in dit artikel vind je alle informatie over medisana massagekussens

Beste Medisana massagekussen kopen? 2024 review!

Ben je op zoek naar het beste Medisana massagekussen of wil jij een eerlijke review lezen over deze massagekussens? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze medisana massagekussen review bekijken we de best beoordeelde Medisana massagekussens en beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen. We zijn ervan overtuigd dat onze eerlijke mening over deze producten je zal helpen bij jouw keuze!

Ons doel is om van elk kussen een overzicht te geven, zodat jij een goede aankoopbeslissing kunt nemen op het gebied van jouw nieuwe (Medisana) massagekussen.

We geven ook tips over hoe je het meeste uit jouw aankoop kunt halen, zoals waar je kortingen kunt vinden en hoe lang ze mee kunnen gaan met de juiste zorg.

De beste Medisana massagekussens van dit moment

Ons team heeft verschillende aspecten geëvalueerd, zoals comfort, verstelbaarheid, warmtefuncties en trillingsintensiteit om ervoor te zorgen dat alleen de topopties op onze lijst komen.

1. Medisana MC 825 Shiatsu-Acupressuur massagekussen

afbeelding van het medisana massagekussen met shiatsu massage techniek

Voordelen:

 • 3 zones voor de Shiatsu-massage selecteerbaar
 • 3 intensiteiten voor de acupressuurmassage
 • Inclusief timer met automatische uitschakeling
 • Extra roodlicht- en warmtefunctie selecteerbaar
 • Hoog beoordeeld in de reviews door eerdere gebruikers

Nadelen:

 • Wat minder makkelijk op te bergen dan een klein massagekussen

Het Medisana MC 825 Shiatsu-Acupressuur massagekussen is een topmodel dat jarenlange ervaring combineert met de nieuwste technologie voor een ongelooflijke massage-ervaring thuis. De MC 825 masseert nek en rug met zowel de effectieve en ontspannende Shiatsu-massagetechniek als de nieuw ontwikkelde acupressuurmassagetechniek. Dit Medisana shiatsu massagekussen beschikt over een afneembaar en wasbaar nekgedeelte en is gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarnaast kun je gebruik maken van het praktische klittenband voor het eenvoudig bevestigen aan een stoel. Door al deze voordelen, zijn vele functies en de goed beoordeelde recensies is dit voor ons het beste Medisana massagekussen!

2. Medisana NM 890 massagekussen

afbeelding van het medisana massagekussen voor je nek

Voordelen:

 • 3 rotatiesnelheden
 • Dit Medisana massagekussen heeft een infrarood warmtefunctie
 • Beschikt ook over een timer
 • Het Medisana massagekussen is zacht en comfortabel

Nadelen:

 • Dit nekmassage kussen is niet draadloos

De Medisana NM 890 Nekmassage is ontworpen met een ergonomische vorm en speciaal gekalibreerde massagekoppen die in twee richtingen kunnen worden afgesteld, waardoor het gemakkelijk is om moeilijk bereikbare gebieden zoals de nek, schouders en rug te bereiken. De roterende koppen zorgen voor een stevige grip op de beoogde spieren voor diepe weefselshiatsu-massage. Het gebruik van dit apparaat voor zelfmassage kan zelfs effectiever zijn dan het door iemand anders te laten doen, aangezien je het beste weet welke gebieden aandacht nodig hebben en hoeveel druk je moet uitoefenen. Je kunt de intensiteit van de massage aanpassen door aan de handgrepen te trekken om het gewenste niveau van Shiatsu-massage te krijgen.

3. Medisana MCG 800 Massagekussen

Voordelen:

 • Geschikt voor nek, schouders, rug en benen
 • Geeft een heerlijke shiatsu massage
 • Klein en compact model
 • Gemakkelijk mee te nemen

Nadelen:

 • Minder geschikt voor een massage voor de gehele rug

Met zachte en flexibele gelmassagekoppen levert dit kussen een comfortabele en natuurlijke ervaring. Met de instelbare rode licht- en warmtefunctie kun je met slechts één aanraking snel de intensiteit van jouw massage verhogen. Het kussen is eenvoudig en veilig aan elke stoel te bevestigen met behulp van klittenband, zodat je achterover kunt leunen en kunt genieten van een rustgevende massage op jouw rug of andere gebieden (het is ook een effectief nekmassage kussen). De snoerlengte van dit model is 1,8 m en de fabrieksgarantietermijn is maar liefst 3 jaar.

4. Medisana MCN Shiatsu Massagekussen (Voordelig groot massagekussen)

afbeelding van het medisana massagekussen mcn shiatsu

Voordelen:

 • Aparte nekmassage
 • Aparte vibratiemassage in het zitvlak
 • Inclusief warme infraroodmassage
 • 3 selecteerbare massage zones
 • Voordelig in prijs

Nadelen:

 • Iets minder hoog beoordeeld dan andere opties van Medisana

Het Medisana MC 825 Shiatsu-Acupressuur massagekussen is een van de topmodellen geproduceerd door Medisana, met jarenlange ervaring en de nieuwste technologische ontwikkelingen in een opmerkelijk thuismassageapparaat. De MC 825 richt zich op de nek en rug voor gerichte verlichting en je kunt hem gemakkelijk omtoveren tot je favoriete Medisana massagestoel. Het is een voordelige optie voor het andere grote massagekussen in dit artikel. Het is een erg goed massagekussen voor je rug. De recensies zijn iets minder lovend, maar nog steeds lovend genoeg naar onze mening. Wel is dit kussen bijna de helft van de prijs!

Medisana massagekussen review: Kenmerken en functies

Lees hieronder onze Medisana massagekussen review voor wat betreft de diverse functies en belangrijkste aspecten:

Drukpunten op de juiste plaatsen

Het ergonomische ontwerp van het Medisana massagekussen zorgt ervoor dat je gerichte verlichting krijgt op drukpunten. Vaak hebben ze roterende shiatsu massagekoppen, waarmee je gehele rug-, nek en schouders gemasseerd worden. Dit is een erg effectieve Japanse massage techniek en geeft een heerlijke directe verlichting aan je spieren.

Snelheidsinstellingen

Daarnaast hebben ze ook verschillende snelheidsinstellingen, zodat je jouw massage-ervaring kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeften. Naar onze meningen bieden de modellen over het algemeen genoeg snelheidsinstellingen.

Geavanceerde functies

Hun gebruik van geavanceerde Shiatsu en acupressuur massagetechnieken in modellen zoals de MC 825 biedt een diepere en meer bevredigende massage-ervaring. In tegenstelling tot sommige concurrenten, die vaker beperkt zijn tot standaard vibratiemassages, biedt Medisana een meer gevarieerde massage. Bij sommige modellen zit ook nog een warmtefunctie ingebouwd, voor extra ontspanning voor je spieren.

Prijs kwaliteit verhouding

Medisana biedt een breed scala aan massagekussens tegen concurrerende prijzen. Veel klanten melden dat de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding uitstekend zijn en wij zijn het hiermee eens! Onze tests hebben uitgewezen dat deze kussens veel waar voor hun geld bieden, omdat ze niet te duur zijn, maar toch betrouwbaar en effectief zijn als het gaat om verlichting.

Medisana biedt namelijk premiumfuncties, zoals meerdere massagezones en intensiteitsniveaus, tegen een betaalbare prijs. Concurrenten in dezelfde prijsklasse leveren vaak niet dezelfde mate van kwaliteit en/of duurzaamheid.

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid scoren Medisana massagekussens hoog, aangezien ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die lang meegaan, zelfs bij regelmatig gebruik. Dit in tegenstelling tot sommige concurrenten, waarbij gebruikers klagen over snelle slijtage of defecten na kort gebruik.

Vele soorten en maten

Medisana biedt bijvoorbeeld verschillende soorten massagekussens in verschillende maten en vormen om aan verschillende behoeften te voldoen. Zo bieden ze shiatsu massagekussens, massagekussens met infarood en massagekussens voor op je stoel, om aan je een verscheidenheid aan opties te geven.

Bovendien zijn de instellingen en bedieningselementen intuïtief en toegankelijk, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers, ongeacht hun technische vaardigheid.

Positieve reacties

Bovendien hebben Medisana producten overweldigend positieve beoordelingen ontvangen van klanten die hun producten eerder hebben gekocht, wat hun betrouwbaarheid en kwaliteit aangeeft.

afbeelding van het medisana mc 825 shiatsu-acupressuur massagekussen

Klantenservice en garantie: betrouwbaarheid van Medisana massagekussens

Medisana’s benadering van klantenservice en garantie benadrukt hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid:

CE Markering: het symbool van kwaliteit en veiligheid

Elk Medisana massagekussen draagt de CE markering, wat aangeeft dat het product voldoet aan de hoge Europese normen voor gezondheid, veiligheid en milieu. Deze markering is dys niet alleen een teken van kwaliteit, maar ook een verzekering dat het massagekussen veilig is voor gebruik thuis. Wel zo geruststellend!

Zichtbare toewijding aan kwalitatieve producten

De zichtbare CE-markering op de Medisana massagekussens weerspiegelt de transparantie en betrouwbaarheid van het merk. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze een product aanschaffen dat grondig is getest en goedgekeurd volgens strikte Europese richtlijnen.

Uitgebreide fabrieksgarantie van 3 Jaar

Medisana biedt haar klanten een indrukwekkende fabrieksgarantie van 3 jaar op hun massagekussens. Deze uitgebreide garantieperiode benadrukt het vertrouwen van Medisana in hun producten en hun toewijding aan een hoge klanttevredenheid op de lange termijn. Het laat hiermee een duidelijk teken zien dat Medisana staat voor de duurzaamheid en kwaliteit van hun massagekussens.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

We begrijpen dat er een groot aantal opties beschikbaar zijn en dat het erg lastig kan zijn om erachter te komen welke het beste bij je past. Daarom hebben we al het voorwerk voor je gedaan en (als experts op het gebied van massage apparaten en massage kussens) een uitgebreid beoordelingsproces doorlopen voordat we een keuze maken.

We hebben talloze uren besteed aan het onderzoeken en testen van verschillende massagekussens van Medisana om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit en betaalbaarheid. We hebben ook honderden klantrecensies gelezen om een diepgaand inzicht te krijgen in wat kopers wel en niet leuk vinden aan de producten.

Andere populaire massage apparaten van Medisana die wij hebben beoordeeld:

Veelgestelde vragen

Hoeveel producten hebben jullie getest voor deze Medisana massagekussen review?

Meer dan 100 massageapparaten zijn met precisie getest, waaronder de innovatieve Medisana massagekussens. We zijn daarmee experts in massagekussens en lezen ook vele reviews om de beste product aanbevelingen te kunnen doen.

Wat maakt het Medisana MC 825 Shiatsu-Acupressuur massagekussen uniek in vergelijking met andere massagekussens?

Het Medisana MC 825 Shiatsu-acupressuur massagekussen onderscheidt zich van de concurrentie, door de combinatie van Shiatsu-massagetechnieken en acupressuur. Dit Medisana massagekussen biedt namelijk drie zones voor Shiatsu-massage en drie intensiteiten voor acupressuurmassage. Bovendien heeft het een extra roodlicht- en warmtefunctie, waardoor het uiterst diep in de spieren kan doordringen en een zeer geavanceerd model is voor thuisgebruik. Nadeel: dit model is echter iets minder gemakkelijk op te bergen dan kleinere kussens.

Zijn Medisana massagekussens energie-efficiënt?

Ja, Medisana massagekussens zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze verbruiken namelijk minimale energie tijdens het gebruik, wat ze niet alleen milieuvriendelijk maakt, maar ook kosteneffectief voor dagelijks gebruik.

Wat voor intensiteitsniveaus bieden Medisana massagekussens?

Medisana massagekussens komen met aanpasbare intensiteitsniveaus, waardoor je de kracht van de massage zelf kunt instellen. Door de hoeveelheid aan instellingen kun je kiezen tussen een zachte aanraking of een diepere massage. Ze bieden in ieder geval genoeg opties!

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *