beste boeken over spiritualiteit

De beste spirituele boeken

Spirituele boeken bieden individuen een manier om toegang te krijgen tot verschillende ideeën en concepten over leven, geluk en vrede.

Door deze boeken te lezen, kunnen individuen nieuwe manieren leren om hun leven te benaderen en oplossingen te vinden voor problemen waarmee ze worden geconfronteerd.

Bovendien kunnen spirituele boeken individuen een gevoel van kalmte en vrede geven waardoor ze zich gelukkiger en meer tevreden kunnen voelen.

Ze herinneren ons eraan dat we niet alleen zijn op onze reis en dat er een grotere kracht aan het werk is in de wereld.

In dit artikel zetten wij voor jou de beste spirituele boeken die er zijn op een rijtje!

De kracht van het NU (Eckhart Tolle)

The Power of Now van Eckhart Tolle is een heel goed boek over spiritualiteit omdat het mensen leert hoe ze in het huidige moment kunnen leven en contact kunnen maken met hun innerlijke zelf. Door dit te doen, kunnen mensen ware vrede en geluk vinden.

Bij het lezen van dit boek zullen velen ontdekken dat de grootste obstakels van Nu onze relaties zijn, dat wil zeggen, de manier waarop we met mensen omgaan.

Onze sociale relaties kunnen echter dienen als een middel om meer over het zelf te leren, als we onze connecties gebruiken en ze van liefde voorzien.

De kracht van nu is al jaren een bestseller omdat de auteur het woord verspreidde over manieren om in het nu te leven om meer vrede en geluk te ervaren.

Nu was er een prachtige en zeldzame speciale editie-variant van dit boek met een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

Eckhart Tolle is een van de meest bekende en inspirerende spirituele leraren van vandaag. Hij is auteur van een aantal bestsellers en zijn boeken zijn zeer toegankelijk.

Bekijk dit boek hier>>>

Zeker het lezen waard! Klik op de link boven de afbeelding.

De 7 spirituele wetten van succes (Deepak Chopra)

Deepak Chopra’s 7 spirituele wetten van succes is een boek dat de spiritualiteit achter succesvol worden bespreekt.

Het boek is geschreven op een manier die gemakkelijk te begrijpen is en het biedt lezers een stapsgewijze handleiding over hoe ze de zeven spirituele wetten in hun eigen leven kunnen toepassen.

De wetten zelf zijn gebaseerd op principes zoals liefde, dankbaarheid en vergeving, en ze zijn ontworpen om mensen te helpen contact te maken met hun innerlijke zelf en hun doelen te bereiken.

Met dit boek is het bereiken van succes geen illusie meer volgen Deepak.

Deepak Chopra heeft meer dan 50 boeken geschreven, die in meer dan 30 verschillende talen zijn vertaald. Verschillende zijn op de bestsellerlijsten van de New York Times beland.

Bekijk dit boek hier>>>

Een nieuwe aarde (Eckhart Tolle)

Als je geïnteresseerd bent in non-dualiteit, ego-denken en synchroniciteit, of meer wilt weten over wat dit eigenlijk is, dan is dit boek het lezen waard.

De boodschap van dit boek is dat het tijd is dat we allemaal wakker worden voordat we onszelf, elkaar en de wereld blijven beschadigen.

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle is een boek over spiritualiteit dat vertelt over de noodzaak voor mensen om hun manier van denken te veranderen om een betere wereld te creëren.

De boodschap van dit boek is duidelijk op ons over gekomen en blijft lang hangen na het lezen.

Het boek richt zich op het idee van leven in het huidige moment en hoe je verbinding kunt maken met de innerlijke rust die daar te vinden is.

Bekijk dit boek hier>>>

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt (Haemin Sunim)

Het boek gaat over de reis van de auteur om spiritualiteit te begrijpen en hoe het hem in zijn leven heeft geholpen.

Hij vertelt hoe mensen het zo druk hebben en altijd op de toekomst gericht zijn dat ze niet de tijd nemen om het huidige moment te waarderen, en dat is waar spiritualiteit om draait.

Hij moedigt lezers aan om de tijd te nemen om meer te leren over spiritualiteit en hoe het hen kan helpen een gelukkiger leven te leiden.

Het boek is erg vaak gelezen en is door bijna iedereen met 4 tot 5 sterren beoordeeld!

Bekijk dit boek hier>>>

Verslaafd aan denken (Jan Geurtz)

In verslaafd aan denken neemt Jan Geurtz je mee in een totaal andere denkwijze dan die wij hier kennen in de Westerse Wereld, namelijk in denkwijze van het Tibetaanse Boeddhisme.

Jezelf deze denkwijze aanleren kan zo’n openbaring zijn en je zo een ”WTF” gevoel geven over hoe wij de wereld hier doorgaans zien, dat het alleen hierom al de moeite waard is.

Daarnaast biedt het boek verschillende denkwijzen en adviezen waardoor je minder ”denkend” en ”peinzend” door het leven gaat. Het leven wordt door het boek dus eigenlijk draaglijker.

Bekijk dit boek hier>>>

bestsellers over spiritualiteit
Verslaafd aan denken van hierboven is één van onze persoonlijke favorieten!

De vierde dimensie (Hans Peter Roel)

De Vierde Dimensies is een verhaal over de wereld buiten ons, en elk succes hangt af van de regels die in de Vierde Dimensie gelden.

In dit boek zie je hoe de wetten van het echte leven met de werkelijkheid verweven zijn, en dat toeval niet zo toevallig is als het lijkt.

Hans Peter Roel is een veelgelezen auteur van talrijke internationale bestsellerboeken. Hij schreef Ki (2014), De Vierde Dimensie (2016), In Search of Heaven (2017), Tijdloze liefde (2018) en Endless (2019).

Bekijk dit boek hier>>>

Een ongewoon gesprek met God (Neale Donald Walsch)

In 1992 was Walsch verontwaardigd en ontevreden en wilde hij een brief aan God sturen. Tot zijn verbazing kreeg hij het gewenste antwoord.

Een ongebruikelijk gesprek met God door Neale Donald Walsch is zodoende een geweldig boek over spiritualiteit.

Het duikt diep in het onderwerp van gesprekken met God, en hoe je een betere relatie met Hem kunt hebben.

Het schrijven van de auteur is gemakkelijk te lezen en te begrijpen, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die nieuw zijn in spiritualiteit of op zoek zijn naar een dieper begrip van hun geloof.

Bekijk het boek hier>>>

Vier vragen die je leven veranderen (Byron Katie)

Voor personen die de naam van het boek niet kennen, dit is de bestseller van auteur Byron Katie (The Work) in een nieuwe boekomslag.

Dit boek beschrijft vier kwesties die moeten worden onderzocht wanneer ze met een probleem worden geconfronteerd.

Door deze vragen te stellen, zal je ontdekken dat je het gewone dagelijks leven vanuit een andere hoek gaat bekijken.

Het probleem is niet wat het voor ons moeilijk maakt, het is de manier waarop we ervoor kiezen om deze uitdagingen te interpreteren.

Byron Katie geeft specifieke voorbeelden om je te helpen deze theorie in jouw dagelijks leven toe te passen. Heel inzichtelijk!

Bekijk dit boek hier>>>

De kunst van het geluk (Dalai Lama)

De kunst van het geluk van de Dalai Lama is een geweldig boek over hoe je gelukkig en spiritueel kunt zijn.

Het boek vertelt hoe je geluk kunt vinden in het dagelijks leven en hoe je spiritualiteit kunt gebruiken om vrede en geluk te vinden.

Het boek is op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier geschreven en is geweldig om te lezen voor iedereen die op zoek is naar manieren om gelukkiger en spiritueler in hun leven te zijn.

De Dalai Lama helpt je de verschillende kenmerken van geluk te begrijpen met behulp van deze methode: door kleine aanpassingen aan te brengen in je manier van omgaan, maak je jezelf een gelukkiger persoon.

Bekijk dit boek hier>>>

Spirituele boeken voor meer geluk en rust
Bovenstaand boek is door de huidige Dalai Lama, leider van de boeddhisten geschreven.

Leven in overvloed (Deepak Chopra)

Leven in overvloed van Deepak Chopra is een boek over spiritualiteit en geluk. Het boek bespreekt hoe je geluk kunt vinden en een spiritueel leven kunt bereiken.

Overvloed is meer dan geld en alleen, het is de rijkdom, de stroom, de vrijgevigheid van het universum waardoor elke wens die we hebben kan uitkomen.

Het boek is een goede bron voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nader onderzoeken van deze onderwerpen en zal je begeleiden naar overvloed.

Bekijk dit boek hier>>>

Energetische basiskennis (Wilka Zelders)

Dit boek is van een totaal andere orde dan de hier genoemde. Het is dus duidelijk een heel ander onderwerp. Energie is een onderwerp dat vanwege zijn ongrijpbaarheid veel vragen oproept.

Over het algemeen is het behoorlijk indrukwekkend om te lezen en kan het voor velen een openbaring zijn.

Zelders doet uitstekend werk door complexe concepten op te splitsen in gemakkelijk te begrijpen taal, waardoor het een perfecte keuze is voor beginners.

Ze biedt een schat aan informatie over een verscheidenheid aan onderwerpen, van de aard van energie tot hoe je contact kunt maken met je hogere zelf.

Daarnaast bevat ze handige oefeningen en meditatietechnieken waarmee lezers het geleerde in praktijk kunnen brengen.

Bekijk dit boek hier>>>

Vrouwenspecial: De ontembare vrouw (Clarissa Pinkola Estés)

Alle vrouwen over de hele wereld zouden dit boek bij de geboorte moeten lezen. In wat een wijsheid ligt er iets verborgen in dit boeiende boek!

De auteur van The Strengths Within Us gebruikt veel (soms oude en onbekende) sprookjes en mythen om de diepere betekenis van de innerlijke kracht van een vrouw over te brengen.

De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estés is een geweldig boek voor vrouwen over spiritualiteit omdat het hen helpt contact te maken met hun innerlijke kracht en intuïtie.

Het boek staat vol met verhalen en folklore die helpen om de punten te illustreren die Estés probeert te maken, en het geeft vrouwen de tools die ze nodig hebben om hun eigen spirituele kracht aan te boren.

Bekijk dit boek hier>>>

Relatie special: Ik heb je liefde nodig, is dat waar (Byron Katie)

Het boek gaat over hoe je liefde in je leven kunt vinden en behouden door zelfreflectie en verandering. Katie helpt de lezer om hun eigen gedachten en overtuigingen over liefde te verkennen, en hoe deze hun relaties vormgeven.

Het boek is gebaseerd op het idee dat de werkelijkheid wordt gecreëerd door onze gedachten, en dat we onze werkelijkheid kunnen veranderen door onze gedachten te veranderen.

Katie helpt de lezer om hun eigen gedachten en overtuigingen over liefde te verkennen, en hoe deze hun relaties vormgeven.

Het boek is gebaseerd op het idee dat de werkelijkheid wordt gecreëerd door onze gedachten, en dat we onze werkelijkheid kunnen veranderen door onze gedachten te veranderen.

Bekijk dit boek>>>

Yoga special: De 7 spirituele wetten van yoga (Deepak Chopra)

Deepak Chopra’s 7 spirituele wetten van yoga is een geweldig boek over spiritualiteit dat een diepgaande verkenning van het onderwerp biedt.

Het boek bespreekt de zeven spirituele wetten die yoga beheersen, en legt uit hoe ze kunnen worden toegepast op het dagelijks leven. Yoga kent natuurlijk vele voordelen.

Het biedt een schat aan informatie over hoe je contact kunt maken met je innerlijke zelf en spirituele verlichting kunt bereiken.

Het boek is goed geschreven en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het een waardevolle bron is voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van het spirituele rijk.

Bekijk dit boek hier>>>

Meer top lijstjes van boeken:

Beste lezer, wij zijn Team Mindsetking en we bestaan uit de groep schrijvers die je kunt vinden op onze ''over ons'' pagina. Wij publiceren voornamelijk op basis van onze eigen ervaring, wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *