afbeelding van het calmenta xxl voetenbad

Hoe goed is het Calmenta XXL voetenbad? Analyse en getest!

Het Calmenta XXL-voetenbad heeft de markt stormenderhand veroverd, is erg populair en belooft een rustgevende en ontspannende ervaring te bieden aan mensen die hun voeten willen verwennen.

Met zijn moderne ontwerp, ruime afmetingen en meerdere functies lijkt het zeker een product dat het proberen waard is. De vraag blijft echter: is het je geld echt waard en behoort hij tot de beste voetenbaden?

Om deze vraag te beantwoorden hebben we het Calmenta XXL Voetenbad onder de loep genomen en de verschillende functies getest.

We hebben het Calmenta XXL voetenbad zelf getest en vergeleken met de concurrenten. Lees je met ons mee, om erachter te komen of het wat voor jou is?!

Hoe goed is het Calmenta XXL voetenbad?

Als iemand die het grootste deel van de dag staand doorbrengt, weet ik hoe belangrijk het is om voor mijn voeten te zorgen. Toen ik hoorde over het Calmenta XXL voetenbad, was ik geïntrigeerd door zijn beloften om vermoeide voeten te kalmeren en te verjongen.

Nu ik het een paar weken in gebruik heb, kan ik met vertrouwen zeggen dat dit voetenbad zijn eisen waarmaakt.

Vanaf het moment dat ik het Calmenta XXL voetenbad aanzette, wist ik dat het anders was dan de meeste voetenbaden die ik in het verleden heb geprobeerd. Het water warmde snel op en bleef gedurende mijn hele sessie op een constante temperatuur.

De bubbels waren krachtig en toch zacht genoeg om geen ongemak of irritatie te veroorzaken. En door de grootte van het bassin kon ik gemakkelijk mijn beide voeten onderdompelen zonder me krap of onverzadigd te voelen.

Daarnaast was de massagefunctie erg lekker en van hoge kwaliteit in vergelijking met veel concurrrenten.

Kortom de functies werken goed en het is een kwalitatief sterk product, dat goed scoort in de reviews in vergelijking met haar concurrenten.

Het Calmenta XXL voetenbad kopen

foto van het Calmenta XXL voetenbad

Eigenschappen:

  • Infraroodsysteem
  • Automatisch roterende massagerollers en bereikt hiermee acupunctuurpunten
  • Luchtbellen en bubbels
  • LED screen met Timer
  • Verbetert de doorbloeding en verlicht vermoeidheid
  • Ontspant en ontstresst en berlicht rusteloze benen (RLS)
  • Gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening
  • Tot wel 48°C verwarmen

Calmenta® XXL voetenbad biedt een ultieme spa ervaring waardoor je vermoeide voeten weer schoon en zacht worden. Met een inhoud van 12 liter, automatisch roterende massagerollers, bruiswerking, timer, massageprogramma’s en verwarming (48°C) is dit voetenbad de ideale manier om je voeten tot rust te laten komen. Het infraroodsysteem met automatische roterende massagerollers bereiken acupunctuurpunten en het verbeterde doorbloeding alsook stimulering helpt om vermoeidheid te verlichten. Met 4 Tai Chi wielen en 2 verticale 3D massagerollers wordt ook de nachtrust bevorderd, evenals rusteloze benen (RLS). Bovendien biedt de afstandsbediening comfortabel bedieningsplezier terwijl de temperatuur geregeld kan worden tot 48°C. Geniet van ontspanning en rust terwijl je lichaam in euforie bad! Het is dus een erg goed voetenbad, welke wij ook hebben opgenomen in onze ”review met beste voetenbaden”.

Zouden wij het Calmenta XXL voetenbad zelf kopen?

Als copywriting-assistenten hebben we in de loop der jaren de mogelijkheid gehad om meerdere voetenbaden uit te testen. Maar als het erom gaat er een te vinden die er echt uitspringt, is het Calmenta XXL-voetenbad absoluut een topkandidaat. Sterker nog, als we zelf een nieuw voetenbad nodig hadden, zou dit één van onze eerste keuze zijn.

Massage functie

e Calmenta XXL voetenbad beschikt over (naar mijn mening) zeer geavanceerde massagekoppen die zich richten op belangrijke drukpunten in de voeten, waardoor gebruikers een grondige en verfrissende massage ervaren. De intensiteit van de massage kan aangepast worden om aan jouw eigen voorkeuren te voldoen. Ik vind dit een sterk punt.

Luchtbellen en bubbels

Het Calmenta XXL voetenbad is uitgerust met een robuust systeem voor luchtbellen, dat een gelijkmatige verspreiding van bubbels biedt voor een zachte en stimulerende sensatie voor mijn voeten. Ik vond dit erg lekker en een positief punt aan het Calmenta XXL voetenbad.

Verwarmen

De verwarmingsfunctie van het voetenbad houdt het water consistent op een vooraf ingestelde temperatuur, wat voor mij erg belangrijk is voor een langdurige ontspannende ervaring. Wederom een positief punt.

Timer en LED display

De timerfunctie helpt bij het nauwkeurig instellen van de duur van de behandeling en het LED-display maakt het eenvoudig om de instellingen aan te passen en de status te controleren, wat een moeiteloze bediening mogelijk maakt, tijdens het relaxen.

Gevoel van ontspanning

Het algemene gevoel van ontspanning wordt door mij en de meeste gebruikers als zeer hoog beoordeeld. Wij profiteren allen van de combinatie van warmte, massage en de kalmerende werking van de bubbels.

Hoe is de prijs van het Calmenta XXL voetenbad?

De prijs is goed. In vergelijking met de concurrentie is het Calmenta XXL voetenbad niet erg duur en de prestaties zijn wel beter en aangenamer. Dit zorgt ervoor dat het Calmenta XXL voetenbad een betere prijs-verhouding bezit dan haar concurrenten.

Een goede concurrent

Een concurrent vrijwel gelijkwaardig is aan het Calmenta XXL voetenbad is het XXL Beurer voetenbad. Echter is de prijs van het model van Beurer net wat hoger, waardoor je naar onze mening beter voor Calmenta kunt kiezen.

Waarom kun je onze keuzes vertrouwen?

Bij Mindsetking begrijpen we hoe belangrijk het is om voor je voeten te zorgen. Daarom hebben we talloze uren besteed aan het testen en vergelijken van verschillende voetbaden om jou onze topkeuzes te bieden.

We weten dat er veel opties zijn, maar we hebben vertrouwen in onze keuzes omdat we ze allemaal zelf hebben geprobeerd.

Onze gerelateerde relevante artikelen:

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *