Lidl massage gun test: onze review en beoordeling

Sinds Lidl begon met het verkopen van massage guns in het Verenigd Koninkrijk, zijn mensen nieuwsgierig naar de Lidl massage guns.

Sommige mensen zijn lovend over de massage pistolen en andere mensen zijn zeer kritisch. In dit artikel geven wij onze onderzoeksresultaten omtrent de massage guns van de Lidl en gaan we ook in op de meningen van andere klanten.

Ben je benieuwd of deze massage guns jouw geld waard zijn? We beoordelen deze massage guns onder andere op het gebied van kwaliteit, materialen & prijs. Lees met ons mee en kom erachter hoe deze massage pistolen van Lidl presteren.

Hoe goed zijn de massage pistolen van de Lidl?

Over het algemeen zouden we zeggen dat de massage pistolen die bij Lidl worden verkocht niet tot de beste op de markt behoren; we willen er echter ook aan toevoegen dat ze op geen enkele manier verschrikkelijk hoeven te zijn.

De reden dat ze niet tot de beste behoren, is grotendeels toe te schrijven aan het feit dat ze vaak gebruik maken van goedkope materialen bij hun constructie, wat suggereert dat ze niet zo duurzaam of efficiënt kunnen zijn als modellen die meer geld kosten.

Dit zie je ook terug bij bijvoorbeeld de Lidl voetmassage apparaten en de Lidl massagekussens.

De prijs

De prijs van elke massage gun die bij Lidl kunt kopen, ligt lager dan gemiddeld in de markt van massage pistolen, waardoor je voor een relatief laag bedrag een massage gun kunt aanschaffen.

De kwaliteit en de merken die wij tegen zijn gekomen

Bij Lidl worden massage guns van Sanitas en Silvercrest verkocht op het moment van schrijven en die hebben wij beide getest. Deze merken zijn niet super kwalitatief en er zijn zeker betere opties. Vooral voor de Silvercrest massage gun die je bij Lidl kunt kopen klopt dit..

Waarom zijn deze massage guns niet erg goed?

Vooral omdat ze niet zo krachtig zijn als andere betere massage pistolen en dat is echt erg belangrijk. Met een juiste hoeveelheid kracht, krijg je spierknopen en andere issues beter weg gemasseerd. Naast de kracht ontbreekt ook een stukje kwaliteit en duurzaamheid, zo lijkt het. Ik zeg ”zo lijkt het”, omdat we de massage pistolen niet langdurig getest hebben, maar wel vergelijkebare modellen, die het niet erg lang vol hebben gehouden. Dan praat ik over meerdere maanden tot een half jaar. Dit zie je terug in de materialen die gebruikt worden.

Wat zijn de positieve punten van de Lidl massage guns?

 • Goedkoop in prijs
 • Batterijduur is oke
 • Aantal opzetstukken dat wordt meegeleverd is voldoende
 • Meerdere snelheidsinstellingen

Wat zijn negatieve punten van de massage guns bij Lidl?

 • Minder duurzaam dan andere alternatieven
 • Minder krachtig als andere massage pistolen
 • Behoren niet tot de beste massage guns, die je kunt kopen
 • Handvat is wat minder fijn en de guns zijn minder stabiel

Ervaringen van klanten met de Lidl massage guns?

Klanten zijn redelijk positief over de merken massage guns, die bij de Lidl kunt kopen. Toch worden andere merken nog een stuk positiever beoordeeld, ook op andere vergelijkingssites. Dit zet onze ervaring kracht bij.

Je leest regelmatig reacties in de trant van ”na een paar maanden al iets kapot” of ”na een aantal weken al retour moeten sturen per reparatie”. Hoe vaak komt dit voor? Niet bij de helft van de kopers in ieder geval, maar wel meer dan bij andere merken.

Sommige mensen geven dus aan dat ze wat minder kwalitatief zijn, maar over het algemeen zijn er ook wel veel positieve reacties over de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lidl is een goedkopere optie en hierdoor moet je misschien ook maar niet teveel verwachting hebben.

Beter alternatief ten opzichte van de Lidl massage guns

Na het uitvoeren van vele tests en vergelijkingen kunnen we stellen dat de Lidl massage guns niet tot de beste op de markt behoren. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we het beste model in de prijsklasse van de Lidl massage guns opgezocht en deze zelf ook getest. Wij zijn van mening, samen met vele andere klanten en experts in het vakgebied, dat dit de beste massage gun is die je in deze prijsklasse kunt kopen (zie hiervoor ook de vele positieve reviews).

massage gun lidl vergelijking en test

Voordelen:

 • Hoger beoordeeld door klanten en ons dan de massage guns van Lidl
 • 30 snelheden (een stuk meer dan bij Lidl)
 • 6 opzetstukken (wat meer is dan bij Lidl)
 • Licht van gewicht en laag geluidsniveau
 • Beste massage gun in z’n prijsklasse

Nadelen:

Op zoek naar de beste massage gun (in de prijsklasse van Lidl) om te helpen bij spierpijn en herstel? Zoek niet verder dan het Rockerz Fitness massagepistool, dat een beoordeling van 4,6 uit 5 heeft gekregen van meer dan 210 tevreden klanten. Deze professionele stimulator kan worden gebruikt om spieren voor een training op te warmen, pijn en spanning na het sporten te verminderen en spierherstel en ontspanning te bevorderen. Met 30 verschillende snelheden tot 3500 RPM en 6 kopstukken voor alle lichaamsdelen en spiergroepen is dit massagepistool veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft ook een laag geluidsniveau, ergonomische handgreep en wordt geleverd met een handige koffer voor opslag en transport. Geef het cadeau aan de sporter of massageliefhebber in je leven!

Wat zijn de beste massage pistolen die je kunt kopen?

Wij hebben een artikel gewijd aan de beste massage pistolen die er zijn. Dit artikel wordt regelmatig geüpdatet om hem relevant te houden.

Daarnaast kun je ook zoeken naar goede merken van massage pistolen, zoals: Maicura massage gunsMusclePro massage gunsSanbo massage gunsSilvergear massage guns, Northwall massage gunsHypervolt massage guns, Tunturi massage pistolen en Theraguns.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.