action kunt kopen:

afbeelding van het action warmtekussen

Voordelen:

 • Zeer voordelig in prijs en vervult zijn functie goed
 • Kussen geeft voldoende warmte en voelt lekker aan
 • Maar liefst 2 jaar garantie
 • Goed beoordeeld door klanten en door ons

Nadelen:

Het elektrische action warmtekussen van het merk Tomado (THP0603G) is een erg goede aanvulling op jouw comfort tijdens de wintermaanden. Met een afmeting van 60 x 40 cm is hij geschikt voor één persoon en zorgt hij voor extra warmte en ontspanning tijdens het tv kijken of loungen op de bank. Het verwarmingskussen heeft daarnaast een schakelaar met zes warmtestanden en een timer die automatisch uitschakelt na 30, 60 of 90 minuten, waardoor je verzekerd bent van een goede nachtrust. Met een vermogen van 100 watt warmt het kussen snel op en verlicht effectief spierpijn en kan het ook behulpzaam zijn bij menstruele buikpijn. De verlichte schakelaar met LCD-display maakt het eenvoudig om de warmtestanden in te stellen en het kussen is beschermd tegen oververhitting. Verder maakt het afneembare snoer het eenvoudig wassen in de machine op 30°C mogelijk, waardoor hygiëne gegarandeerd is. Het verwarmingskussen van Actions is daarnaast Ökotex-gecertificeerd, waardoor het vrij is van schadelijke stoffen. Met twee jaar garantie en zijn goedkope prijs, is dit verwarmingskussen een must-have voor je wintercomfort.

Action warmtekussen review: voor- en nadelen + een concurrentievergelijking

Na het korte bovenstaande overzicht begrijp ik dat je meer interesse hebt gekregen in hoe alle voor- en nadelen zich uiten en dan met name in vergelijking met beschikbare alternatieven. Ik help je hier graag en heb onderstaand overzicht voor jullie geschreven:

Wat zijn alle voordelen van het warmtekussen van Action?

Hoewel het misschien niet direct het beste warmtekussen is wat je kunt kopen, hebben we toch vele voordelen kunnen vinden van het Action warmtekussen. Ik deel ze graag hieronder met je:

 • De prijs: Het warmtekussen van Action is absoluut vriendelijk voor je portemonnee en dat is natuurlijk wel fijn als je niet teveel geld uit wil geven. Hoewel we wel willen vermelden dat een Stoov warmtekussen bijvoorbeeld wel kwalitatiever is en het warmtekussen van Action hier niet tegenop kan.
 • Automatische uitschakeling: Een van de eigenschappen waar ik het meest van hou, is de automatische uitschakeling d.m.v. gebruik van de inbegrepen timer. Ik hoef me nooit zorgen te maken of ik het kussen per ongeluk aan laat staan. Het schakelt automatisch uit na een bepaalde tijd, wat me gemoedsrust geeft en energie bespaart.
 • Zeer groot formaat: Daarnaast is het formaat van het warmtekussen echt een pluspunt. Het biedt voldoende warmte en dekking voor ons hele lichaam en dat is natuurlijk wel lekker en gemakkelijk. Ik kan me comfortabel nestelen en genieten van de weldadige warmte die het kussen biedt.
 • Veel warmtestanden met schakelaar: De schakelaar met 6 warmtestanden en verlichting is een geweldige functie, die ik je zeker kan aanraden. Hiermee kun je de warmte-instelling aanpassen aan je persoonlijke voorkeur op een bepaald moment. Of ik nu behoefte heb aan een subtiele, zachte warmte of juist een intensere, hete warmte, ik kan het allemaal regelen met een eenvoudige draai aan de schakelaar.
 • Wasbaar met afneembare hoes: Een ander voordeel dat ik niet kan negeren, is het feit dat de hoes afneembaar is en het kussen wasbaar is.. Dit zorgt voor eenvoudig onderhoud en een fris en schoon warmtekussen. Let op! De hoes mag op maximaal 30 graden gewassen worden.

Al met al ben ik zeer tevreden met de voordelen van het warmtekussen van Action. Het biedt een betaalbare warmtebron, heeft handige functies zoals automatische uitschakeling en een timerinstelling, en is gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor zie ik het warmtekussen van Action als een waardevolle aankoop voor iemand die wat meer warmte zoek in de winter.

Toch zijn er zoals ik al eerder vermelde ook nadelen t.o.v. dit warmtekussen, deze zal ik hieronder naar alle eerlijkheid met je delen:

Wat zijn alle nadelen van het elektrische warmtekussen van Action?

 • Lengte kabel: wat ik tijdens het lezen van de reviews tegenkwam en wat mij daarna zelf ook opviel is dat de lengte van de kabel iets langer zou mogen zijn. Op dit moment voelt de kabel soms wat beperkt, waardoor ik beperkt ben in mijn bewegingsvrijheid terwijl ik het kussen gebruik. Een wat langere kabel zou handiger zijn, dat is zeker waar.
 • Niet zo kwalitatief als de beste warmtekussens: Hoewel het een betaalbare optie is, moet ik toegeven dat de kwaliteit niet zo hoog is als bij de beste warmtekussens op de markt. De materialen zijn van wat mindere kwaliteit, waar ik tijdens het volgende punt nog even op in zal gaan.
 • Specifiek te verwarmen gebied: het warmtekussen Action is een warmtekussen dat specifiek je nek en rug verwarmd, wat uiteraard heerlijk is. Echter kun je met veel andere warmtekussens ook andere lichaamsdelen verwarmen en dat is met het Action warmtekussen helaas niet mogelijk.
 • Niet draadloos: het warmtekussen is niet draadloos en daardoor dien je altijd in de buurt van een stopcontact gebruik te maken van dit warmtekussen. Wil jij een draadloos warmtekussen? Bezoek dan onze review over de beste draadloze elektrische warmtekussens.
 • Geen slimme functies: Het warmtekussen van Action bevat geen functies om het te verbinden met een telefoon of tablet, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde technologische mogelijkheden

Ondanks deze nadelen moet ik echter benadrukken dat het Action warmtekussen nog steeds een redelijke keuze is, vooral gezien de betaalbare prijs. Het biedt nog steeds de nodige warmte en comfort, maar het is belangrijk om rekening te houden met deze kleine tekortkomingen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

afbeelding van het action warmtekussen

Hoe goed is het Action warmtekussen in vergelijking met concurrenten?

Als iemand die aan chronische rugpijn lijdt en het vaak erg koud heeft, heb ik een groot aantal verwarmingskussens geprobeerd en daarnaast ook andere remedies voor rugpijn. Onlangs heb ik het Action warmtekussen geprobeerd en was redelijk onder de indruk. Hoewel het mijn rugpijn enigszins verlichtte, voldeed het niet helemaal aan de hype voor mij.

In vergelijking met zijn concurrenten, die vind tussen de beste verwarmingskussens op de markt, schiet het Action warmte kussen tekort op het gebied van effectiviteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Hoewel deze andere merken misschien duurder zijn, presteren ze echt als het gaat om pijnverlichting en daarnaast zijn de materialen duurzamer, waardoor de kussens van goede concurrenten langer meegaan.

Ook kun je veel van hun verwarmingskussens voor het hele lichaam gebruiken en het Action warmtekussen kun je alleen voor je nek en rug gebruiken.

De prijs van het Action warmtekussen is wel vrij laag en voor zijn prijs geeft hij zeer goede resultaten. Als je het vanuit dit oogpunt bekijkt en je wil graag je nek- en rug verwarmen, dan is het zeker een goede aankoop.

Conclusie concurrentie vergelijking

Over het algemeen zou ik zeggen dat het Action warmtekussen een goede keuze (zeker budget technisch) is voor diegenen die tijdelijke verlichting zoeken van kleine pijntjes en kwalen of voor degene die gewoon wat ontspanning zoeken. Als je echter het beste van het beste zoekt, kan investeren in een duurdere optie van hogere kwaliteit uiteindelijk op de lange termijn voordeliger zijn en je betere resultaten bieden.

Hoe is deze review omtrent het Action warmtekussen tot stand gekomen?

Als gezondheidswerkers zijn we altijd op zoek naar producten die onze patiënten kunnen helpen pijn en ongemak te verlichten. Daarom hebben we besloten om verschillende verwarmingskussens die op de markt verkrijgbaar zijn, te vergelijken en te testen. En tussen al die warmtekussens trok het Action verwarmingskussen onze aandacht. Daarom hebben we voor jullie dit warmtekussen getest en vergeleken met andere beschikbare opties op de markt

Andere warmtekussens die wij vergeleken en getest hebben:

Veelgestelde vragen

Zijn er ook nog alternatieven voor warmtekussens om warm te blijven tijdens de wintermaanden?

Zeker zijn er nog alternatieven voor de warmtekussens – zoals die van Action – om warm te blijven tijdens de wintermaanden. Er zijn vele opties: zoals kruiken, warmere kleding en zelfs infrarood dekens. Echter hou ik zelf het meest van elektrische dekens omdat deze je hele lichaam kunnen bedekken, zodat je extra warm blijft tijdens de deken. Sommige modellen hebben ook nog een specifieke voetverwamingszone, welke natuurlijk ideaal zijn – indien je net als ik vaak last hebt van koude voeten. Het voordeel van een elektrische deken is dat je hem zowel in bed als op de bank kunt gebruiken. Let op: want er zijn ook speciale elektrische voor op de bank en modellen die meer passen voor gebruik op het bed.

Is het Action warmtekussen veilig in gebruik?

Ja, het Action warmtekussen is veilig in gebruik, indien je de instructies opvolgt. Het Action warmtekussen is namelijk uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakeltimer, die na 30, 60 of 90 minuten het kussen automatisch uitzet. Deze veiligheidsfuncties helpen om risico’s zoals oververhitting te minimaliseren en zorgen voor een veilige verwarmingservaring.

Is het warmtekussen draadloos te gebruiken?

Nee, het elektrische action warmtekussen is geen draadloos warmtekussen. Het moet namelijk worden aangesloten op een stopcontact via het 2,3 meter lange snoer, wat enige beperkingen kan geven in termen van bewegingsvrijheid tijdens het gebruik​ van dit warmtekussen.

Hoeveel warmtestanden heeft het Action warmtekussen?

Het Action warmtekussen heeft maar liefst zes verschillende warmtestanden. Deze zijn eenvoudig in te stellen met behulp van de schakelaar die aan het snoer vastzit, waardoor je de warmte naar eigen wens kunt verhogen of verlagen.

Kan ik het warmtekussen van Action zelf wassen?

Ja, het Action warmtekussen is wasbaar in de wasmachine. Het elektrische action warmtekussen heeft namelijk een afneembare bediening, waardoor je het gemakkelijk in de wasmachine op 30°C kunt wassen, wat zorgt voor voldoende hygiëne en onderhoudsgemak

Hoe snel warmt het Action warmtekussen op?

Met een vermogen van 100 watt is het warmtekussen van Action ontworpen om snel op te warmen, waardoor je bijna onmiddellijk van de warmte kunt genieten na het inschakelen de elektriciteit. Dit maakt het Action warmtekussen ideaal voor snelle verlichting van spierpijn of om snel op te warmen tijdens koudere dagen

Welke afmetingen heeft het Action warmtekussen?

Het elektrische Action warmtekussen heeft een ruime afmeting van 60 x 40 cm, wat het bijzonder geschikt maakt voor gebruik op verschillende delen van het lichaam zoals de nek, schouders en rug. Deze grootte biedt een ruim dekkingsgebied voor een effectieve warmteverdeling, zodat je lichaam heerlijk kan genieten van de warmte.

Kan het Action warmtekussen helpen bij spierpijn?

Ja, het Action warmtekussen is effectief bij spierontspanning en het verlichten van spierpijn. De gelijkmatige warmteverdeling kan namelijk helpen om gespannen spieren te ontspannen, pijn te verminderen en je lichaam en geest een aangenaam gevoel van ontspanning te bieden.

Hallo! Mijn naam is Elizabeth en ik test voor Mindsetking allerlei slaapartikelen. Mijn reis in de wereld van slaap en gezondheid begon enkele jaren geleden toen ik al jarenlang problemen met mijn slaap had. Ik sliep vaak niet diep genoeg en had erg veel moeite om in slaap te vallen. Hierdoor was ik overdag vaak moe en kon ik niet goed presteren op mijn werk. Zo werd ik door mijn eigen slaapproblemen en gezondheidsuitdagingen gedreven om diverse slaapproducten uit te testen en deze bevindingen deel ik binnen Mindsetking graag met jullie. Aanvullend schrijf ik ook graag informatieve blogberichten over relevante onderwerpen die te maken hebben met slaap en gezondheid. Als je me iets wilt vragen, mag je altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *