de vrouw op deze foto gebruikt een kaaklijn trainer

Beste kaaklijn trainer review: welke koop jij in 2024?

Kijk je wel eens in de spiegel en wens je een scherpere, meer gedefinieerde kaaklijn? Dan is kaaklijn trainer (of onderkin trainer apparaat) wellicht de oplossing. Ontdek de oplossing met kaaklijn trainers, de groeiende trend voor zowel het voorkomen van rimpels als het verfijnen van gezichtscontouren. In dit artikel bieden we inzicht in de evolutie en effectiviteit van deze fitness- en schoonheidshulpmiddelen. Niet alleen vanuit cosmetisch oogpunt, maar ook voor het versterken van gezichtsspieren. Ontdek de beste modellen op de markt, en bereid je voor op een krachtigere, zelfverzekerde uitstraling waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. De weg naar een gedefinieerde kaaklijn begint hier; neem actie en ontdek de mogelijkheden die kaaklijn trainers te bieden hebben voor een verbeterde gezichtscontour en esthetiek.

De voordelen van het gebruik van een kaaklijn trainer

Als iemand die altijd zelfbewust is geweest over mijn kaaklijn, was ik geïntrigeerd toen ik voor het eerst hoorde over kaaklijntrainers.

In het begin was ik sceptisch: zou het trainen van je gezichtsspieren echt zoveel verschil kunnen maken? Maar na wat onderzoek te hebben gedaan en het zelf te hebben uitgeprobeerd, moet ik zeggen dat ik sterk ben gaan geloven in de werking van kaaklijn trainers.

 • Het trainen van je kaaklijn helpt niet alleen rimpels te voorkomen (wat altijd een pluspunt is);
 • Maar het geeft je ook een energiek gevoel door de doorbloeding van de spieren te verhogen;
 • En daarnaast hebben kaaklijn trainers nog diverse gezondheidsvoordelen voor de huid van je gezicht, afhankelijk van het type kaaklijn trainer dat je koopt.

Het is als een training voor je gezicht – en net als gewone lichaamsbeweging kan het in het begin een uitdaging zijn, maar na verloop van tijd wordt het gemakkelijker.

Door anderen wordt het ook gezien als een gezichtmassage apparaat en eigenlijk heeft het ook soortgelijke effecten: namelijk het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid.

 • Bovendien is er iets bevredigend aan het kunnen zien van vooruitgang in de definitie van je kaaklijn in de loop van de tijd.

De beste kaaklijn trainers van dit moment

Hieronder vind je de beste geteste kaaklijn trainers van dit moment. De klanten zijn ook het meest tevreden over deze producten en wij vonden deze zelf ook het beste.

Dit lijstje is zorgvuldig samengesteld en we hebben zelfs rekening gehouden met mensen die wat minder geld uit willen geven. Daarom zal je ook een aantal goedkopere opties vinden tussen onderstaande.

1. Shoplace Kaaklijn trainer – Onderkin afslankband (Beste keuze)

Voordelen:

 • Huidverjongingsapparaat en traint de kaaklijn, waardoor ook je onderkin verleden tijd is
 • Blauw- en rood licht therapie & warmtefunctie
 • Gebruiksvriendelijke- en kwalitatieve kaaklijn trainer
 • Zeer goed beoordeeld door ons en klanten

Nadelen:

 • Net even iets hoger geprijsd als gemiddeld

Wilt u uw kaaklijn verbeteren en uw onderkin verkleinen? Zoek niet verder dan de Shopplace Jawline Trainer! Ons innovatieve apparaat is ontworpen om u in een mum van tijd een strakke, jeugdige en levendige kaaklijn te geven. Met het Jawline Skin Rejuvenation Device kun je eindelijk afscheid nemen van die hardnekkige onderkin en hangende kaaklijn. Ons apparaat maakt gebruik van EMS-microtechnologie om uw huid te verjongen en te versterken, rimpels en acne te verminderen en de doorbloeding en collageenproductie te bevorderen. Zeg hallo tegen een strakke en stralende teint! Het gebruik van onze Jawline Trainer is eenvoudig en pijnloos. Je kunt jouw kaaklijn- en kinproblemen moeiteloos aanpakken terwijl je kookt of ontspant in je luie stoel. Geen dure schoonheidssalonbezoeken of omslachtige gezichtsbanden nodig. Neem de controle over je huidverzorgingsroutine en zorg dat je vanaf nu niet meer de deur uit hoeft voor een 5 sterren behandeling!

2. CC Trading kaaklijn trainer vrouwen en mannen (Beste prijs/kwaliteit)

Voordelen:

 • Zeer hoogwaardige kaaklijn trainer bestaande uit hoogwaardige materialen
 • Hij zit comfortabel om je gezicht heen en blijft stevig zitten, wat wij fijn vonden om te ervaren
 • Geschikt om af te vallen en bij een dubbele kin te gebruiken
 • Beschikt over verschillende type lichttherapie
 • 12 soorten trillingen massage snelheid

Nadelen:

 • Net even iets hoger geprijsd als gemiddeld

De kaaklijn trainer van MCC Trading is een elektrisch gezichtmassage apparaat dat is ontworpen om de huid van het gezicht vorm te geven en te liften. Met een hoogfrequente trilling van 3500 keer per minuut, verstrakt het de huid effectief, vermindert het wallen en helpt het het gezicht slanker te maken. Bovendien beschikt het over roodlichttherapie om de activiteit van de huidcellen te verbeteren en de afscheiding van collageen te bevorderen, oranjelichttherapie om een droge huid te voorkomen en veroudering te vertragen, groenlichttherapie om huidproblemen veroorzaakt door vermoeidheid en stress aan te pakken, blauwlichttherapie om ontstekingen te kalmeren en olie in evenwicht te brengen productie en paarse lichttherapie om gifstoffen te verwijderen en ongezonde huidaandoeningen te voorkomen. De stimulator biedt ook 12 verschillende vibratiemassagesnelheden en een warm kompres met constante temperatuur. Het wordt geleverd met een riem, een Engelse handleiding en een USB-kabel. De plasticiteitsmodus is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, de verstevigende modus voor mensen met matig kauwspiervet en onderkin, en de liftmodus voor degenen die het apparaat al meer dan zes maanden gebruiken.

3. Kaaklijn trainer deluxe – onderkin trainen apparaat (Beste prijs/kwaliteit)

Voordelen:

 • Kwalitatief hoogwaardig product
 • Ringvormige ontwerp van 180° sluit nauw aan op de kincurve
 • Voor revitalisering, verjonging en een strakke huid
 • Verbeterd ook de vorm en de spieren

Nadelen:

 • Wat minder kwalitatief als bovenstaande opties

De kaaklijntrainer is een apparaat dat beweert de vitaliteit van de huidcellen te verbeteren, de gezichtsspieren te verzachten en de elasticiteit van het gezicht te vergroten. Het belooft ook de gezichtsspieren aan te spannen en een V-vormig gezicht te vormen. Het apparaat wordt geleverd met verstelbare bandjes die op alle gezichtsvormen passen. Het 180° ringvormige ontwerp komt nauw overeen met de kincurve en wikkelt zich symmetrisch rond, waardoor het effectiever is voor aanspannen en optillen. Het onderkin trainen apparaat beschikt ook over dubbele hoogfrequente microvibraties die afwisselen tussen rood en blauw om de huid te revitaliseren. Bovendien doordringt, verjongt en revitaliseert de drievoudige lichtbronlaag de onderkant van de huid met fototherapie met 58 energie.

4. ERB kaaklijn trainer set (Beste niet-elektrische)

beste kaaklijn trainer van erb

Voordelen:

 • Binnen 30 dagen resultaat
 • Voordelig in prijs
 • Zeer goed beoordeeld door ons en klanten

Nadelen:

 • Niet elektrisch en hierdoor meer investering vereist vanuit jezelf

De ®ERB kaaklijn trainer overtreft verwachtingen, waarbij zelfverzekerdheid wordt vergroot door een verbeterde uitstraling en gezondheid. Deze complete 4-delige set, geschikt voor beginners tot gevorderden, biedt de meest effectieve manier om de kaaklijn te versterken. Het compacte ontwerp maakt het eenvoudig overal te gebruiken, waardoor het een stressverlagende en mentaal stimulerende oefening wordt. Het unieke ontwerp stimuleert intensief de kauwspieren, terwijl de onderverdeling in vier sterktes (groen voor beginners, blauw voor ervaren gebruikers, rood voor lichte uitdaging, en zwart voor intense weerstand) aanpasbaar is aan individuele trainingsniveaus. Gemakkelijk in gebruik, waar je ook bent, en met dagelijks gebruik belooft deze kaaklijn trainer snel een scherpere en beter gedefinieerde kaaklijn.

5. Pulver kaaklijn trainer mannen en vrouwen (Goede goedkope optie)

Voordelen:

 • Voor een strakkere kaaklijn & anti-aging effecten
 • Helpt bij het trainen van de onderkin
 • Voordelig alternatief op bovenstaande producten
 • Goed beoordeeld door klanten

Nadelen:

 • Een stuk minder effectief als een elektrische optie

Op zoek naar een sterkere of strakkere kaaklijn? Zoek niet verder dan de Pulver kaaklijntrainer! Deze set bevat drie verschillende weerstandsniveaus, waardoor je snel resultaat boekt. Bovendien, met 60 spieren in het gezicht die worden getraind, kan deze kaaklijntrainer rimpels helpen voorkomen en de bloedstroom verhogen voor een energiek gevoel. De set bevat drie kaaklijntrainers, elk met twee weerstandsbits en een ketting voor bevestiging. Bovendien zijn er vier luxe opbergdozen inbegrepen voor eenvoudige organisatie. Om te gebruiken, plaats je gewoon de gewenste weerstandsbits en begin je 3-5 minuten per dag, 3-4 keer per week te trainen. Pulver is toegewijd aan het leveren van artikelen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, met klanttevredenheid als onze topprioriteit. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Maak je klaar om je gewenste kaaklijn te bereiken met de Pulver kaaklijntrainer!

6. SEZgoods Kaaklijn trainers vrouwen en mannen

Voordelen:

 • Gemaakt van goede kwaliteit materialen
 • Eenvoudig te gebruiken & beschikt over meerdere standen
 • Inclusief verstelbare hoofdband
 • Lichttherapie voor optimaal resultaat

Nadelen:

 • Minder hoog beoordeeld als bovenstaande opties

De Sez Goods Facelifter is een luxe kaaklijntrainer die eenvoudig in gebruik is en meerdere functies heeft. Om het apparaat te starten, laadt u het gewoon op met de meegeleverde kabel en houdt u de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt. Het apparaat heeft 5 verschillende lichtfuncties en bevat een verstelbare hoofdband voor comfortabel gebruik. Naast de hoge kwaliteit en het originele design heeft de facelifter ook een timingfunctie. Door op de timingknop te drukken, kun je kiezen tussen 3 verschillende tijdsintervallen (15, 30 of 45 minuten) en op het display wordt de resterende tijd weergegeven. Druk gewoon op om de timer te annuleren

Beste kaaklijn trainer kopen? Waar let je dan op?

Dus wil je de beste kaaklijn trainer kopen die er is? Nou, het is niet zo dat we allemaal gebeitelde kaken kunnen hebben zoals Brad Pitt of Angelina Jolie (ja, vrouwen kunnen ook een sterke kaaklijn hebben!). Maar goed, we kunnen het zeker proberen! Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het winkelen voor een kaaklijntrainer:

 • Kwaliteit: Eerst en vooral staat kwaliteit centraal. Je wilt geen dun stukje plastic dat na één keer gebruiken kapot gaat. Je hebt iets nodig dat duurzaam genoeg is om bestand te zijn tegen je intensieve trainingen (of luie pogingen om te trainen).
 • De juiste materialen: Zoek naar materialen die lang meegaan en geen huidirritatie veroorzaken.
 • Wil je lichttherapie? Koop dan een elektrische kaaklijn trainer en kijk in welke mate deze lichttherapie biedt. Lichttherapie heeft diverse voordelen voor de huidverzorging.
 • Een timer: een ingebouwde timer kan handig zijn, zodat je de klok niet in de gaten hoeft te houden en de massage precies op het juiste moment stopt. Zo weet je zeker dat je het apparaat niet te lang gebruikt.
 • Weestandsopties: beschikt de kaaklijn trainer over verschillende weerstandsopties, zodat het niet te snel te saai wordt of zodat het instapniveau niet te hoog is?
 • Reviews van klanten en experts: Wat vinden andere mensen van het product? Zien ze resultaten of verspillen ze gewoon hun geld? En terwijl je toch bezig bent, controleer op positieve tests van websites zoals deze.

Hierboven zie je de ERB kaaklijn trainer: één van de sets die wij gekocht hebben voor het testen van de producten.

Kaaklijn trainer gebruiken: een gebruiksaanwijzing

Het is wel belangrijk om een kaaklijn trainer op de goede manier te gebruiken, zoals je misschien al had verwacht. Hieronder delen we de belangrijkste informatie met je:

Hoe lang mag je een kaaklijn trainer per keer gebruiken?

Het wordt aanbevolen om een kaaklijn trainer per keer niet langer dan 15-20 minuten te gebruiken. Overmatig gebruik kan leiden tot onnodige spanning in de kaakspieren en ongemak. Begin met kortere sessies van 5-10 minuten en bouw dit langzaam op naar een comfortabele duur.

Hoe vaak mag je een kaaklijn trainer gebruiken?

Het gebruik van een kaaklijn trainer hangt af van je persoonlijke behoeften en comfortniveau. Over het algemeen wordt geadviseerd om de trainer dagelijks te gebruiken voor optimale resultaten. Begin met één sessie per dag en verhoog dit naar twee of drie sessies als je lichaam hieraan gewend raakt. Het is echter belangrijk om naar je lichaam te luisteren en geen overmatig gebruik te forceren. Geef je kaakspieren ook voldoende rust tussen de sessies om herstel te bevorderen. Het combineren van consistent gebruik met gezonde levensstijlkeuzes zal je helpen om de gewenste resultaten te bereiken en te behouden.

Bruikbare tips voor het gebruik van een kaaklijn trainer

Om te zorgen dat een kaaklijn trainer echt werkt is het natuurlijk wel van belang dat je hem op de juiste manier gebruikt. Als ervaren kenner op het gebied van massage apparatuur, deel ik graag enkele waardevolle tips voor het effectief gebruiken van een kaaklijn trainer:

 1. Begin geleidelijk: Voor beginners is het raadzaam om rustig te beginnen met het gebruik van de kaaklijn trainer. Begin met korte sessies van 5-10 minuten per dag en bouw dit langzaam op naarmate je meer vertrouwd raakt met het apparaat.
 2. Juiste pasvorm: Zorg ervoor dat de kaaklijn trainer goed past en comfortabel aanvoelt op je kaaklijn en niet te strak of te los zit. Een goede pasvorm is erg belangrijk om maximale resultaten te behalen zonder ongemak te veroorzaken.
 3. Regelmatig gebruik: Om optimaal te profiteren van de voordelen, is regelmatig gebruik belangrijk, zeker in het begin. Probeer dagelijks een paar minuten te besteden aan het trainen van je kaaklijn om de beste en snelste resultaten te behalen.
 4. Combineer met oefeningen: Voor een complete aanpak kun je de kaaklijn trainer combineren met specifieke gezichtsoefeningem. Dit helpt om de spieren in het gezicht en de kaak te versterken en te vormen.
 5. Let op de intensiteit: Pas de intensiteit van de kaaklijn trainer aan en bouw geleidelijk op. Het is belangrijk je grenzen niet te overschrijden om pijn en narigheden te voorkomen. Begin met een zachtere instelling en verhoog dit geleidelijk aan als je meer gewend bent.
 6. Hygiëne: Zorg ervoor dat je de kaaklijn trainer na elk gebruik schoonmaakt volgens de instructies van de fabrikant. Een goede hygiëne is belangrijk om eventuele bacteriën te vermijden.
 7. Geduld: Verwacht geen directe resultaten; geduld en consistentie zijn essentieel bij het gebruik van een kaaklijn trainer, want het zijn immers ook spieren die je traint en dat gaat niet over één nacht ijs. Blijf toegewijd aan je routine en wees geduldig terwijl je de vorming van je kaaklijn geleidelijk verbetert en houdt vooral ook vol.

Met deze tips ben je goed op weg om de kaaklijn trainer zijn werk voor jou te laten doen. Het is dus belangrijk om rustig op te bouwen, consistent te zijn en geduld te hebben. Met bovenstaande tips moet je er zeker kunnen komen.

kaaklijn trainer werkt het
Bij het juiste gebruik kun je genieten van de voordelen die een kaaklijn trainer jou kan bieden.

Voor wie is een kaaklijn trainer niet bedoeld?

Hoewel een kaaklijn trainer een effectief hulpmiddel is voor veel mensen, is het zoals bij de meeste apparaten niet geschikt voor iedereen. Hier zijn enkele situaties waarin het gebruik van een kaaklijn trainer wordt afgeraden door professionals:

 1. Kinderen: Kaaklijn trainers zijn over het algemeen ontworpen voor volwassenen en worden niet aanbevolen voor kinderen. De kaakspieren en gezichtsstructuur van kinderen zijn nog in ontwikkeling en het gebruik van een kaaklijn trainer kan ongewenste gevolgen hebben.
 2. Personen met kaakproblemen: Als je last hebt van ernstige kaakproblemen, zoals temporomandibulaire gewrichtsstoornis (TMJ), is het verstandig om een kaaklijn trainer niet te gebruiken. Het zou symptomen kunnen verergeren en dat is een strakkere kaaklijn uiteraard niet waard.
 3. Personen met tandheelkundige aandoeningen: Als je recente tandheelkundige ingrepen hebt ondergaan of tandheelkundige aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een tandarts voordat je een kaaklijn trainer gebruikt en ga niet zelf je gang.
 4. Personen met ernstige gezondheidsproblemen: Als je lijdt aan ernstige gezondheidsproblemen, raadpleeg dan eerst een medisch professional voordat je een kaaklijn trainer gebruikt. Het kan invloed hebben op je gezondheid of medicatie en dan ben je verder van huis.
 5. Personen met kaakimplantaten: Als je kaakimplantaten hebt, is het belangrijk om met je tandarts te bespreken of het gebruik van een kaaklijn trainer veilig is en geen schade aanricht aan de implantaten.

Het is essentieel om bij twijfel of specifieke gezondheidsproblemen altijd een arts of tandarts te raadplegen voordat je een kaaklijn trainer gaat gebruiken en niet zelf te gaan testen. We raden om bij twijfel altijd je arts of zorgverlener te raadplegen, om (ernstige) complicaties te voorkomen.

Waarom kun je onze keuzes vertrouwen?

We begrijpen de frustratie als je je gelaatstrekken wilt verbeteren, maar niet weet welke producten echt werken. Daarom hebben we het op ons genomen om talloze kaaklijn trainers te testen en te beoordelen, zodat jullie dat niet hoeven te doen.

Ons team bestaat uit personen met verschillende gezichtsstructuren en het zijn allemaal experts, waardoor we elk product vanuit verschillende perspectieven en professioneel kunnen testen. We hebben alles geprobeerd, van eenvoudige weerstandsbanden tot meer geavanceerde massage apparaten, zodat we onze lezers een uitgebreid scala aan opties kunnen bieden. Onze beoordelingen zijn eerlijk en persoonlijk, omdat we willen dat onze lezers onze aanbevelingen vertrouwen en vertrouwen hebben in hun aankopen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel sommige producten voor bepaalde personen beter kunnen werken, we rekening houden met de algehele effectiviteit en kwaliteit van elk product.

Onze andere product reviews over gezichtsmassage apparaten

Kaaklijn trainers worden deel ingezet voor dezelfde doeleinden als de meeste gezichtsmassage apparaten, zoals verminderen van rimpels en het verkrijgen van een strakkere huid. Voor specifieke gezichtsmassage rollers, hebben we een aparte pagina geschreven.

Indien je een kaaklijn trainer dus toch niks vind, kun je eens kijken via bovenstaande link en meer informatie inwinnen over gezichtsmassage apparaten, mochten deze behoefte je ook kunnen vervullen.

Deze apparaten kunnen vaak gebruikt worden voor het gehele gezicht en zijn dus ook nog eens multifunctioneel. Wil je nog een stapje verder in de materie duiken? Dan kun je ook kijken naar onze oogmassage apparaten en hoofdmassage apparaten (beide niet geschikt om je kaaklijn te trainen).

Is jouw doel echter puur het trainen van de kaaklijn? Dan kun je uiteraard het beste voor een kaaklijn trainer uit dit artikel kiezen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben 9 kaaklijn trainers getest die goed voor de dag kwamen in de reviews. Daarnaast hebben wij experts om hulp gevraagd om te bepalen wat belangrijk is.

Waar hebben jullie op gelet bij het maken van jullie keuze?

Wij hebben gelet op de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. Door onze kennis van producten zoals deze kunnen wij makkelijk inschatten of de materialen duurzaam zijn of juist niet. Daarnaast letten wij op de positieve beoordelingen van klanten en onze eigen ervaring met de producten. Als deze niet positief zijn nemen wij het product niet op in ons artikel. Daarnaast kijken wij ook nog naar secundaire onderwerpen zoals prijs, garantie en extra’s die het product met zich mee brengt.

Werkt een kaaklijn trainer echt?

Na het uitproberen van een paar verschillende modellen, kan ik vol vertrouwen zeggen dat ja, een kaaklijntrainer werkt echt. Natuurlijk zijn niet alle kaaklijntrainers hetzelfde. Sommige goedkoop gemaakte modellen bieden niet genoeg weerstand of richten zich niet op de juiste spieren. Als je echter een trainer van goede kwaliteit uit dit artikel kiest, kun je resultaten verwachten bij consistent gebruik in de loop van de tijd.

Hoe gebruik je een niet-elektrische kaaklijn trainer?

Om aan de slag te gaan met je kaaklijntrainer, lees je goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Elk apparaat kan zijn eigen specifieke richtlijnen hebben, dus het is van cruciaal belang om op deze details te letten. Als je eenmaal vertrouwd bent geraakt met het gebruik ervan, zoek dan een rustige plek op waar je je kunt concentreren zonder enige afleiding. Plaats eerst de kaaklijntrainer tussen uw tanden door er zacht maar stevig op te bijten. Zorg ervoor dat je niet te hard bijt, omdat dit ongemak kan veroorzaken of het apparaat kan beschadigen. Begin vervolgens met het op en neer bewegen van je kaak in een langzame en gecontroleerde beweging.

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet met een kaaklijn trainer?

Sommige fabrikanten beloven effect binnen 30 dagen, maar de snelheid waarmee resultaten zichtbaar worden, varieert van persoon tot persoon en hangt af van factoren: zoals de frequentie van gebruik en individuele spierrespons. Over het algemeen kunnen gebruikers na enkele weken regelmatige training verbeteringen in de kaaklijn opmerken. Consistentie en geduld zijn belangrijk bij het streven naar langdurige resultaten voor een sterkere- en betere kaaklijn.

Zijn kaaklijn trainers veilig in gebruik?

Over het algemeen zijn kaaklijn trainers veilig in gebruik, maar het is belangrijk om de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen. Het is raadzaam om met lichte weerstand te beginnen en de intensiteit geleidelijk te verhogen volgens de individuele tolerantie.

Wat zijn ervaringen van gebruikers van kaaklijn trainers?

De ervaringen van gebruikers met kaaklijn trainers variëren hier en daar wat, maar over het algemeen rapporteren velen positieve resultaten. Veel gebruikers merken een verbetering van hun kaaklijn op, wat resulteert in een meer gedefinieerd gezichtsprofiel, waar ze gelukkig mee zijn. Daarnaast wijzen velen op de versterking van de kauwspieren, wat gunstig is voor de algehele gezondheid van het gezicht.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *