Massagestoel basic fit: waarom in alle vestigingen?

Volgens Basic Fit, de toonaangevende fitnessketen in Europa, zijn massagestoelen nu in geselecteerde branches verkrijgbaar. Dit is een interessante zet omdat het niet direct verband houdt met fitness.

Dus waarom deden ze het? In dit artikel bespreken we de redenen voor de beslissing van Basic Fit en welke voordelen dit hun klanten zou kunnen opleveren.

Een Basic fit massagestoel: is het een goed idee of hadden ze het beter achterwege kunnen laten?

Waarom heeft de Basic Fit massagestoelen

De introductie van massagestoelen maakt deel uit van een bredere strategie van Basic Fit om meer te bieden dan alleen een traditionele sportschoolervaring.

Aangezien veel mensen begrijpen hoe belangrijk het is om een time-out te nemen van hun drukke levensstijl om te ontspannen en voor hun lichamelijke gezondheid te zorgen, kunnen massagestoelen bezoekers een ideale manier bieden om te ontspannen voor of na een training.

Het stelt hen ook in staat om zonder extra kosten te genieten van een beetje luxe als onderdeel van hun lidmaatschapspakket.

Wat zegt Basis fit zelf over hun massagestoelen?

Basic-Fit geeft hun leden de mogelijkheid om even op te laden en te relaxen met behulp van hun nieuwe massagestoelen. In alle clubs van Basic-Fit kun je nu genieten van de ultieme Body & Mind experience.

Met vier verschillende programma’s van elk tien minuten biedt de Basic-Fit massagestoel zijn eigen voordelen en intensiteiten. Zo herstelt het Wellness-programma de balans tussen lichaam en geest, terwijl het Relax-programma ontworpen is om stress te verminderen met een rustige, lage intensiteit massage.

Dus plof lekker neer na je training, open de Basic-Fit app, doe je oortjes in en trakteer jezelf op een welverdiende ontspanningssessie!

Onze mening over de basic fit massagestoel

Basic Fit, een van Europa’s toonaangevende sportschoolketens, heeft een unieke stap gezet om de ervaring van hun klanten te verbeteren door massagestoelen in hun sportscholen te introduceren. We vinden het om verschillende redenen een geweldig idee.

De eerste is dat het helpt bij spierherstel na een training. Met massagestoelen kunnen klanten een intense ontspanningssessie krijgen zonder de hulp van iemand anders. Dit verlicht strakke spieren en kan blessures voorkomen en de prestaties tijdens trainingen verbeteren.

Een ander voordeel is stressvermindering. Met massagestoelen in de sportschool kunnen klanten ontspannen en opgebouwde spanning voor of na hun trainingsroutine loslaten, zodat ze zich kunnen concentreren op waarvoor ze hier kwamen: fitness!

Op deze manier een time-out voor jezelf nemen kan heel goed zijn voor je mentale gezondheid en daarom denken we dat Basic Fit een uitstekende keuze heeft gemaakt door deze stoelen in hun branches te introduceren.

Een Basic fit massagestoel is de eerste massagestoel die we kennen in sportschool, maar wat ons betreft niet de laatste!

Indien jij zelf een massagestoel wil aanschaffen of meer informatie wil over massagestoelen

Indien jij net als de Basic fit massagestoel een unieke ervaring wil ondergaan.. Dan kun je kijken op onze gerelateerde pagina’s:

Beste lezer, wij zijn Team Mindsetking en we bestaan uit de groep schrijvers die je kunt vinden op onze ''over ons'' pagina. Wij publiceren voornamelijk op basis van onze eigen ervaring, wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.